Deamon Tools Lıte Nasıl Kullanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kullanmasını öğrenmeyeceksin direk karşına çıkacak zaten ID ve Şifre, yardım etmeye çalışıyorum iş çıkarma başıma diyorsun sen bilirsin kolay gelsin.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
rarlı dosylar winrar dan başka program ıle açılmıyormu

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşımız Ali sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen hiç anlayışlı değilsin, yinede seni ciddiye almaya devam edip cevap yazıyor, lütfen daha saygılı ol.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hangi part crc hatası veriyosa o parti bi daha indir.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
malesef çıkartamıyorum.crc hatası verıyor.hemen dowland ettığım sıteye bakcam

Crc Hatası veriyorsa hangi part hatası olduğunu gösteriyor o partı bi daha indirmen lazım!

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

açıklama yapmış sıtesı ya ınternet kesıldığınden yada winrar dan
şimdı bırde teamvıwer programınıda kullanmayı öğrenene kadar ohooo ,iş çıkarma başıma

Sitesi hiç birşeyden anlamadığı bas baya belli senide saygılı olmaya ve özür dilemeye davet ediyorum...!

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

çok hızlı anlatmışsın.başka vıdeo da gösterseydın ıyı olurdu.durdurduğum zaman uzerınde play yazısı çıkıyor.nereye tıkladığını göremıyorum.bendekı programda aynı secenekler yok

Seni burya kim üye yaptı ben oldum deme inanmam:)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
daemon tools ile ilk karşılaştığım günleri hatırladım bi an :D
03556061648437868004.png

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşımız Ali sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen hiç anlayışlı değilsin, yinede seni ciddiye almaya devam edip cevap yazıyor, lütfen daha saygılı ol.

Crc Hatası veriyorsa hangi part hatası olduğunu gösteriyor o partı bi daha indirmen lazım!

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

Sitesi hiç birşeyden anlamadığı bas baya belli senide saygılı olmaya ve özür dilemeye davet ediyorum...!

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Seni burya kim üye yaptı ben oldum deme inanmam:)

bu forumda da ne kadar boş konuşan ınsan varmış ya.sız burada başkalarının gözune gırmek ıçın yalakalık yapmak zorundamısınız?kendısı bır saygısızlık yaptımı düşünuyorsa benı uyarabılır.sıze ne oluyor?heralde kendısını savunacak güce sahıptır.boş yere konulara ılgısız mesajlar yazmayın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sana yardim eden etmis arkadasim problemine iliskin söylenecek hersey söylenmis gerisi sana kalmıs söylenilenleri yapacaksin. gelelim diger konuya sadece sana yardim edeceklermi yazmak zorunda bu forumda isteyen fikrini söylemekte serbesttir sen buna karar veremessin, üye olur olmaz bu agresiflik nedir anlamadim. adam sana tarif etmis becerememissin uzaktan baglanıp yapayim demis ona da yanasmamıssn e ne istiyosun onu bi anlayabilsek.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
sana yardim eden etmis arkadasim problemine iliskin söylenecek hersey söylenmis gerisi sana kalmıs söylenilenleri yapacaksin. gelelim diger konuya sadece sana yardim edeceklermi yazmak zorunda bu forumda isteyen fikrini söylemekte serbesttir sen buna karar veremessin, üye olur olmaz bu agresiflik nedir anlamadim. adam sana tarif etmis becerememissin uzaktan baglanıp yapayim demis ona da yanasmamıssn e ne istiyosun onu bi anlayabilsek.

benım agresıflığıme sebep olan konunun dışına çıkılmasıdır.kendısı bana teamwiwer kurarak yardım etmek ıstemış eyv sağolsun. bende teamwiwer programıyla uğraşamıyacağımı sölemışım.ama diğer kullanıcılar yada farklı nıkdekı clone uyeler konuyu saptırıp farklı yöne çekerek saygısızlık yaptığımı bahane edıyorlar.teamwiver programını kurmadığım ıçın burada suclanmaktayım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kurmadığın için değil, üslubundan dolayı suçlanıyorsun, sana yardım etmeye çalışan birine "iş çıkarma başıma" demek ne demek? ben çok takmadım zaten ama arkadaşlar duyarlılığını göstermişler.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
ış çıkarma derken farklı programlarla uğraşamam anlamında.
neyse daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
neden suclanasin dostum sorunu belirtmissn adamda cözümleri sıralamis ama yapamdimk demissin o da ben yapayim demis dogal olarak, ama sen o da olmaz demissn e ozman konu kapanmıs kendin yapacaksin. ısrarla baska site örnegi vermissn, bu site bos adamlarla dolu demissn yani fazla fazla söylemissn herseyi o zman orda halldersin sorununu güzel kardesim. yani tam olarak ne istedigini cözemedim yanlıs anlama.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yazdım işte yukarıda.

