deepweb silah ticareti

The Bisküvi

Asistan
Reaksiyon puanı
132
geçen bir dizi izledim şöyle
deepweb girdi(TOR) ve oradan m16 ve m416 aldı ve sipariş geldi. bu gerçek olabilir mi?

Reaksiyon puanı
5,163
Deep Web öyle abartıldığı gibi satışların yapıldığı bir yer değil. O devir 10 yıl öncedenmiş. Günümüzde sanal içerikten öteye geçemiyor.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
WEB'in sadece Deep olan kısmı değilde çok daha farklı ağları araştırırsan hayalini bile kuramayacağın şeylerin olduğunu görürsün :D
Fakat bulaşma! :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Onu yapana kadar Hataya git orada kal birkac gun bolgeyi incele sinirdan kacak geçenler ile irtibata geç kalaşnikof getirt daha ucuz ve daha güvenli olur m16 vs ile seni yakalarlarsa gozlerini guantanamo hapsanesinde açabilirsin

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
internetin %95'i :D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
deep olmayan bölüm deep mi?

The Bisküvi

Asistan
Reaksiyon puanı
132
biz olmak içinde deep olmayan
biz olmamak içinde de olan
sen anlamak beni?

Reaksiyon puanı
5,163
İnsanlar hiç düşünmüyor mu yav? Deep web internetin yok %90 ını yok %95 ini oluşturuyormuş(!) Dünya genelinde internet kullanma anlayışı facebook veya whatsapptan ibaret olan en az 2 milyar insan var. Deep web denilen yere giren insan sayısı ise 1 milyondan az.

Peki deep web nasıl oluyorda internet camiasının %95 ini oluşturuyor biri bana bunu açıklasın... Sanırım oraya girenler işi gücü bırakıp sabah akşam post kasıyor. Başka bu durumun açıklaması yok çünkü.

The Bisküvi

Asistan
Reaksiyon puanı
132
harley hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar hiç düşünmüyor mu yav? Deep web internetin yok %90 ını yok %95 ini oluşturuyormuş(!) Dünya genelinde internet kullanma anlayışı facebook veya whatsapptan ibaret olan en az 2 milyar insan var. Deep web denilen yere giren insan sayısı ise 1 milyondan az.

Peki deep web nasıl oluyorda internet camiasının %95 ini oluşturuyor biri bana bunu açıklasın... Sanırım oraya girenler işi gücü bırakıp sabah akşam post kasıyor. Başka bu durumun açıklaması yok çünkü.
yok ben Vector ile dalga geçiyordum

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
harley hayırlı olsun

yok ben Vector ile dalga geçiyordum
ben anlamadım ki seni :D zaten bilgi öğrenme konusunda deep web daha yararlı ve kimin kullanıp kullanmadığı nerede yazıyor?

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Onu yapana kadar Hataya git orada kal birkac gun bolgeyi incele sinirdan kacak geçenler ile irtibata geç kalaşnikof getirt daha ucuz ve daha güvenli olur m16 vs ile seni yakalarlarsa gozlerini guantanamo hapsanesinde açabilirsin
Çok film izlemişsin...

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Bence sadece film olduğunu say ve izle geç ☺️ Yok katmanlarmış yok bilmem neymiş. Zaten tor da denetlenip izleniyor ayrıca abartıldığı gibide değil sadece NSI hacker gurubunun bir forumu var orda yani adamlar icraatkar da ama o kadar yani diğerleri ahmet mehmet giriyor domain ve host kiralıyor ordaki satıcılardan sonra eski usül html site kuruyor yazıyor pasaport kimlik silah uyuşturucu satılır. 2. Gün kapanıyor hosting sahipleri tarafından birde yok adres değişikliği diyorlar. Benim gibi Sistem ağ konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa zaten dediğimi anlarlar ne kadar farklı clientler tarafından bölünerek gönderilsede paketler ulaştığı adreste tek olur tek adrese gider yani birden fazla sources olur ama tek destiny olur. Aksini iddia edecek varsa şuan kanıtlayabilir. ( tabi 1-1 )

Reaksiyon puanı
5,163
Bence sadece film olduğunu say ve izle geç ☺ Yok katmanlarmış yok bilmem neymiş. Zaten tor da denetlenip izleniyor ayrıca abartıldığı gibide değil sadece NSI hacker gurubunun bir forumu var orda yani adamlar icraatkar da ama o kadar yani diğerleri ahmet mehmet giriyor domain ve host kiralıyor ordaki satıcılardan sonra eski usül html site kuruyor yazıyor pasaport kimlik silah uyuşturucu satılır. 2. Gün kapanıyor hosting sahipleri tarafından birde yok adres değişikliği diyorlar. Benim gibi Sistem ağ konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa zaten dediğimi anlarlar ne kadar farklı clientler tarafından bölünerek gönderilsede paketler ulaştığı adreste tek olur tek adrese gider yani birden fazla sources olur ama tek destiny olur. Aksini iddia edecek varsa şuan kanıtlayabilir. ( tabi 1-1 )
Haklısınız. Siber suçlarda çok zayıf olan Türk Polis Teşkilatı bile alıcı gibi iletişime geçip bu tarz çeteleri yakalayabiliyor. Deep web de satış devri geçmişte kaldı.

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Hatta şöyle söyliyim bu 2 dakikalık şeyleri yapmak için darkweb deepweb vs gibi şeylere ihtiyaç yokki sistem ağ bilgisi birazdan algoritma ve yazılım bilgisi yetiyor.
( sadece bilgilendirme amaçlı )
21D4F552-8A6C-41D2-A230-E4C5CCDF499A.jpeg
0E43597F-9132-4BC7-ABFE-00E2F85C1601.jpeg

Bunları sizde yaparsınız herkeste bu ordakilere has bir bilgi yada beceri değilki bunları yapan orda sitede açar satışta yapar ama unutmayınki herşey izlenir.

Bu arada bu eklediğim resimler hakkında şunu söyliyeyim ben daha sistem ağ uzmanı olduğumdan ( tabi yazılımcıyımda ) güvenlik testleri yapıp açıklarıda araştırıyorum ve müşterilere yada potansiyel müşteri olacaklara bildiriyorum. Bu eklediğim resimleride öyle baz alın.

Neden böyle bir açıklama yapma gereği duydum diye soran olursa yanlış anlaşılmaya çok müsait resimler olduğu için :)

iyi forumlar

Son düzenleme: