Soru Defne Hanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Sedat Peker yeni bir tweet attı.

Defne Samyeli ve Uzun Beyefendi'nin ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Net bir şey hâlâ yok.

Fikriniz nedir?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sedat Peker gene aynı şeyi yapıyor .

Açık açık yazmıyor ortaya bir şey atıyor başı yok sonu yok. Şimdi tartışıp dursunlar buradan diyerekten. 20 gündür tarz hep aynı.

Madem bir iddiada bulanacak açık açık isim soyisim şurada şu oldu dersin biter. Defne hanım dediği kim orada kalp krizi geçiren kim neden anlatmıyonda anlatırım diyorsun ! Bütün cümleler havada kalıyor. Muhalefetede buradan hikaye türetmek kalıyor...

Defne hanım dediği kesin Defne Samyelidir eee orada kalp krizi geçirende kesin uzun beyfendidir :) Aynen aynen kesin ilişkileri vardır onların. Hayal dünyanda yaz yaz dur...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Sedat Peker gene aynı şeyi yapıyor .

Açık açık yazmıyor ortaya bir şey atıyor başı yok sonu yok. Şimdi tartışıp dursunlar buradan diyerekten. 20 gündür tarz hep aynı.

Madem bir iddiada bulanacak açık açık isim soyisim şurada şu oldu dersin biter. Defne hanım dediği kim orada kalp krizi geçiren kim neden anlatmıyonda anlatırım diyorsun ! Bütün cümleler havada kalıyor. Muhalefetede buradan hikaye türetmek kalıyor...

Defne hanım dediği kesin Defne Samyelidir eee orada kalp krizi geçirende kesin uzun beyfendidir :) Aynen aynen kesin ilişkileri vardır onların. Hayal dünyanda yaz yaz dur...
Açık açık yazınca etkisi olmaz. Adam zekasını kullanıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Açık açık yazınca etkisi olmaz. Adam zekasını kullanıyor.

Bana daha çok körlemesine muhaliflerin saflığını kullanıyor gibi geliyor. Nede olsa ne söylese balıklama sorgulamadan düşünmeden inanacak bir kitle var diye düşünüyor. Hükümete saysın sövsünde ne dediği önemli değil diyen insalar var ne yazık ki. Doğrusuna yanlışına bakmıyor adam yeterki saydırsın diyor.

Sedat Peker ilk Videosunu 2 Mayıs ta atmış. Bugün ayın 26 sı oldu. 24 Gün geçmiş. 1 tane söylediğini kanıtlamaz mı insann !!! Hep bir acaba hep bir şüphe var ortada.

Ne iddia atsa körlemesine inanan kitleler oldukça işimiz var :( Yarın öbürgün çıkıp muhalefete çatsa ve onlarla ilgili iddialar atsa ortaya bakalım ne diyecek şimdi körlemesine savunanlar çok merak ediyorum :)

Bu tweetten kim ne anladı ki ne yorumlayacak mesela ! 1 hafta bunun üstünde SIĞ bir tartışma dönecek her yerde. Muhalefet buradan yüklenip bakan istifa etsin diyecek Erken seçim lazım diyecek hep aynı tatava :(

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551

Defne Samyeli ve Uzun Beyefendi'nin ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Net bir şey hâlâ yok.

Fikriniz nedir?
Ne kadar da iğrenç iftiralara çanak tutuyorsunuz! Uzun Adam dediğiniz Sayın Cumhurbaşkanı ise bunca karalama ve iftira çabalarına istinaden konudaki bu açıklamalarınızı veya destekler tarzda iftiranın yayılmasına katkınızı ilgili birimlere şikayet edeceğim. Konunun kilitlenmesini ve ceza almanızı da yürekten desteklerim.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bana daha çok körlemesine muhaliflerin saflığını kullanıyor gibi geliyor. Nede olsa ne söylese balıklama sorgulamadan düşünmeden inanacak bir kitle var diye düşünüyor. Hükümete saysın sövsünde ne dediği önemli değil diyen insalar var ne yazık ki. Doğrusuna yanlışına bakmıyor adam yeterki saydırsın diyor.

