Dedim ya AŞK bana ağır gelir...'

Reaksiyon puanı
31
8IxX2.jpg

Aşık olmaktan korktuğumdan değil, Yüreğim aşkı kaldıramayacak kadar çocuk, naif, kırılgan olduğu için ona kıyamıyorum. Her dediğini yapmıyorum yüreğin bazen aklı başında olmayabiliyor.. Sonra bir ömür ceremesini ben çekiyorum, benim canım yanıyor, benim gecelerim uykusuz geçiyor, her şarkıda gözyaşımın tuzları önce yakıyor sonra üşütüyor yüzümü, içimi titretiyor, göğüs kafesim daralıyor..Aşk kocaman bir zaaftır. Bugün neden her şarkıda hep biten aşklardan bahsediliyor sanıyorsun ? Hareketli slow hiç farketmiyor dinle herhangi bir şarkıyı aç dinle var hepsinin içinde kavuşamamak, severken ayrılmak, ihanet,terkedilmek. Düşünsene sen bir, senin yüreği hakediyor mu bu kadar eziyeti? Sen aşık olurken onun suçu neydi ?

Dedim ya AŞK bana ağır gelir...

Hiç gerek yok böyle maceralara şimdi, aşksız da geçiyor ömür. Nasıl geçtiğini niye soruyosun geçiyor diyorum ya sadece geçiyo işte... Nasıl geçtiğini ben bileyim yeter bana... Önce hissizleşmeyi öğrenmen lazım, duygularına gem vurmayı çok iyi bilmelisin vuramıyorsan da vuruyormuş gibi gözükeceksin. Asla ağlama demiyorum sana ağla ama kimse görmesin kahrol kendini ye ama bilmesin kimse. Herkes gülen yüzünü görsün kâfi..

Aşk'a inancını yitir. Çünkü aşk sadece canını yakmak için kendini programlamaktır. O muhteşem haliyle büüyüleyebilir seni çok çekici görünebilir sen aldanırsın ve biter rüya...

(Alıntıdır)