Promethium
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 67
Torrentleech.org için 2 adet davetiyem var varsa teklif özelden beklerim, seed sorunu olmayanlar için geçerlidir.
gönderdima_sn_ee@hotmail.com teşekkürler
Kaldıysa bir tane arena davetiyesi rica edebilir miyim meliksahozdemir01@gmail.com5 adet arenatr davetiyesi vericem isteyenler alıntı yapıp mailini yazsın
Kardes kaldıysa bir tane arena davetiyesi rica edebilir miyim meliksahozdemir01@gmail.com5 adet arenatr davetiyesi vericem isteyenler alıntı yapıp mailini yazsın
uye olmamısın hala yanacak davetiyena_sn_ee@hotmail.com teşekkürler
uye olmayana gondermem dostumKardes kaldıysa bir tane arena davetiyesi rica edebilir miyim meliksahozdemir01@gmail.com
ayrıca 2x torrentday de var isteyen varsa tekliflere açığım güzel yabancı sitelerden biriylede olabilirMerhabalar,torrent-ultra ve turknova arıyorum elimde turktorrent ve bitturk davetiyeleri var ilgilenen varsa iletişime geçsin özelden ve ya burdan: haciabi02@hotmail.com
arena ve bitturk davetiyem mevcut. torrent ultra karsiliginda ikisini birden verecegim.seed sorun degilidr yurtdisinda yasiyorum kota yok.
email adresini yazarsan hemen gondereyim arena davetiyenitorrentultra var kardes ilgilenirsen arenayla takas edelim
kardeş sagolasın davetiyeni gönderdim hayırlı olsun...Davetiyeniz Gönderildi.
benim email adresim serdario@gmail.com
sagolasin. bitturk lazim olursada gonderebilirim. sorun degilkardeş sagolasın davetiyeni gönderdim hayırlı olsun...
bıtturk var kardes lazım olan birine gönder eyvallah...sagolasin. bitturk lazim olursada gonderebilirim. sorun degil
Tr Arena Veya Turktorrent,bittorrent davetiyesi ariyorum var turknova davetiyesi atabilirim karşılıgında Teşekkürler.
Mail adresim : khygl3@gmail.com
uturk üye alımı açıkarkadaşlar benim bir üyeliğim yok dolayısıyla takas da mümkün değil ancak gönlünden kopan varsa kalpsizkral_90@windowslive.com adresine davetiye yollayabilirseniz makbule geçer...şimdiden teşekkürler