virtual worms
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 68
favoritem dışında

ama 100 mb internetin yok![]()
şimdi ben üzüldüm iştehatta kahroldum, isyan ettim, kızdım, anneme küstüm
![]()
pre'den kaçla yapıştırıyosun la? senin net hızlı da bu prelerin de bi limiti falan vardır.
rapidden 20 mb. la çekiyorum. fazlasına izin vermiyo
fileserve ve hotfile da 18 mb felan. nadiren 20 oluyor.
Benim de yeri geliyor 12-13 mb internetim oluyoroynarken başım dönüyor
ama 100 mb internetin yok![]()
abow ne kadar ödüyorsun acabarapidden 20 mb. la çekiyorum. fazlasına izin vermiyo
fileserve ve hotfile da 18 mb felan. nadiren 20 oluyor.
abow ne kadar ödüyorsun acaba![]()
para ödemiyorum, çünkü bu hız evde değil iş yerinde. telekomda çalışıyorum
aslında doğrudan gigabite bağlı ama ethernet kartları 100mbit den yukarıyı kaldıramıyor
bir aralar günde 5-6 bluray film indirirdim arşiv yapacam hevesine ama hdd baş etmez oldu. şimdi indiriyorm 30 gb bi film, izleyip siliyorum.![]()
indirdik yüledikte ama 10 saniyede bir 10 saniye kadar donuyor meret. Oyunun beta sürümünü steamdan vermişler diyolar, bazısında konsol ekranı yazılar vs varmış ekrandadaha çıkar çıkmaz yamaladılar vs ellerine yüzlerine bulaştırdılar. full açıyorum rahat rahat ama 10 saniye dayanabildim kilitlenmelerine, tek görebildiğim left 4 dead sanki daha iyiydi bundan.
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:58 ----------
http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/6606-dead-island-yapimci-surumu-ortaliga-sacildi
Moh kısa onu bitir.YokŞu Medal Of Honor 2010'u tekrar bitirecektim yarısına gelince dead island yükledim.Kararsızım şimdi mohumu bitireyim yoksa dead islanda devam mı
![]()
çarşamba gidicem 3 gün oynayalım şunu yabeyler ben yükleyemedim bunu yasetup yok steam var :devil:
![]()
---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
.sid'leri deamon tools görmedi![]()