Deep Web İçin Tor Ayarı

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir kaç gündür derin bir deepweb araştırmasındayım. Buraya tor ile ulaşabileceğimi öğrendim. Ama tor'u başlattığımda.
"Vidalia Tor'u başlatamıyor. Ayarlardan belirlediğiniz konumu kontrol ediniz. Demekte. Biliyorum deepweb'i eğer buradan yazmak istemiyorum derseniz anlarım. ÖM atın bende konuyu sileyim. Teşekkürler

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimsemi deepweb'e ulaşmaya çalışmadı ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Deepweb'te ne işin var ben onu merak ediyorum :) "how to access deep web" yaz amcaya o videolarla adım adım gösteriyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;3ZB2nNruP38]http://www.youtube.com/watch?v=3ZB2nNruP38[/video]

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hiç bulaşma derim.Meraktan girmeyi denemiştim bi ara iğrenç biyer.Böyle su üstünde kalmak daha iyi .Derinlerde kopekbalıgı cok :D Anladın sen

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ileri düzeyde ingilizce lazım. genelde kötü amaçlı kullanımlar için giriliyor. örnek kiralık katil.

jppcia0.jpg

20bin dolarcık.

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet evet biliyorum. 5. seviyede teslanın projeleri tutulduğu yazıyor. (sanki projelri çalıp dünyayı ele geçiriciem) çok okudum sık dokudum -öffff- farkındayım garip bir yer, ama sizede cazip gelmedimi ? Bu bizim 'her şey var' dediğimiz normal internet sadece 19bin tb, ama deepweb denilen yani ulaşamadığımız alan 750bin tb, ne bileyim bir girme amacım yok, sadece merak

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet evet biliyorum. 5. seviyede teslanın projeleri tutulduğu yazıyor. (sanki projelri çalıp dünyayı ele geçiriciem) çok okudum sık dokudum -öffff- farkındayım garip bir yer, ama sizede cazip gelmedimi ? Bu bizim 'her şey var' dediğimiz normal internet sadece 19bin tb, ama deepweb denilen yani ulaşamadığımız alan 750bin tb, ne bileyim bir girme amacım yok, sadece merak
Seni tenzih ediyorum kardeşim ama , zaten başa ne geliyosa ya meraktan ya da ... :D anladın sen onu

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sanırım bahsettiğin böle bir şey :D

1763567245171ef1cd2c8a71334da9f445424b3a.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Konu hortlasın biraz. Bugün sabaha kadar hakkında araştırma yaptım ve normal bir kullanıcı için gerçekten tehlikeli bir yer olduğu kanısına vardım. Zira içinde çok kolay ulaşabileceğiniz özel kuvvetlerin belgeleri mevcut ayrıca hiç ulaşamayacağınız çok büyük deneyler ve ülke sırlarıda mevcut. Tavsiyem araştırın edin böyle bir dünyanın gerçeğine varın ama o dünyaya girmeyin..

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ileri düzeyde ingilizcenin yanında ileri düzey hack programları, ip yönlendirme programları vs bilmiyorsanız hiç bulaşmayın derim. farkında olmadan ulaşmamanız gereken bir bilgiye ulaşırsınız falan, sonra gizli servis elemanlarıyla saklambaç oynamak zorunda kalmayın...

alpowgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi anlamadigim sey,burasi (deepWeb) polis kontrolündemi yoksa basibos biryermi?Yani buraya girip illegal biseyi indirdik diyelim polisin bulma sansi varmi?

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Simdi anlamadigim sey,burasi (deepWeb) polis kontrolündemi yoksa basibos biryermi?Yani buraya girip illegal biseyi indirdik diyelim polisin bulma sansi varmi?

Deep web de indirdiğin hiç bir şeyi bilgisayarında depolama saklama hatta indirme bile :) Yakalandığın gibi suç

alpowgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok yok öyle bir niyetim yok :) ama ilginc buldugum bazi konular cikabilir diye merak ettim sadece bi göz atim dedim ama giremedim bir türlü.Tor browseri indiriyorum extract here diyorum ama hic bisey cikmiyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
DErin sulara tam dalış mümkün mertebe kendi internetini kullanma halka açık yerlerin internetini kullan.

sadpunk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Böyle yerlere girmeyin polis değil FBI kapınızda olur :D

H Emre Acar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben giremiyorum ekran böyle kalıyor start to tor browsere tıklayınca.

e7JERN.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Gizli olan şey neden merak konusu olur ki bende bunu anlamıyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiç bulaşmayın derim yani katilleri falan geçtim kendini kesenler,canlı yayında işkence yapanlar,cinayet videoları,internet üzerinden uyuşturucu satanlar diye uzayıp giden tehlikeli bir liste var...Devlet sırları vs. de cabası.Düzgün proxy ayarlamayı falan bilmiyorsanız hiç bulaşmayın çünkü polisi geçtim FBI peşinize takılır (şaka yapmıyorum gayet ciddiyim).