Sedat Peker ilk Videosunu 2 Mayıs ta atmış. Bugün ayın 26 sı oldu. 24 Gün geçmiş. 1 tane söylediğini kanıtlamaz mı insann !!! Hep bir acaba hep bir şüphe var ortada.

Ne iddia atsa körlemesine inanan kitleler oldukça işimiz var :( Yarın öbürgün çıkıp muhalefete çatsa ve onlarla ilgili iddialar atsa ortaya bakalım ne diyecek şimdi körlemesine savunanlar çok merak ediyorum :)

Bu tweetten kim ne anladı ki ne yorumlayacak mesela ! 1 hafta bunun üstünde SIĞ bir tartışma dönecek her yerde. Muhalefet buradan yüklenip bakan istifa etsin diyecek Erken seçim lazım diyecek hep aynı tatava :(
Adam gayet kanıtlı konuşuyor. Bugüne kadar 2 tane facetime konuşması yayınladı. Videolarını izlemediğim için diğer konuları bilmiyorum.

Bu arada Sedat Peker'i yüceltmenin mantığı yok. Sadece halkın çıkarına konuşuyor şu anlık. Derdi tabii ki biz değiliz. Bizim derdimiz de o olmamalı. Mafya babasına sempati beslemenin mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar da iğrenç iftiralara çanak tutuyorsunuz! Uzun Adam dediğiniz Sayın Cumhurbaşkanı ise bunca karalama ve iftira çabalarına istinaden konudaki bu açıklamalarınızı veya destekler tarzda iftiranın yayılmasına katkınızı ilgili birimlere şikayet edeceğim. Konunun kilitlenmesini ve ceza almanızı da yürekten desteklerim.
Hahaha şikayet edilecekmişim. Cumhurbaşkanından bahsettiğimi kanıtlarsanız, şikayet edersiniz. Sizin içiniz fesatsa ben napayım? Ben sadece kafamda ki hayali bir karakterden bahsettim.

Zaten ben "iddia ediliyor" demişim. Kesin bir şey konuşmuş muyum? İstediğin yere şikayet et bana ne. Herhangi bir suçum yok.

İnsanları böyle mi susturmayı planlıyorsunuz?

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Uzun adam Erdoğan gibi geliyor sonuçta 1.85 boyunda.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Adam gayet kanıtlı konuşuyor. Bugüne kadar 2 tane facetime konuşması yayınladı. Videolarını izlemediğim için diğer konuları bilmiyorum.

Hayy Allah'ım ya :D En tehlikeli insan tipi işte senin gibi bilmeden biliyormuş gibi konu paylaşmak bunları yaymaya çalışmak :( Videoları izlemiyon konuları bilmiyon ama taraf oluyon.

2 Face time yayınladı ise bu neden Süleyman Soyluyu veya Hükümeti bağlasın. Ne ile neden suçluyon FACE Time yapanlar sanki bir şey itiraf ediyor. Ayrıca o videoların tarihleride önemli. İlk videoları yayınladıktan sonra konuşuyor bu Hadi Özışık ve 2. yayınladı ile Gidiyor 5.6. videodan sonra sanki o gün konuşmuş gibi yayınlıyor. Büyük bir kafa karışıklığı işte bunlar hep BİLMEYEN TAKİP ETMEYENLER İÇİN...

7 Video içinde belgeli bilgili ne yayınlamış ne kanıtlamış koca bir hiç.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Uzun adam Erdoğan gibi geliyor sonuçta 1.85 boyunda.
Bu tamamen sizin fikriniz. Benim açımdan, gerçeği yansıtmamaktadır.

Hayy Allah'ım ya :D En tehlikeli insan tipi işte senin gibi bilmeden biliyormuş gibi konu paylaşmak bunları yaymaya çalışmak :( Videoları izlemiyon konuları bilmiyon ama taraf oluyon.

2 Face time yayınladı ise bu neden Süleyman Soyluyu veya Hükümeti bağlasın. Ne ile neden suçluyon FACE Time yapanlar sanki bir şey itiraf ediyor. Ayrıca o videoların tarihleride önemli. İlk videoları yayınladıktan sonra konuşuyor bu Hadi Özışık ve 2. yayınladı ile Gidiyor 5.6. videodan sonra sanki o gün konuşmuş gibi yayınlıyor. Büyük bir kafa karışıklığı işte bunlar hep BİLMEYEN TAKİP ETMEYENLER İÇİN...

