Dead İsland Update Sorunu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bugün update 1 yükledim RELOADED olandan.Oyunu açtım ilk sorun save.Oyuna daha önceki bir yerden başlıyorum ama elimde sonradan aldığım silah var hani ayarlanabilen ingiliz anahtarları var ya tam bilmiyorum adını ondan var elimde.İkinci sorun olarak ilk sürümde en yüksek ayarlarda gıdım kasmayan oyun update 1 yükledikten sonra orta ayarlarda bile kasıyor düşüğü denemedim.Daha sonra playden oynayayım dedim orda da levelim 4 olarak gözüküyor.Ama ilerlemem %0 bir girdim bir baktım oyunun en başından başlıyor o yataktan kalktığı yerde ama elimde yine ingiliz anahtarı var skillerim açık inventoryim full.Geri döndürme şansım yok mu bu yamayı ya ya da başka bir yerden indirip denesem olur mu ? O kadar yeri baştan geçmeyeyim bare :(

Levent2101

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunu Kurduğum Zaman Bitene dek patch atmıyorum işte tam bu sebepten Stalker Clear Sky dada Böyle olmuştu hala oyunu oynamıyorum ama sanırım oyunu silip baştan kurarsanız eğer saveler değiştirilmediyse devam edebilirisn.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Allah'tan play kısmında adamı seçtikten sonra chapter 1-2 yerini gördüm azcık geriden de olsa tekrar başladım.Bir de şu kasma sorunu gitse hayır anlamıyorum update yokken kasma da yoktu.

Not:Update 2 yükledim.Hala aynı.

Levent2101

Asistan
Reaksiyon puanı
0
reloaded / skidrow forever :lol: kasma sorunu bende yok update yok oyunu silip updatesiz kurdunuzmu ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Of yarabbim ya işim yok şimdi sil baştan kuracam sonra o kadar yeri tekrar geçecem ohoooo.Neyse silip tekrar yükleyeyim inşaallah düzelir.