Hocam kusura bakmayın biraz güldüm. Geçmiş olsun o zaman.Email biliyorum telefon numarasını giriyor ama şifre soruyor ve şifresini cüzdanın içinde saklıyordu cuzadanıda çalınmış
Google hesabını bulup bunu uygulayın : https://accounts.google.com/o/oauth...nfo.email&flowName=GeneralOAuthCookieLessFlowMerhabalar dayımın A7 2017 model telefonu Çalındı ve biz Google hesap şifresini bilmiyoruz Nasıl acaba şifresini değiştirebiliriz
Özelden yazdım cevap verin yardımcı olayımEmail biliyorum telefon numarasını giriyor ama şifre soruyor ve şifresini cüzdanın içinde saklıyordu cuzadanıda çalınmış
Şifre olması çok güzel olmuş, umarım en yakın zamanda bulunurTelefon sifreli evet rom atmaları gerekecekler dayım karakola gitti IMEI verecek
Cihazın içersinde açık olan Samsung acount hesabı ile Samsung'un bu sitesine giriş yapın **** My Mobile bu site üzerinden cihazı sıfırlayabilir,konumunu görebilir,ve iphonlardaki iCloud kıldı gibi kitleyeblirsinizMerhabalar dayımın A7 2017 model telefonu Çalındı ve biz Google hesap şifresini bilmiyoruz Nasıl acaba şifresini değiştirebiliriz
Şifre hiçbir işe yaramaz eğer biraz telefondan anlıyorsa andoridlerde ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak fabrika ayar menüsüne ulaşabilir ve ordan şifreyı kaldırabilir en sağlıklı yöntem Samsung hesabı ile Samsung cihazımı bul sitesinden cihazın içersinde açık olan hesap ile giriş yapıp cihazı uzaktan sıfırlamak olur böylece tüm bilgiler silinirŞifre olması çok güzel olmuş, umarım en yakın zamanda bulunurKarakola IMEI verilirse o saatten sonra telefona IMEI atmaları gerekecek üstüne ROM falan bence geri getirsinler değmez
![]()
Demek istediğimi anlamamışsınız, şifrenin kaldırılması için verilerin sıfırlanması lazım zaten şifrenin amacı da tam olarak bu. Yoksa format atınca neden şifre gitsin kiŞifre hiçbir işe yaramaz eğer biraz telefondan anlıyorsa andoridlerde ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak fabrika ayar menüsüne ulaşabilir ve ordan şifreyı kaldırabilir en sağlıklı yöntem Samsung hesabı ile Samsung cihazımı bul sitesinden cihazın içersinde açık olan hesap ile giriş yapıp cihazı uzaktan sıfırlamak olur böylece tüm bilgiler silinir
Android menüden dediğim gibi yaparak şifre kaldırılabilir bunu demek istedimDemek istediğimi anlamamışsınız, şifrenin kaldırılması için verilerin sıfırlanması lazım zaten şifrenin amacı da tam olarak bu. Yoksa format atınca neden şifre gitsin ki![]()
Veriler sıfırlanmadan şifrenin kaldırılması pek mümkün değil, imkansız da değil ama profesyonel teknik bilgi gerektiriyor. Basit yöntemlerin hemen hemen hepsi fixlendi.Android menüden dediğim gibi yaparak şifre kaldırılabilir bunu demek istedim