• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ddr2 Pc

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
R7 240 35W gibi çok aşırı düşük bir güç tüketimine sahip,işlemci (Athlon 64 x2 5600+) de 65W veriyor ideal bir değer fakat senin power supply da baya düşük W verebiliyor,tam emin olamıyorum belki çalıştırabilir fakat kesin bir bilgi için Moderatöre sormak istiyorum,en kısa zamanda cevap yazacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 74817

bu parçaların orjinalini bulamaz mıyım?
İşlemcinin sıfırını bulamazsın,çok eski.
Ancak ekran kartı hala satışta,yine de tavsiyem bu ekran kartına bu kadar para harcamaman yönünde olur,ikinci el al geç çok sorun olmaz zaten.
https://www.trendyol.com/msi/msi-r7...ySybB39kN8njS9FCMCoUeSTBi868W7QBoCKfsQAvD_BwE

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
şu power sorununu nasıl hallederiz ?
R7 240 35W gibi çok aşırı düşük bir güç tüketimine sahip,işlemci (Athlon 64 x2 5600+) de 65W veriyor ideal bir değer fakat senin power supply da baya düşük W verebiliyor,tam emin olamıyorum belki çalıştırabilir fakat kesin bir bilgi için Moderatöre sormak istiyorum,en kısa zamanda cevap yazacaktır.

İşlemcinin sıfırını bulamazsın,çok eski.
Ancak ekran kartı hala satışta,yine de tavsiyem bu ekran kartına bu kadar para harcamaman yönünde olur,ikinci el al geç çok sorun olmaz zaten.
https://www.trendyol.com/msi/msi-r7...ySybB39kN8njS9FCMCoUeSTBi868W7QBoCKfsQAvD_BwE

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Yani şimdi power yeterli mi? Yoksa yeni mi alacağım
Emin değilim,yeterli olabilir olmayadabilir eğer psu yetersiz geldiği takdirde bilgisayar çalışırsa diğer bileşenlere zarar gelme ihtimali var bu sebeple riske atmak istemiyorum o kadar para harcayacaksın çöp olmasını istemem.Utkuversusu etiketledim en kısa sürede kesin bir bilgi verir ve power supply masrafı yapmazsın.

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Emin değilim,yeterli olabilir olmayadabilir eğer psu yetersiz geldiği takdirde bilgisayar çalışırsa diğer bileşenlere zarar gelme ihtimali var bu sebeple riske atmak istemiyorum o kadar para harcayacaksın çöp olmasını istemem.Utkuversusu etiketledim en kısa sürede kesin bir bilgi verir ve power supply masrafı yapmazsın.
inşallah yapmam ilginiz için teşekkürler

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
O power,yeterli. Teneke tabir ettiğmiz powerlerden değil,zaten.

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Peki pubg mobile cs go felan performansı nasıl olur

Rice Ederim :)Elimden geldiğince yardım ettim,umarım hakkınızda en hayırlısı olur.
Peki pubg mobile cs go felan performansı nasıl olur

Son düzenleme:

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Son düzenleme:

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
monitör iyi 1440x900 ideal bence
Evet gayet iyi.
CSGO yu rahatça oynatır.Şu videodan görebilirsin,çözünürlüğü seninkiyle aynı hangi ayarlarda ne kadar fps verdiğini görürsün :)

Pubg mobile e geldiğimizde ise şu videodan bakabilirsin.HD ayarlarda oynatıyor.(Dilersen pubg lite da açar.)

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
reis çok sağol senin gibi biri olmasaydı ben bu pc yi adam edemezdim adamla konuşacam kargo işini halledip parçaları alıcam adana da oturuyorum ben. çok sağol cidden

reis çok sağol senin gibi biri olmasaydı ben bu pc yi adam edemezdim adamla konuşacam kargo işini halledip parçaları alıcam adana da oturuyorum ben. çok sağol cidden

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
bide son olarak bundan daha iyi bir işlemci yok mu bütçem var
Daha iyi işlemci var fakat ikinci el sitelerinde kimse satmıyor. 5600+ modelini almak yerine aliexpressten 6000+ modelini alabilirsin.6400+ modelide var fakat aralarında 20 dolar var,120 TL aralarındaki performans farkına değmez %5-10 gibi bir fark var aralarında ancak 5600+ ile 6000+ modeli arasında %10 luk bir fark olmasına rağmen aralarında fiyat farkı yok,6000+ alabilirsin fakat aliexpressten alacağın için 1 ay beklemen gerekir.

Rica ederim ne demek :)Umarım aldığın parçalar senin için hayırlı olur :)

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Daha iyi işlemci var fakat ikinci el sitelerinde kimse satmıyor. 5600+ modelini almak yerine aliexpressten 6000+ modelini alabilirsin.6400+ modelide var fakat aralarında 20 dolar var,120 TL aralarındaki performans farkına değmez %5-10 gibi bir fark var aralarında ancak 5600+ ile 6000+ modeli arasında %10 luk bir fark olmasına rağmen aralarında fiyat farkı yok,6000+ alabilirsin fakat aliexpressten alacağın için 1 ay beklemen gerekir.
teşekkürler <3