recainette
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Aradığım torrentday ve beyondhd davetiyelerini buldum burdan ve özelden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.BeyondHD davetiyesi olan varsa iletişime geçsin...
Aradığım torrentday ve beyondhd davetiyelerini buldum burdan ve özelden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.BeyondHD davetiyesi olan varsa iletişime geçsin...
elimde iptorrent,freshon.tv,torrenteagle,torrentultra davetiyeleri vardır.takas düşünen yada almak isteyen pm atabilir.
2 adet Torrentday davetiyem vardır, iyi türk torrent site davetiyesi gönderenlere ben de gönderebilirim.
asar7777@hotmail.com
Davetiye satın alabiliyor muyuz birisi açıklasın lütfen
türktorrent karşılığı verebiliri ipt hocamElimde yabancı tracker yok ama istersen turktorrent veya turknova davetiyelerimden birini iptorrent karşılığında takas yapabilirim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
turktorrent veya turknova gönderebilirim davetiye karşılığında, en iyi türk trackerlar bunlar çünkü
türktorrent karşılığı verebiliri ipt hocam
istenen site :
turknova
verilecek :
HDTURK
pm den iletişime geçebilirler saygılar...
pm yolladım
Btn varsa bende alabilirim İptorrent Freshon bithq torrentleech hd torrent fluxzone vs davetiyeler bulunmaktadır yada yabancı istediğiniz varsa mesaj atın.
Hocam varsa hd-torrent davetiyesi alabilir miyim, elimde davetiye alarak turktorrent ve turknova var işinize yararsa veririm ikisinden de, elimde seedbox mevcut oranı iyi tutup banlanmamaya çalışacağım eğer davetiye verirseniz, şimdiden teşekkürler.
hocam turktorrent karşılığı verebilirim. pm atın lütfen.
Online oldugunu fark edemedim :d nese gönderdim maile davetiyeniHocam pm atılmıştır cevap beklenmektedir..
Online oldugunu fark edemedim :d nese gönderdim maile davetiyeni
3x IPTorrents
11x HDBiger
2x Torrentleech
3x Danisbits
1x Freshon
2x TorrentVault
3x BitmeTV
2x TorrentDay
2x Jpopsuki
5x Waffles
Aradıklarım: Fano.in / TV-Vault.me / x264.me / PassThePopcorn / nCore