DonX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 132
Türktorrent kullanıcı adın nedirturktorrent var bitturk lazım. iletişim: pm
Türktorrent kullanıcı adın nedirturktorrent var bitturk lazım. iletişim: pm
zqwqz davetiyesiyle takas düşünür müüsnfilelist.io 1 ad davetiyem var siz hangi torrent sitelerin var yabanci torrent siteleri tabi
lütfen bitturk varsa atar mısınız çok aradım bulamıyorum.mrb, hdturk davetiyesi arıyorum turktorrent, bittürk, trendfilm(turkseed) davetiyelerim mevcut takas yapabiliriz keskin__1985@hotmail.com
takas yapabilir miyiz acabaElimde bitturk davetiyesi bulunmaktadır.
turktorrent.us davetiyesi olan birisiyle takas işlemi yapabiliriz.
Ya da elinde turktorrent.us davetiyesi olan bir arkadaş benimle paylaşırsa sevinirim.
Fazla davetiyeniz varsa çok makbule geçer. poyrazgun@gmail.comMerhaba arkadaşlar bende HDTurk davetiyeleri var.
Bana lazım olan Bitturk ve Torrent-Turk davetiyesi lazım ilgilenen arkadaşlar iletişime geçsin.
siteregister3@gmail.com
Fazla davetiyeniz varsa çok makbule geçer. poyrazgun@gmail.comMerhaba arkadaşlar. Elimde BTN ve PTP hesapları var. PM ile teklif verebilirsiniz.
Fazla davetiyeniz varsa çok makbule geçer. poyrazgun@gmail.comhala ihtiyacın varsa gönderebilirim
zqwqz davetiyesi olan varmı halazqwqz davetiyesi olana broadcity turktorrent bittürk daveti atarım
BTN PYP Arıyorum Torentday veya IP Atabılırım.Merhaba arkadaşlar. Elimde BTN ve PTP hesapları var. PM ile teklif verebilirsiniz.