7 Video içinde belgeli bilgili ne yayınlamış ne kanıtlamış koca bir hiç.
"İddia" olduğunu belirttim zaten. Kesin bir şey yazmış mıyım?

Videoları izlemedim diye, takip etmemiş olmuyorum. Sadece videoların zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

Adamın kanıtı olmadığı için, malum kişi 2 kere yayına çıkmış ve elle tutulur cevaplar verememiştir :).

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Adamın kanıtı olmadığı için, malum kişi 2 kere yayına çıkmış ve elle tutulur cevaplar verememiştir :).

Allah bilir o yayınlarıda izlemedin :D Ahkam kesiyon burada...

Bazı yalanın iftiranın olmadığını yalan olduğunu nasıl ispat edecen mesela !

Adam 2014-15 lere gönderme yapıyor. Bunu nasıl kanıtlayacan . Ayrıca söylenenlerin çoğu Süleyman Soyluyu bağlamıyor bile.

Mesela 2015 yılında birini karakolda dövdürdük diyor Sedat Peker. Dayak yiyen şikayetçi olmadıkça içişleri bakanı ne yapsın mesela !
Veya 2015 te Hürriyet Gazetesini biz bastık biz taşladık diyor. Bakan o zaman görevde değil 2016 da bakan olmuş. Ne desin mesela !

Bana koruma verdiler diyor koruma 2015 te verilmiş oda Sedat Peker'in yazılı dilekçesi üstüne verilmiş. Daha sonra çekmek istemiş Süleyman Soylu gelince biz oradan bilgi alıyoz kalsın demiş MİT.

Veya birisi mahkemece serbest bırakılılmış Süleyman Soylu ne yapsın ona ben yargı değilim ki diyor.

Veya Venezuellada 30 ton uyuşturucu yakalanmışş... Eee bu uyuşturucular Türkiye'ye geliyormuş onu iddia ediyor. Gelebilir bunun bakan ile ne alakası bağı var ! Zaten yakalanmış adamlar.

Bakanın tek cevap vermediği soru Sedat Pekerden 10 bin $ alan Milletvekili. Onada mahkeme beni çağırsın isimini o zaman verecem dedi. Masumiyet karinesi ile yıpranmasın diye heralde oda.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Hepsini cevaplamayacağım çünkü uğraşmak istemiyorum. Yayınların ise tamamını değil ama bir kısmını izledim. Kelalaka cevaplar veriyordu tamamen.

eya Venezuellada 30 ton uyuşturucu yakalanmışş... Eee bu uyuşturucular Türkiye'ye geliyormuş onu iddia ediyor. Gelebilir bunun bakan ile ne alakası bağı var ! Zaten yakalanmış adamlar.
Ne tesadüf ki, Venezuela'dan peynir ithal etmek için izin veriyor malum kişi. İşin içinde kanıtlar var ama şu an uğraşamam. Bu konuyu bizzat araştırdığım için biliyorum. Yeterli araştırmadıysan, yapacak bir şey yok.

Bu mesajım tamamen hayali kurum ve kişilerden oluşmaktadır. Gerçekle alakası yoktur. Şikayet edecek arkadaşlar hiç uğraşmasın. Bakın sırf yorulmayın diye.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ne tesadüf ki, Venezuela'dan peynir ithal etmek için izin veriyor malum kişi. İşin içinde kanıtlar var ama şu an uğraşamam. Bu konuyu bizzat araştırdığım için biliyorum. Yeterli araştırmadıysan, yapacak bir şey yok.

Bilmeden gerçekten yanlış konuşuyon :( Uzun adam malum kişi flan ne biçim laflar bunlar.

Ülkenin değerlerine ve Cumhurbaşkanına hakaret anayasal suç bak birisi şikayet etse ifadedir flan uğraşır durursun.

Bir konu açıyorsan adam akıllı açıklayıcı ve ayrıntılı olması gerekir ben uğraşamam deyip sıyrıl ne güzel dünya. Ortaya atıyon fitneyi sonra bilmeyen araştırmayan kişilerde inanıyor. Videoları izlememişin olayları bilmiyon konudan bir uzaksın ama taraf oluyon.

