Dayımın telefonu çalındı

Enesy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar dayımın A7 2017 model telefonu Çalındı ve biz Google hesap şifresini bilmiyoruz Nasıl acaba şifresini değiştirebiliriz

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
hesabı biliyor ve telefon numarası üzerinden bağlıysa şifre unuttum bölümünden deneyin.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Google hesabına girerken şifremi unuttum diyin. Gerekli adımları yapın. Eğer istenilenleri karşılayamazsanız bir yolu yok diye biliyorum. Hesabı kurtardıktan sonra
https://www.google.com/android/****
buradan telefonu bulun.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Cihazın bağlı olduğu Google hesabına giriş yapmadan müdahale edemezsiniz, mutlaka hesaba girmeniz gerekiyor. Eğer dayınız teknoloji ile çok yakın değilse muhtemelen cihazı ilk aldığında rastgele e-mail ve şifre kullanarak yeni hesap açmıştır bu gibi durumlarda kurtarma mümkün olmuyor.

Enesy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Email biliyorum telefon numarasını giriyor ama şifre soruyor ve şifresini cüzdanın içinde saklıyordu cuzadanıda çalınmış

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Eğer telefonda şifre yoksa çalan kişiler verilere kolaylıkla erişecektir, şifre varsa ROM atmaları lazım çünkü şifreyi kaldırmak için format attıklarında bağlı olan Google hesabına girmeleri gerekecek yani verilere erişemeyecekler.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Telefon sifreli evet rom atmaları gerekecekler dayım karakola gitti IMEI verecek
Şifre olması çok güzel olmuş, umarım en yakın zamanda bulunur :) Karakola IMEI verilirse o saatten sonra telefona IMEI atmaları gerekecek üstüne ROM falan bence geri getirsinler değmez :)

Enesy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnşallah dediğiniz gibi rom la acilcak da IMEI atılacak da oho

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Samsung Hesabı var mıydı ?

Enesy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bilmiyorum ki ya zaten yeni hat alırsa belki şifre degistiririm hattı bloke ettik yeni hat alincak zaten

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhabalar dayımın A7 2017 model telefonu Çalındı ve biz Google hesap şifresini bilmiyoruz Nasıl acaba şifresini değiştirebiliriz
Cihazın içersinde açık olan Samsung acount hesabı ile Samsung'un bu sitesine giriş yapın **** My Mobile bu site üzerinden cihazı sıfırlayabilir,konumunu görebilir,ve iphonlardaki iCloud kıldı gibi kitleyeblirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şifre olması çok güzel olmuş, umarım en yakın zamanda bulunur :) Karakola IMEI verilirse o saatten sonra telefona IMEI atmaları gerekecek üstüne ROM falan bence geri getirsinler değmez :)
Şifre hiçbir işe yaramaz eğer biraz telefondan anlıyorsa andoridlerde ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak fabrika ayar menüsüne ulaşabilir ve ordan şifreyı kaldırabilir en sağlıklı yöntem Samsung hesabı ile Samsung cihazımı bul sitesinden cihazın içersinde açık olan hesap ile giriş yapıp cihazı uzaktan sıfırlamak olur böylece tüm bilgiler silinir

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Şifre hiçbir işe yaramaz eğer biraz telefondan anlıyorsa andoridlerde ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak fabrika ayar menüsüne ulaşabilir ve ordan şifreyı kaldırabilir en sağlıklı yöntem Samsung hesabı ile Samsung cihazımı bul sitesinden cihazın içersinde açık olan hesap ile giriş yapıp cihazı uzaktan sıfırlamak olur böylece tüm bilgiler silinir
Demek istediğimi anlamamışsınız, şifrenin kaldırılması için verilerin sıfırlanması lazım zaten şifrenin amacı da tam olarak bu. Yoksa format atınca neden şifre gitsin ki :)

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Demek istediğimi anlamamışsınız, şifrenin kaldırılması için verilerin sıfırlanması lazım zaten şifrenin amacı da tam olarak bu. Yoksa format atınca neden şifre gitsin ki :)
Android menüden dediğim gibi yaparak şifre kaldırılabilir bunu demek istedim

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Android menüden dediğim gibi yaparak şifre kaldırılabilir bunu demek istedim
Veriler sıfırlanmadan şifrenin kaldırılması pek mümkün değil, imkansız da değil ama profesyonel teknik bilgi gerektiriyor. Basit yöntemlerin hemen hemen hepsi fixlendi.