Huawei gt3 pro kullanan tanidiklarim şarj konusunda mükemmel olduğunu söylüyorlarAsker saati gibi bir model arıyorum dayanıklı uzun ömürlü fiyat konusunda tam emin değilim ama bir kaç bin TL birşey düşünüyorum
Ne kadar pil ömürleri varAkıllı olacaksa amazfit neo retro
Olmayacaksa kendime de aldığım g shock gd 350 eğer bütçemi aşar diyorsan gd 350 yerine g7900 de alınabilir her şartta çalışır bu saatler istesen de kırılmaz.
Gt3 proyu 10 gün şarjinin gittiğini söylüyordu bir tane arkadaşim fazla kullanmiyor fazla detay bilmiyorumNe kadar pil ömürleri var
Akıllı saatten çok askeri saat tarzı arıyorum casio modelleri gibiGt3 proyu 10 gün şarjinin gittiğini söylüyordu bir tane arkadaşim fazla kullanmiyor fazla detay bilmiyorum
Amazfit neo olabilir bur tanidikta vardi memnunduAkıllı saatten çok askeri saat tarzı arıyorum casio modelleri gibi
Amazfit neo retro şuanda da kolumda zaten kalp atışı bildirim uyku takibi kapalı 1 aya yakın gidiyo şarjı.Akıllı saatten çok askeri saat tarzı arıyorum casio modelleri gibi
GD 350 iyi bayağıAmazfit neo retro şuanda da kolumda zaten kalp atışı bildirim uyku takibi kapalı 1 aya yakın gidiyo şarjı.
Casio yazdığım modeller zaten pilli ayrıca gd 350 modelinde düşük pil uyarı özelliği de mevcut.
Aynen alman tankı gibi istesen de kıramazsın harika bişi.Titreşim özelliği de var çok iyi.GD 350 iyi bayağı
Ben kendimkini iade ettim amazfit neo retro da baya dayanıklı çıktı kaç kez çok sıcak duşta kolumdaydı hiç bişi olmadı tabi ekstrem sporlar yapmadım ama duvara falan çarpıp sürttüğü oldu.Almadıysan Casio G-Shock'lar tarifine tam olarak uyacak, ifade ettiğin amaca en iyi hizmet edecek saatlerdir. Aldıysan da umarım G-Shock ile tanışmışsındır. Bu saatlerin işi gücü ekstrem şartlarda dayanıklılık ve uzun ömürlülük üzerine çünkü.