Peynir ithalati dediğin 1 yıl önceki mevzu bu uyuşturucu olay daha yeni. Ayrıca yüksek dozda uyuşturucu ilk olarak Kolombiyada yakalandı. Ama Venezuelledan biz peynir alacaktık. YANİ SÜREKLİ SAPLA SAMANI KARIŞTIRIP BİR KAFA KARIŞIKLIĞI YARATMAYA ÇALIŞILIYOR...

Mesela Bin Ali YIldırımın Oğlu geçen sene Venezuellaya gitmiş. Eee buradan hemen bak uyuşturucu kaçırmaya gitmiş diyen tipler türüyor. Alakasız olayları uç uca bağlayıp bir HİKAYE YAZMAYA çalışıyorlar sürekli...

Ne yazık ki ülkedeki SIĞ muhalefette bu söylemlere inanıyor veya inanmasada yaymaya çalışıp bunun üstünden ucuz siyaset yapıyor.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bilmeden gerçekten yanlış konuşuyon :( Uzun adam malum kişi flan ne biçim laflar bunlar.

Ülkenin değerlerine ve Cumhurbaşkanına hakaret anayasal suç bak birisi şikayet etse ifadedir flan uğraşır durursun.

Bir konu açıyorsan adam akıllı açıklayıcı ve ayrıntılı olması gerekir ben uğraşamam deyip sıyrıl ne güzel dünya. Ortaya atıyon fitneyi sonra bilmeyen araştırmayan kişilerde inanıyor. Videoları izlememişin olayları bilmiyon konudan bir uzaksın ama taraf oluyon.

Peynir ithalati dediğin 1 yıl önceki mevzu bu uyuşturucu olay daha yeni. Ayrıca yüksek dozda uyuşturucu ilk olarak Kolombiyada yakalandı. Ama Venezuelledan biz peynir alacaktık. YANİ SÜREKLİ SAPLA SAMANI KARIŞTIRIP BİR KAFA KARIŞIKLIĞI YARATMAYA ÇALIŞILIYOR...

Mesela Bin Ali YIldırımın Oğlu geçen sene Venezuellaya gitmiş. Eee buradan hemen bak uyuşturucu kaçırmaya gitmiş diyen tipler türüyor. Alakasız olayları uç uca bağlayıp bir HİKAYE YAZMAYA çalışıyorlar sürekli...

Ne yazık ki ülkedeki SIĞ muhalefette bu söylemlere inanıyor veya inanmasada yaymaya çalışıp bunun üstünden ucuz siyaset yapıyor.
Ben cumhurbaşkanıyla ve ülkenin değerleriyle alakalı herhangi bir şey söylemedim. İstersen şikayet edebilirsin ama suçlu değilim. Mesajlarımın içinde geçen kurum ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.

Dediğim gibi, yeterli araştırmayıp bana "yeterli araştırmıyorsun" diyen birine, laf anlatamam.

İyi günler dilerim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben cumhurbaşkanıyla ve ülkenin değerleriyle alakalı herhangi bir şey söylemedim.

Peynir ithalatına izini Cumhurbaşkanı imzasıyla onayladı. Ve sen dolaylı yoldan Peynir üstünden ülkeye Uyuşturucu sokuyorlar demeye getiriyon.
Yani Cumhurbaşkanıda bu işe ortak Venezuelladan uyuşturucu kaçırıyorlara gelir bu muhabbet.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Peynir ithalatına izini Cumhurbaşkanı imzasıyla onayladı. Ve sen dolaylı yoldan Peynir üstünden ülkeye Uyuşturucu sokuyorlar demeye getiriyon.
Yani Cumhurbaşkanıda bu işe ortak Venezuelladan uyuşturucu kaçırıyorlara gelir bu muhabbet.
Hayır kesinlikle öyle bir şey ima etmedim. Ben tamamen hayali kurumlar üzerinden konuşuyorum. Mesajlarımın hiçbir ciddiliği yoktur.

Üstelik:

Suç Uydurma Suçunun Cezası (TCK m.271)
İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimde uyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.

