Dawn of War II'yi Deneyin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Warhammer 40.000: Dawn of War II ile stratejiye doymak için yayınlanan ücretsiz deneme sürümünü hemen indirin.

THQ tarafından yayınlanan Warhammer 40K: Dawn of War II demo sürümü, sevilen strateji oyununu (biraz gecikmeli olsa da) denemenize imkan tanıyor. Şubat ayında çıkan Dawn of War II, otoritelerden olumlu yorumlar aldı. Hikaye tabanlı bir yapım olduğu için, türü RTS olsa da Diablo tarzı RPG öğeleri de içeriyor. Oyunun 2,5 GB'lık deneme sürümünü Steam üzerinden indirebilirsiniz.
warhammer-40k-dow21240041808.jpg
:: Warhammer evreninde hangi oyunları oynadınız?

Bilgi İçin : Dawn of War II
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben dawn of war I i oynamıştım biraz. pek sarmadı. belkide FPS ci olduğum içindir.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Warhammer 40,000 Dawn of War : Dark Crusade
Oyuna pek ısınamamıştım, bir süre sonrada bıraktım zaten. Bir süreden kastım en az 4 ay falan :D Yani oyunuda iyicene ezmeyelim. Ama, Dawn of War II nin ekran kalitesi ve oyun içindeki ayrıntıları gördükçe tekrardan " Acaba yine mi oynasam" diye sordum :)
Level dergisinin Nisan sayısındada verilmişti. Ama sadece bir resim ve ayrıntı yoktu. Küçük bir bölüm ayarlamışlardı oyun için. Ama burayı ziyaret ettikten sonra, tekrar oynasam mı sorusunu hiç çekinmeden kendime sordum :) :D