Davetiyesi Olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşım evleniyor. Konya pilavı... Konya'da olan varsa götürebilirim :)

Teşekkürler rain :) konya ile aramızda baya mesafe var :)

bu arada demonid davetiyesi isteyen varsa söylesin gönderebilirim tabi ilkten davetiye limitime bakayım olması lazımdı :)

Neyse kontrol ettim demonid davetiyelerim varmış:cool: davetiyeye ihtiyaçları olan istesin geçende forumda bir arkadaşa arenatr davetiyesi gönderdim siteye üye olmamış mundar etti davetiyemi o yüzden gerçekten lazım olan istesin davetiye 1 mesajı olan üyelere gönderemem...:clover:

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Teşekkürler rain :) konya ile aramızda baya mesafe var :)

bu arada demonid davetiyesi isteyen varsa söylesin gönderebilirim tabi ilkten davetiye limitime bakayım olması lazımdı :)

Neyse kontrol ettim demonid davetiyelerim varmış:cool: davetiyeye ihtiyaçları olan istesin geçende forumda bir arkadaşa arenatr davetiyesi gönderdim siteye üye olmamış mundar etti davetiyemi o yüzden gerçekten lazım olan istesin davetiye 1 mesajı olan üyelere gönderemem...:clover:
O kadar yalvardık yakardık bir ArenaTR davetiyesi vermediniz. 1 mesaj üyelerine verenleri gördüm. Sonra baktım veren yok bende istemeyi kestim. Soruyorum neden :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konuyu açan şahıs amacın ne, ne yapmak istiyorsun post kasmak mı ön plana çıkmakmı daha açtığın konuyu bile takip etmiyorsun ve gelip burda üyelere laf atıyorsun gece gece sinirlendirme insanları işte foruma böyle çocuklar üye olursa boş boş konular açılır

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Konuyu açan şahıs amacın ne, ne yapmak istiyorsun post kasmak mı ön plana çıkmakmı daha açtığın konuyu bile takip etmiyorsun ve gelip burda üyelere laf atıyorsun gece gece sinirlendirme insanları işte foruma böyle çocuklar üye olursa boş boş konular açılır
Çocuklar lütfen kavga etmeyin :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
O kadar yalvardık yakardık bir ArenaTR davetiyesi vermediniz. 1 mesaj üyelerine verenleri gördüm. Sonra baktım veren yok bende istemeyi kestim. Soruyorum neden :D

:D:D:D krazy senin istediğini görmedim bile pm le bana mailini ver arenatr deki arkadaşlarımdan isteyeyim senin için pişmiş tavuk şiş yerim bilirsin :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
:D:D:D krazy senin istediğini görmedim bile pm le bana mailini ver arenatr deki arkadaşlarımdan isteyeyim senin için pişmiş tavuk şiş yerim bilirsin :D
Waaaooow etkilendim. Senin için yapabileceğim bir şey varsa söylemen yeter. Gerekirse ahtapot bile yerim :D Pm'ine mailimi atıyorum. Şimdiden teşekkürler.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Waaaooow etkilendim. Senin için yapabileceğim bir şey varsa söylemen yeter. Gerekirse ahtapot bile yerim :D Pm'ine mailimi atıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yok ahtapot yeme dostum normal yemek yesende olur :D sen mailini at yollıyayım davetiyeni :)

---------- saat 01:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:33 eklenmişti ----------

Krazky Mailini kontrol et gmailini yolladım davetiyeni :) hayırlı olsun

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yok ahtapot yeme dostum normal yemek yesende olur :D sen mailini at yollıyayım davetiyeni :)

---------- saat 01:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:33 eklenmişti ----------

Krazky Mailini kontrol et gmailini yolladım davetiyeni :) hayırlı olsun
vegaturk insanın ''vaybe halen iyi insanlarda varmıymış'' diyesi geliyor. Sağol.

Bu arada bu konu bana yaradı :D

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eeeeeee yok mu başka :D:D

---------- saat 08:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:21 eklenmişti ----------

tamam arkadaslar verdiginiz cevaplar kafi

feres24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elinde bitgamer ve iptorrents davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?
bendede torrentturkey, tektorrent, leechturk davetiyeleri var isteyene gönderebilirim.

katilulferes@hotmail.com

niyazi41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena davetiyesi var ama adam akıllı kullanacaklar versinn bana msn ni....

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ben de aranıza yeni katıldım bana da arena tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim mesaj literatüründen pek anlamıyorum kusura bakmayın üye olmadığım forum kalmadı bi allahın kulu davetiye yollamadı.davetiye yollarsanız pişman etmem sizi.internet hızım 40 mbs 67 mbs arasında değişiyor...lecchtürk ratiom 17 bittürk ise 2...msn adresim mevlut_170343@hotmail.com fazla uzattım galiba teşekkürler cevabınızı bekliyorum

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benden çok davetiyesi olan yok galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...