İstediğin gibi şikayet edebilirsin.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Erdoğan,şuana kadar konuşmalarında bu meselenin üzerine o kadar eğilmedi.Görmezlikten de gelemez hani...
1 Haziran'da tedbirleri açıklamadan önce bu konu hakkında konuşacak.Lakin arap şaçına dönen bu meselede bir kördüğüm var gibi.Bakalım orası çözülecek mi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hayır kesinlikle öyle bir şey ima etmedim. Ben tamamen hayali kurumlar üzerinden konuşuyorum. Mesajlarımın hiçbir ciddiliği yoktur.

Hayali bir kurum yok işte :D İddialar Bakan Soyluya karşı söyleniyor. Türkiye Cumhuriyetine karşı söyleniyor.

Ayrıca şu yazdığında ne demek istiyon !

Ne tesadüf ki, Venezuela'dan peynir ithal etmek için izin veriyor malum kişi.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Hayali bir kurum yok işte :D İddialar Bakan Soyluya karşı söyleniyor. Türkiye Cumhuriyetine karşı söyleniyor.

Ayrıca şu yazdığında açıkça söylüyon baksana...

Ne tesadüf ki, Venezuela'dan peynir ithal etmek için izin veriyor malum kişi.
Hayır, ima ettiğim bir durum yok. Ben hayali bir Venezuela'dan bahsettim orada. Kendisi bir ülke değil, ilçe. Malum kişi ise çok yakın bir arkadaşım. Yazdığım bir kitabın küçük bir kısmı. Tamamen hayal ürünü.

Bakan Soylu ile ilgili bir şey söylemedim.

Mesajlarımda açıkça söylediğim tek şey, mesajlarımın "hayal ürünü" olduğudur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hayır, ima ettiğim bir durum yok. Ben hayali bir Venezuela'dan bahsettim orada. Kendisi bir ülke değil, ilçe. Malum kişi ise çok yakın bir arkadaşım. Yazdığım bir kitabın küçük bir kısmı. Tamamen hayal ürünü.

Bakan Soylu ile ilgili bir şey söylemedim.

Mesajlarımda açıkça söylediğim tek şey, mesajlarımın "hayal ürünü" olduğudur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kamu oyuna Saygılarımla Arz ederim hee :D:D Hay Allah'ım yaa...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Defne Samyeli, ben o Defne Hanım değilim demiş. Büyük ihtimalle Sedat Peker yarın bir video daha yayınlar bu konuya ilişkin:

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953

Fikriniz nedir?
Ya ben Tweeti anlamadım ya da başka bir sıkıntı Sedat Peker Tweet de Defne demiş soyisim vermemiş Uzun Beyefendi kim öyle bir şey de göremedim ilişkisi olduğunu kim iddia etmiş o da belli değil.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ya ben Tweeti anlamadım ya da başka bir sıkıntı Sedat Peker Tweet de Defne demiş soyisim vermemiş Uzun Beyefendi kim öyle bir şey de göremedim ilişkisi olduğunu kim iddia etmiş o da belli değil.

Sorun tamda bu işte :D

Adam net bir şey anlatmıyor veya söylemiyor. Ama konuyu açan arkadaş gibileri 1 e 5 katarak yayıyorlar olayları.
Hemen oradan kesin bu Defne Samyelidir deniyor. Ordan uzun adamla sevgilidir kesin bunlar gibi yayıyorlar tüm sosyal medyada veya forumlarda sonrada ben bir şey demedim ki bunlar İDDİA SADECE ben bilmiyorum zaten videoları bile izlemedim diye R yapıyorlar :(

Mantık hep aynı ortaya doğru yanlış başkamadan bir iddia at nede olsa HAVADA KAPACAK BİR KİTLE HAZIRDA BEKLİYOR...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Uzun beyefendi hayal ürünü bir karakter. Hayal dünyamda daha önce de iddia edilmiş bu. İtalyan gazetelerinden manşet atılmış. Birkaç belirsiz fotoğraf var. Haklısınız konuyu aceleci bir biçimde açmışım.

Tabii bunlar hep hayal ürünü yanlış anlaşılmasın.