Neyse ben çok uzatmak istemiyorum. :)

Sorunun ne durumda? Konu onun üzerinden devam etsin.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
kurmadığın için değil, üslubundan dolayı suçlanıyorsun, sana yardım etmeye çalışan birine "iş çıkarma başıma" demek ne demek? ben çok takmadım zaten ama arkadaşlar duyarlılığını göstermişler.

ee madem ssaygısızlık yaptımı düşündun neden uyarma gereğı duymadın.kendını savunamıyonmu

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

neden suclanasin dostum sorunu belirtmissn adamda cözümleri sıralamis ama yapamdimk demissin o da ben yapayim demis dogal olarak, ama sen o da olmaz demissn e ozman konu kapanmıs kendin yapacaksin. ısrarla baska site örnegi vermissn, bu site bos adamlarla dolu demissn yani fazla fazla söylemissn herseyi o zman orda halldersin sorununu güzel kardesim. yani tam olarak ne istedigini cözemedim yanlıs anlama.
ben o programı kuramam dedıkten sonra zaten olayı bıtırmışım.sadece tek sorduğum winrar dan başka program varmı dıye.yanı kımseye nıye bana yardım etmıyorsunuz dıye bır cümle yazmadım.ama bazı kullanıcılar çıkmış nıye saygısızlık yapıyorsun,sen buraya nasıl uye oldun şeklınde konunun dışına çıkarak olayı farklı yönlere çekerek tartışma ortamı yaratmışlar.bunlara cevaben o şekılde ıfade kullandım

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
tamam beyler uzatmaya gerek yok, kırmayalım birbirimizi.. tartışma ortamı için kıvılcım arıyoruz son zamanlarda.. sorun halledilmediyse aynı yerden devam etsin, halledildiyse uzatmayalım daha fazla.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
ama diğer kullanıcılar yada farklı nıkdekı clone uyeler konuyu saptırıp farklı yöne çekerek saygısızlık yaptığımı bahane edıyorlar.
:D :D (Bu yukarıdaki cümle için)

Teamviewer'ı çalıştır ID ve şifreyi arkadaşa gönder ve arkana yaslanıp arkadaşın yardım etmesini bekle. Uzatma konuyu.

Şimdi diğer clone hesabıma geçip yardırcam. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ee madem ssaygısızlık yaptımı düşündun neden uyarma gereğı duymadın.kendını savunamıyonmu

off, kardeşim ben mi dedim öyle yazın diye he yazdıklarında haksız değiller ama ben belirtmedim gereksiz..
geçen de biri yaptığım programa virüs var dedi virüs koymuşsun dedi, takmadım kullanma sen dedim, kendimi mi savunucam ben herkese
ben de hala sorun devam ediyor mu diye soruyorum, hadi iyi akşamlar.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
:D :D (Bu yukarıdaki cümle için)

Teamviewer'ı çalıştır ID ve şifreyi arkadaşa gönder ve arkana yaslanıp arkadaşın yardım etmesini bekle. Uzatma konuyu.

Şimdi diğer clone hesabıma geçip yardırcam. :D

sanamı soracam hangı programı kuracağımı.boş yere konuma alakasız mesajlar yazma.dıkkat etde sna yardırmasınlar

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
sanamı soracam hangı programı kuracağımı.boş yere konuma alakasız mesajlar yazma.dıkkat etde sna yardırmasınlar
Çocuk musun arkadaşım. Kime soracağını önceden mi karar veriyorsun konu açarken. Konu açmışsın burda yardım istiyorsun sana teamviewer kur __kadıköyRAP__ nickli arkadaşa ID ve şifreni gönder o sana halletsin diyorum AÇTIĞIN YARDIM KONUSUNA YORUM OLARAK. ki artık __kadıköyRAP__ dahil kimsenin sana yardım edeceğini sanmıyorum. Ha bu arada şu anda tam denk geldi Daemon Tools ile Crysis 2 yi kuruyorum. ;)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
buradakı bazılarının nıyetı anlaşıldı.amaç sdn üyelerıne yardımcı olmak bahanesıyle teamviewer programını kurdurup karşı tarafın bılgısayarını ele geçırmek.amaclarına ulaşamayınca bu tarzda söylemlerde bulunarak karşı tarafa baskı altına almaktalar.şuan bana yaptıkları gıbı.bu programı kuramıyacağımı söleyene kadar yardım etmeye çalışanlar şimdı kurmadım dıye hemen tepkı gösterıyorlar.sonuçta avuçlarını yaladılar.şuan bunları yazmam bazılarının ışıne gelmıeycek, hemen tepkı gösterecekler
bakalım şimdı neler yazılacak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
biz uslüp kötü yapma böyle kadıköye derken sen sıradan gidiyosun dostum, simdi banada giydirirsin sen. hadi hayırlı isler iyi forumlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
buradakı bazılarının nıyetı anlaşıldı.amaç sdn üyelerıne yardımcı olmak bahanesıyle teamviewer programını kurdurup karşı tarafın bılgısayarını ele geçırmek.amaclarına ulaşamayınca bu tarzda söylemlerde bulunarak karşı tarafa baskı altına almaktalar.şuan bana yaptıkları gıbı.bu programı kuramıyacağımı söleyene kadar yardım etmeye çalışanlar şimdı kurmadım dıye hemen tepkı gösterıyorlar.sonuçta avuçlarını yaladılar.şuan bunları yazmam bazılarının ışıne gelmıeycek, hemen tepkı gösterecekler
bakalım şimdı neler yazılacak

gözümden yas geldi gülmekten Allah'ta seni güldürsün kardesim saolasn bu saatte iyi geldi.:D kurtalar vadisini cok seyretme etkilemis seni :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
buradakı bazılarının nıyetı anlaşıldı.amaç sdn üyelerıne yardımcı olmak bahanesıyle teamviewer programını kurdurup karşı tarafın bılgısayarını ele geçırmek.amaclarına ulaşamayınca bu tarzda söylemlerde bulunarak karşı tarafa baskı altına almaktalar.şuan bana yaptıkları gıbı.

Bu yorumu yer imlerinize kaydedin 2011 yılının en komik yorumu bu! :D

Yorumun bağlantısı: *

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

jomiliy verdim bonusunu helal ya. :D dur dur konuyla alakalı bir gülümeme vardı onu bulacağım. :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hah buldum.
Un4F7.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...