Davetiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Selam.. Ablamın Nişanı İçin Davetiye Tasarlıyacağım Ancak Davetiyenin Boyutları Ne Kadar Bilmiyorum.. Bilen Bir Arkadaş Varsa Yardım Ederse Çok Sevinirim..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
kardeşim niye kendini yoruyorsun nerde bastıracaksan git oraya yüzlerce örnek var, beğendiğini seç. tasarımım iyi diyorsan o başka. o zamanda ne tasarlarsan onu bastırırsın. boyutu sabit değil yaa.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Standart zarf kullanmayacaksan zarfı da özel olarak tasarlamak veya ayarlaman gerekecektir, bu da ekstra maliyet çıkarır. Mali duruma göre bunu da göz önüne almalısın

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
kardeşim niye kendini yoruyorsun nerde bastıracaksan git oraya yüzlerce örnek var, beğendiğini seç. tasarımım iyi diyorsan o başka. o zamanda ne tasarlarsan onu bastırırsın. boyutu sabit değil yaa.

Tasarımım İyi.. Ayrıca Özel Olmasını İstiyor.. Onun İçin Ben Yapıyorum..

Standart zarf kullanmayacaksan zarfı da özel olarak tasarlamak veya ayarlaman gerekecektir, bu da ekstra maliyet çıkarır. Mali duruma göre bunu da göz önüne almalısın

Zarfıda Ben Tasarlıyorum.. Maliyet Önemli Değil

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Farklı ve orjinal şeyler istersen bana kryyltkn@hotmail.com mail at arkadaşlarım bu işle uğraşmaktalar ama klasik davetiyeler değil yardımcı olmaya çalışırlar.