Sorun tamda bu işte :D

Adam net bir şey anlatmıyor veya söylemiyor. Ama konuyu açan arkadaş gibileri 1 e 5 katarak yayıyorlar olayları.
Hemen oradan kesin bu Defne Samyelidir deniyor. Ordan uzun adamla sevgilidir kesin bunlar gibi yayıyorlar tüm sosyal medyada veya forumlarda sonrada ben bir şey demedim ki bunlar İDDİA SADECE ben bilmiyorum zaten videoları bile izlemedim diye R yapıyorlar :(

Mantık hep aynı ortaya doğru yanlış başkamadan bir iddia at nede olsa HAVADA KAPACAK BİR KİTLE HAZIRDA BEKLİYOR...
Konuyu açtığım zaman "iddia" olduğunu belirtmişim. Okuduğunu anlama problemin varsa, ekstra kurslara falan gidebilirsin. Bu konuda yardımcı olabilirim.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Uzun beyefendi hayal ürünü bir karakter. Hayal dünyamda daha önce de iddia edilmiş bu. İtalyan gazetelerinden manşet atılmış. Birkaç belirsiz fotoğraf var. Haklısınız konuyu aceleci bir biçimde açmışım.

Tabii bunlar hep hayal ürünü yanlış anlaşılmasın.

Konuyu açtığım zaman "iddia" olduğunu belirtmişim. Okuduğunu anlama problemin varsa, ekstra kurslara falan gidebilirsin. Bu konuda yardımcı olabilirim.
Bakın bende iktidar yanlısı değilim az çok görmüşsünüzdür ancak şunu söyleyeyim gerçekten bu Tweetden bunları çıkarmak saçma oluyor iddialar sizden mi çıktı yoksa bir yerden mi duydunuz söylerseniz konu açıklağa kavuşur diye düşünüyorum

Mesajınızı sayfayı yeniyelince gördüm.İtalyan gazetelerinden çıkmış demişsiniz kaynak atma imkanınız var mı acaba? çünkü iddiayı sadece burada gördüm

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bakın bende iktidar yanlısı değilim az çok görmüşsünüzdür ancak şunu söyleyeyim gerçekten bu Tweetden bunları çıkarmak saçma oluyor iddialar sizden mi çıktı yoksa bir yerden mi duydunuz söylerseniz konu açıklağa kavuşur diye düşünüyorum
Açıkladım bir önce ki mesajımda. Gazetenin görsellerini atamıyorum çünkü +18.

İddia olduğunu da belirttim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Bu iddia senin kafana yattımı içine sindimi ! Doğruluk payı olabilir mi sence ?
Yoksa ben yalanı yayımda gerisi önemli değil mi diyon sadece ! ( Bak bu hükümete muhalif olman gözünü kör etmesin senin iyiliğine söylüyorum bunu. Allah herkese akıl fikir beyin vermiş. Sırf Cumhurbaşkanına sallayacam diye bu tarz işlere girme.)

En kötü şeyi yapıyorsun sen İDDİA DEYİP onu arkasına sığınıp BİLGİ KİRLİLİĞİ yapıyorsun ne yazık ki :( Hiç yoktan daha 2 saatte 200 kişi gördü senin açtığın bu konuyu. Yarısı içeriği okumasa sorgualamasa 100 kişi inandı bile...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bu iddia senin kafana yattımı içine sindimi ! Doğruluk payı olabilir mi sence ?
Yoksa ben yalanı yayımda gerisi önemli değil mi diyon sadece ! ( Bak bu hükümete muhalif olman gözünü kör etmesin senin iyiliğine söylüyorum bunu. Allah herkese akıl fikir beyin vermiş. Sırf Cumhurbaşkanına sallayacam diye bu tarz işlere girme.)

En kötü şeyi yapıyorsun sen İDDİA DEYİP onu arkasına sığınıp BİLGİ KİRLİLİĞİ yapıyorsun ne yazık ki :( Hiç yoktan daha 2 saatte 200 kişi gördü senin açtığın bu konuyu. Yarısı içeriği okumasa sorgualamasa 100 kişi inandı bile...
Birkaç fotoğraf gördüm. İtalyanca bir haber gördüm. Görseller +18 olduğu için paylaşamıyorum. Araştıran görecektir.

Bu iddia elbette içime sinmedi. Ancak böyle bir iddia ve kanıtvari görsellerin olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Hayal ürünü olduğu belirteyim de, sıkıntı çıkmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...