Deep Freze (acil)

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar benim değil. deep freeze var gibi bütün ayarlar ve dosyalar sıfırlanıyor.ekle kaldır ve prog. filestada deepfreeze ve benzeri bir pogram yok. hatta regeditte bile "deepfreze" diye arattım ama hiç birşey yok. benim olmadığı için formatta atamıyorum. acil yardım.
(deepfreeze önceden yüklenmişmi ondan da haberim yok:helpsmilie: )

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen mi yükledin deep freezi

senin değilse bilgisayar bırak ne diye arıyosun deep freezi

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S.a aynı versiyondaki deep frezeyi internetten indirip unistall yapabilirsin.Eğer sorun var kalkmıyor diyorsan bilgisayarı güvenli moddan açıp program filesden deep freze i bul sil o klasörü.

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bil. emanet ve iletişim kurma gibi bi durumum yok. msconfig de dahil deepfeeze gözükmüyor. deepf. yüklü mü haberim yok yani ama malum prog. kullandığımda no detected deepfreeze diyor.
güvenli modda da bişi gözükmüyor.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya bil. emanet ve iletişim kurma gibi bi durumum yok. msconfig de dahil deepfeeze gözükmüyor. deepf. yüklü mü haberim yok yani ama malum prog. kullandığımda no detected deepfreeze diyor.

Arkadaşın biraz ayar çekmiş anlaşılan bilgisayara :D

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sen sarı çizmeli mehmet ağayı arıyorsun Önemli olan dosyalarını yedek al format at tekrar dosyalarını pc e kopyala bu kadar basit.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
onun crack ı var blockluyo deep freeze zi istersen sana atarım oguzhan_1552@hotmail.c om

emred07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deep freeze benim bilgisayarda da kurulu.Kurulu olduğu dizinde C:\Program Files\Faronics kırmızı rekle belirttiğim isim ile kayıtlı oluyor.Bir de bunu arayın.Güvenli modda açın silin. Ayrıca bir de unfreezer diye bir prog. var bütün prog. cracklı prog. dahi şifresini çözüyor iptal ediyor onuda deneyin. Bu sayfayı bir oku http://www.msxlabs.org/forum/ucrets...reezer-deep-freezei-etkisiz-hale-getirin.html

HaydarFuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetten indir setup dosyasını, aç, uninstall et
tabi uninstall ederken deep freeze tawed olmalı
bunun için shift tuşuna basılı tutup çift tıklican görev çubuğundaki dp simgesine
şifresini girecen boot tawed seçip restart etcen
şifresini bilmiyorsan geçmiş olsun çözüm format

edit: deep freeze daha önceden kurulmuş ve uninstall değil de klasörünü silmişlerse, geride artıkları kalır, saçma sapan işlemeye devam eder.
artıkları tek tek bulup temizleyecen safe modda
system32 ve drivers klasöründe bolca bulunur bunlardan