Öneri Dayanıklı uzun pil ömürlü saat önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maus.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maus.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Asker saati gibi bir model arıyorum dayanıklı uzun ömürlü fiyat konusunda tam emin değilim ama bir kaç bin TL birşey düşünüyorum

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Asker saati gibi bir model arıyorum dayanıklı uzun ömürlü fiyat konusunda tam emin değilim ama bir kaç bin TL birşey düşünüyorum
Huawei gt3 pro kullanan tanidiklarim şarj konusunda mükemmel olduğunu söylüyorlar

Reaksiyon puanı
994
Akıllı olacaksa amazfit neo retro
Olmayacaksa kendime de aldığım g shock gd 350 eğer bütçemi aşar diyorsan gd 350 yerine g7900 de alınabilir her şartta çalışır bu saatler istesen de kırılmaz.

Reaksiyon puanı
994
Akıllı saatten çok askeri saat tarzı arıyorum casio modelleri gibi
Amazfit neo retro şuanda da kolumda zaten kalp atışı bildirim uyku takibi kapalı 1 aya yakın gidiyo şarjı.
Casio yazdığım modeller zaten pilli ayrıca gd 350 modelinde düşük pil uyarı özelliği de mevcut.

has Logic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Almadıysan Casio G-Shock'lar tarifine tam olarak uyacak, ifade ettiğin amaca en iyi hizmet edecek saatlerdir. Aldıysan da umarım G-Shock ile tanışmışsındır. Bu saatlerin işi gücü ekstrem şartlarda dayanıklılık ve uzun ömürlülük üzerine çünkü.

Reaksiyon puanı
994
Almadıysan Casio G-Shock'lar tarifine tam olarak uyacak, ifade ettiğin amaca en iyi hizmet edecek saatlerdir. Aldıysan da umarım G-Shock ile tanışmışsındır. Bu saatlerin işi gücü ekstrem şartlarda dayanıklılık ve uzun ömürlülük üzerine çünkü.
Ben kendimkini iade ettim amazfit neo retro da baya dayanıklı çıktı kaç kez çok sıcak duşta kolumdaydı hiç bişi olmadı tabi ekstrem sporlar yapmadım ama duvara falan çarpıp sürttüğü oldu.
Bir saatin hiç yoktan adım sayması mesafe ölçmesi çok hoş bence.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Casio protrek serisini öneririm.
110t
240t
ve 650 modellerini kullanıyorum.Sıkıntı yaşamadım. Hepsi güneş enerjili zaten pil ve şarj derdin yok