- Konuyu başlatan
linux,mac os veya diğerleri.hiçbirisi hacklenemez değildir.linux neden hack lenemez?muhtemelen yaygın olmadığından dolayı ilgilenen olmayışından kaynaklıdıryani nekadar çok kullanıcı varsa okadar rağbet artar bu tür işlere
ayrıca yorgan için pire yakmaya benziyo sanki.ben olsam linux e geçmezdim.
arkadaşım muhtemelen senin bilgisayarında bir yerlde ufakta olsa bir program vardır.her bilgisayarını açtığında karşı tarafı bilgilendiren bişey.eskiden bende azda olsa uğraşıyordum.victim is online diye mail geliyordu.ama sen diyosunki format attım.ozaman sorun başka birşey demektir.kullandığın modem statik ip dir heralde.adamda o ip numarasına ara ara kontrol gibi saldırı yapıyordur.sanmam gerçi.eğer çok önemli değilse ip adresini dinamik yap.her bilgisayarını açtığında,modemini resetlediğinde falan değişsin.
bu arada anlayan birkaç arkadaş çıkar.yardımcı olur muhtemelen.
linux,mac os veya diğerleri.hiçbirisi hacklenemez değildir.linux neden hack lenemez?muhtemelen yaygın olmadığından dolayı ilgilenen olmayışından kaynaklıdıryani nekadar çok kullanıcı varsa okadar rağbet artar bu tür işlere
arkadaşım muhtemelen senin bilgisayarında bir yerlde ufakta olsa bir program vardır.her bilgisayarını açtığında karşı tarafı bilgilendiren bişey.eskiden bende azda olsa uğraşıyordum.victim is online diye mail geliyordu.ama sen diyosunki format attım.ozaman sorun başka birşey demektir.kullandığın modem statik ip dir heralde.adamda o ip numarasına ara ara kontrol gibi saldırı yapıyordur.sanmam gerçi.eğer çok önemli değilse ip adresini dinamik yap.her bilgisayarını açtığında,modemini resetlediğinde falan değişsin.
linux 3 kernel çekirdeğinde bile açıklar var yeni çıkmasına rağmen
vede bilmeyenler için ekliyim linuxun güvenli olmasının sebebi birçok şeye izin vermemiş olması, insanın özgürlüğü çok kısıtlıyor windowsdaki gibi her istediğini yaparmıyorsun buna güvenlik diyorlar![]()
Hahaha akıllıya bak yaa. neymiş bu açıklar teknik verilerle açıklarmısın ? Bilmeyenler için diyorsunda en büyük bilmeyen sensin, Linux bir çok neye izin vermemiş söylermisin? Linuxun özgürlük olduğunu teknolojiyle gerçekten alakalı kişiler bilirken Linux özgürlükken Linux neyin özgürlüğünü kısıtlıyor? Windowsta ne yaptında Linuxta yapamadın? Windowsta bol bol azap çektinde halada çekiyorsun, . aslında ben senin Linux kullanmanı istemem, çünkü Madem Linuxa böyle asılsız iftiralar atıyorsun Windowsta azap çekmeye devam et, ayda bir format, virüsler spyware torjan farklı sorunlar vs vs vs. Linux ise özgürlük ve konfor demek. Linux kullanma sen. harbi söylüyorum senin Linuxu anlamanı kullanmanı istemiyorum. windows kullanmaya devam et sen.
Şuna bak, Karşında 10 yıllık Linux ve Bilgisayar kullanıcısı var, Çamur at izi kalsın. Bu mesajıma öyle hemen sert bir karşılık vermekten önce Linuxa attığın çamurları teknik verilerle ispatla. sonra çamur at.
Bu arada, başlığı açan arkadaş sağolsun beni dinleyip MSN adresimi ekledi: aha buraya yazdım, bu arkadaş en fazla 3 gün sonra bu Linux süper bir şey demezse Bende Linuxu bırakacam. Ben İspat edecem, senin gibi çamur atmayacağım.
Bende de bu soruna benzer bir sorun var arkadaşlar. Bilgisayarımda bir virüs mevcut. Norton, EsedNod32, Advanced System Care, Combofix gibi antivirüs programlarıyla tarama yaptırdım. Evet bilgisayar temizleniyor tarama sonrasında. Fakat 1 saat sonra yine eski haline dönüyor bilgisayar. Asc ile tekrar tarattığımda 10 tane kötücül buluyo yani. Dışardan kontrol etme söz konusu değil de virüs sürekli biyerden ürüyor. Defalarca recovery yapmama rağmen bu sorunun önüne geçemedim arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.