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Sakın girmeyin diyince insan meraklanıyor. Ama arkadaşlar anladığım kadarıyla

GİRİLMEMESİ gereken bir yer. :p

Broon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
deepweb te ingilizceniz önemlidir ve sadece siz ne arıyorsanız onu buluyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bulaştım rahat olun polisin felan geldiği yok sizin kendi savunmanız olur bir kere madem derin internet hakkında bilginiz var biz orda bilgi indireceğimizi biliyorsunuz neden engellemiyorsunuz çok eğlenceli bence derinlerde saklı olanı çıkarıp açıklamak gerek geçen baktım eroinin gramı 80euroymuş pazarı mütiş yanı sıra kiralık hacker da buldum biraz araştırsam daha neler neler yaptığım bilgisayar virüslerini derinwebte satabilirm yanı sıra mafyayla bire bir bağlantıdasın türkiyede değilde yurtdışı mafyaları daha çok kullanıyor bu sistemi ayrıca polisin kapınıza dayanacağı yok kara para haklamadığınız sürece problem yok yanı sıra banka hesaplarına girmediğiniz sürece problem yok askerdeyken bu gibi bilgileri kontrol ettim sanal suçlarda gizli bilgi edininmenin türk ceza kanununda bir yeri yok sadece kredi kartı yanı sıra banka hesapları başkada birşey suç sayılmıyor girmeyin zararlı diyen arkadaşlarıda kınıyorum yok öyle bir dünya girin araştırın neler olduğunu öğrenin ben ayakkabı tasarımcısıyım deepwebte güzel ayakkabı modelleri buluyorum herkese iyi eğlenceler

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
yav bu 5. seviye 6. seviye yalanlarını kim uyduruyor madem o kadar proje gizli belge var şu f-35 lerin projesini indirelimde devletimize email olarak atalım uğraşmasınlar milli uçak için hazır yapılmışı varken başka bişi istemiyorum bunu yapabilecek olan varsa deep web de ellerinden öpecem.

okanr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
5. seviye 6. seviye bilmem ama Tesla'nın projelerini internet kullanıcılarının erişebileceği bir yerde saklayacaklarına inanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba proxysiz girdim çıktım yani birşey izlemedim sorun olurmu? acil cevap pls

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abiler bende birkaç gece araştırdım dediğiiniz gibi tehlikeli ve korkunç bi yer ama bi o kadarda cazip bi yer :D :D okulda öylesine sunum ödevi vardı arkadaşla deep webi anlattık bütün sınıf bende gircem bende gircem diyo :D :D :D yalnız bişey sorcam bn şimdi girdim ama siteler hep normal yani .com benim girmek istediğim yerler ise .onion yani gizli yerlere bakmak istiyorum nasıl bulacağım bi fikri olan carmı ? saygılar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bulaştım rahat olun polisin felan geldiği yok sizin kendi savunmanız olur bir kere madem derin internet hakkında bilginiz var biz orda bilgi indireceğimizi biliyorsunuz neden engellemiyorsunuz çok eğlenceli bence derinlerde saklı olanı çıkarıp açıklamak gerek geçen baktım eroinin gramı 80euroymuş pazarı mütiş yanı sıra kiralık hacker da buldum biraz araştırsam daha neler neler yaptığım bilgisayar virüslerini derinwebte satabilirm yanı sıra mafyayla bire bir bağlantıdasın türkiyede değilde yurtdışı mafyaları daha çok kullanıyor bu sistemi ayrıca polisin kapınıza dayanacağı yok kara para haklamadığınız sürece problem yok yanı sıra banka hesaplarına girmediğiniz sürece problem yok askerdeyken bu gibi bilgileri kontrol ettim sanal suçlarda gizli bilgi edininmenin türk ceza kanununda bir yeri yok sadece kredi kartı yanı sıra banka hesapları başkada birşey suç sayılmıyor girmeyin zararlı diyen arkadaşlarıda kınıyorum yok öyle bir dünya girin araştırın neler olduğunu öğrenin ben ayakkabı tasarımcısıyım deepwebte güzel ayakkabı modelleri buluyorum herkese iyi eğlenceler

Konu Türk Polisi olunca böyle şeylere senin kadar meraklılardır emin ol.

Girecek arkadaşlara tavsiyem, Tor Browser üzerinden ahmia .fi adresine girin. Tüm gizli servislere ulaşabilirsiniz. Yanlız kesinlikle Ubuntu işletim sistemi üzerinden Proxy kullanarak giriş yapın.

Aksi takdirde büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Google amcaya "Deep Web Hayatımı Mahvetti" cümlesini girip incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

MonkeyGod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zaman sonra kolay kolay öyle rahatça alabileceğiniz tor hesabımı bulmuş bulmaktayım tehlikeyi göz önüne alıp içinizdeki o deli cesaretiyle karanlık sulara atlayın ve akışına bırakın o sizi götürücek...İdea dünyasında düşünebileceğiniz onca şey varken takılır sfenksin gözlerine yosun. ''Sular altında kaybolmuş bir ŞEHİR''