Davetlisiniz ! Yenilikçi Teknoloji Portalı ***

MentorAuditore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun , bir iki ay önce güncellemeyi bıraktığımız bir sitemiz var. Hep forum kurmayı amaçladım ama zor geldi bana , sınav zamanı olduğu için. Acaba forumu nasıl kurduğunu anlatabilirmisin bana özelden ?

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
hayırlı olsun iyi şanslar

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun güzel olmuş site :thumbup1:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
fena değil gibi

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim . Hepinizi sitemize beklerim . Daha yeni olduğumuzda gelen üyeler ile çabuk kaynaşıp güzel bir ortam oluşturucağız .

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet aranıyor . Ama seçmek için belirli bir süremiz var bu süre içerisinde foruma belirli katıları yapması lazım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun , bir iki ay önce güncellemeyi bıraktığımız bir sitemiz var. Hep forum kurmayı amaçladım ama zor geldi bana , sınav zamanı olduğu için. Acaba forumu nasıl kurduğunu anlatabilirmisin bana özelden ?

Tesekkür Ederim . Özelden mesaj atarım site için .

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
0% orjinal içerik ve 0 kaynak belirtme muhteşem :D

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
0% orjinal içerik ve 0 kaynak belirtme muhteşem :D

Siteyi belirli bir saate yetiştirmek için çaba gösterdik .İçeriklerde yardımcı sitelerden parça parça yazıtlar alınarak yazılmıştır.
Ancak kaynak belirtilerbilirdi. Burayı atladık . Çok haklısınız.Bu yüzden Editör-ve Moderatör alımlarımız devam etmekte.Daha yeni bir ekibiz . Çok yakın bir zamanda kendimize özgü içeriklerle karşınızdayız .

katkı yapmak kolay :) foruma

nasıl bi katkı

Yeni olduğumuzdan dolayı forumda bazı kategorilerimiz boş veya detaylı arşiv bilgileri yok . Sadece güzel mesajlar ve doğru iletiler paylaşarak forum kalitesi arttırmış olursunuz . Biz hertürlü üyemizi takip ederiz . Yaptıkları işleri biliriz.

Bu özelliklere uyanlar üyelerimiz kısa süre içinde Yönetim Ekibimize dahil olabilir.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben size katkı yapmaya başladım önemli olan sdnn deki arkadışımıza destek vermek

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür Ederim . İyi forumlar.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim forum var öyle duruyor:laugh: yapacak bişey bulmadim açmamla kapamam bir olçak böyle giderse
bir istekle yapiyor bir hişimla kapiyorum sende öyle olçaksa baştan vazgeç:laugh:

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim forum var öyle duruyor:laugh: yapacak bişey bulmadim açmamla kapamam bir olçak böyle giderse
bir istekle yapiyor bir hişimla kapiyorum sende öyle olçaksa baştan vazgeç:laugh:

Anladığım kadarıyla forumu yöneten sadece sizdiniz ve yapacak birşey bulamadınız . Keşke yönetim ekibinizi kurup güzel bir planlama yapsaydınız .

Ben tek başıma yapmadım . En iyi arkadaşımla bu işi yapıyorum ve mutluyum . Yapacağımız çok işimiz var ve zamanla büyüyoruz.
Yarı profesyonel durumdayız . Yönetim ekibimiz tam olunca çok daha büyüyerek belirli bir kitleye hitab ediceğiz .

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anladığım kadarıyla forumu yöneten sadece sizdiniz ve yapacak birşey bulamadınız . Keşke yönetim ekibinizi kurup güzel bir planlama yapsaydınız .Ben tek başıma yapmadım . En iyi arkadaşımla bu işi yapıyorum ve mutluyum . Yapacağımız çok işimiz var ve zamanla büyüyoruz. Yarı profesyonel durumdayız . Yönetim ekibimiz tam olunca çok daha büyüyerek belirli bir kitleye hitab ediceğiz .
tekim dedigin gibi olmuyor site bu link vermeyem şimdi zaten kapatacam anca test yazabildim ana dizine wp kuracakdim felan ama işte bendeki bu isteksizlikten olmuyor böyle kendi ekibim olsa işte neler yaparim yaptirim :laugh:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hevesinizi kırmak istemem ama bu zamandan sonra tutacağını zannetmiyorsunuz herhalde?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Moderatörlük - Editörlük için birde para mı verecektik :mrgreen:

bu arada hayırlı olsun hocam. umarım başarılı olursun :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hevesinizi kırmak istemem ama bu zamandan sonra tutacağını zannetmiyorsunuz herhalde?

Tutup , tutmayacağını göreceğiz. Belirli bir kitleye hitap ediyoruz az da olsa takip edenimiz var , Belirli bir hedefimiz var . Ama yaptığımız işi biliyoruz , En İyi olma gibi sorunumuz yok yaptığımız kadar .

Moderatörlük - Editörlük için birde para mı verecektik :mrgreen:

bu arada hayırlı olsun hocam. umarım başarılı olursun :)

Bedava'dan kasıt yani bu gibi forumlarda hemen Moderatör-Editör olmazsınız , kendinizi ispat edip , bir takım çalışmalarınızın olması gerekir .
Ama bizim forumda Acil Moderatör ve Editör ihtiyaçımız olduğundan belirli şartlara göre hemen yönetim ekibimize dahil ediyoruz. Farklı bir bakış açısı oldu haralde .

Yorumlarınız içinde Teşekkür Ederim :)

MrFantastic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel bir site yani tutmayacak diyen arkaşımın heves kırmaktan başka bir amacı yok galiba ülkemizin tek eksiği sen yapamazsın sen başaramazsınlardan ibaret bir kerede olabiir neden olmasın diyen göremedim son gaz devam kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba hayırlı uğurlu olsun siteniz bende hemen üye oluyorum ve moderatörlük için yardımcı olabileceğim bir bölüm var mı bakayım. Ayrıca varmı bilmiyorum ama Tapatalk uygunluğu olursa süper olur!!!

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel bir site yani tutmayacak diyen arkaşımın heves kırmaktan başka bir amacı yok galiba ülkemizin tek eksiği sen yapamazsın sen başaramazsınlardan ibaret bir kerede olabiir neden olmasın diyen göremedim son gaz devam kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

Bakış açınız ve destekleriniz için çok teşekkürler .

merhaba hayırlı uğurlu olsun siteniz bende hemen üye oluyorum ve moderatörlük için yardımcı olabileceğim bir bölüm var mı bakayım. Ayrıca varmı bilmiyorum ama Tapatalk uygunluğu olursa süper olur!!!

Bir forumda bulunan hertürlü bölüm Forum Sitemizde vardır . Tapatalk desteğimiz mevcuttur. Görüşleriniz ve Önerileriniz İçin Teşekkürler İyi Forumlar .

Kurucunun adı Hakkı mı? :P
Evet.

Yönetim Ekibimiz 3 Kişiden Oluşmaktadır .

Kurucu ; Bekir - Hakkı

Yönetici ; Mehmet

MrFantastic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bakış açınız ve destekleriniz için çok teşekkürler .

Bir forumda bulunan hertürlü bölüm Forum Sitemizde vardır . Tapatalk desteğimiz mevcuttur. Görüşleriniz ve Önerileriniz İçin Teşekkürler İyi Forumlar .

Evet.

Yönetim Ekibimiz 3 Kişiden Oluşmaktadır .

Kurucu ; Bekir - Hakkı

Yönetici ; Mehmet

Rica ederim ;)

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesajim bulunsun ; siteyi goremedim ama ilk is eve donunce bakmak olacak.