Davetiye Takas

enistasci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar leechturk veya arenatr üyeliği için davet atabilecek olan var mı? Turknova üyeliğim var takas imkanımda mevcuttur.
varsa gönderirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
enistasci@gmail.com

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Leechturk arıyorum.

Karşılığında

turknova,torrentultra,turktorrent,arenatr,btrg,torrentday verebilirim.

cafepaylas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar davetiyeleri değiş tokuş yapmanın zamanı. iptorrent davetiyesi karşılığında r10 davetiyesi vereceğim. fakat yeterli güveni alamazsam davetiye vermeme hakkımı saklı tutarım. Çünkü davet ettiğim kişinin dolandırıcılık yaparak banlanması ve benim de ona referans olmam beni zor durumda bırakır.

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizimag davetiyesi karşılığında elimde turktorrent ve torrentleech davetiyesi bulunmaktadır. isteyenle takas edebilirim.

mamideltoro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cd rip yapmasını bilen, tecrübeli, lossless müzik aşıkları için bir adet what.cd davetiyesi vereceğim. Türk trackerlarından vereceginiz ratio göstergesini kabul etmiyorum. Ayrıca EAC ile cd riplemeyi bilen arkadaslar önceliğimdir.

hgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitturk davetiyem var, takas etmek isteyen olursa Ö. M. gönderebilir

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dizimag için davetiye arıyorum elimde arenatr ve bittürk var.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iptorents davetiyesi arıyorum...torrentday veya torrentshack isteyenlerle takas edebilirim.yada istediğiniz bir türk torent siteside olabilir farketmez

ilgilenen pm atabilir...

arkadaşlar bi çok arkadaş pm atmış takas için sağolsunlar :) fakat ipt ye üye olalı 2 hafta olacak nerdeyse...ipt için değil ama başka site takasları için pm atabilirsiniz...moderatör arkadaşlara report ettim ama mesajı editlememişler.

Takas için Elimdeki türk torent davetiyeleri: Arena-tr - Bittürk -Turkdepo - Torentcell - Letseed - Uturk - Torrent ultra

Yabancı davetiyeler: torentday - torrentshack - şimdilik bu kadar :D ilerde başka davetiyeler olursa pmden yazarım.Mesajlar editlenmiyor
:drool:

Aradıklarım: karagarga - filelist - freshon - tvtorents.com - scc - beyondhd - ptn - scenehd.org - brokenstones - hdwing - ttg

memoli63

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba; Ben de arena.tr ve turrktorrent.ue kullanıcısıyım(davetiye isteyen ardaşlar olusa da gönderecem) benim sıkıntım vizyona giren son filmleri Orjinal(İngilizce) haliyle seyretmek istiyorum fakat bu iki siteden de memnun değilim Ayrıntılar kısmından indireceğim filmin diline bakıyorum İngilizce bir bakıyorum türkçe dublajlı bunu da çoğu zaman belirtmiyorlar. ORJİNAL(inglizce) halleriyle indirebileciğim bir torrent sitesi var mı ?

mamideltoro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seedboxunuz varsa karagarga için yardımcı olurum. Seedboxunuz yoksa tutunmanız cok zor.

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Merhaba; Ben de arena.tr ve turrktorrent.ue kullanıcısıyım(davetiye isteyen ardaşlar olusa da gönderecem) benim sıkıntım vizyona giren son filmleri Orjinal(İngilizce) haliyle seyretmek istiyorum fakat bu iki siteden de memnun değilim Ayrıntılar kısmından indireceğim filmin diline bakıyorum İngilizce bir bakıyorum türkçe dublajlı bunu da çoğu zaman belirtmiyorlar. ORJİNAL(inglizce) halleriyle indirebileciğim bir torrent sitesi var mı ?

Torrentday öneririm.Çıkar çıkmaz eklenir.2 siteden ratio ekran görüntüsü atarsanız davetiye gönderebilirim.

emcezi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde bitturk ve turkdepo var, aradığım : Turknova. PM atmanız yeterli

maimarti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuya burdan devam edelim benimde toorentday davetiyem var leechturk davetiyesi ile takas edebilirim...
özelden email adresinizi ve raito bilgilerinizi gondermenizi rica edeceğim...

ACLORD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk ve tr nova davetyiyesi bekliyorum arıyorum2 senedir ya arklar sürekli dolwand ediyorum busitelerinkini inteden indiryorum günlersonra ama bana torent lazım nolur bunların davetyiyesi varsa allahrızası için atın trdepo var benimde atana aynı email ne gödereceim ac_lord@hotmail.com arkadaşlaar benim dir

murat64000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde turktorrent ve arena-tr davetiyeleri vardır bitturk davetiyesiyle takas edilir

jerusalemm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar arenatr davetiyesi olan arkadaşlarlar varsa leechtürk len takas yapabiliriz

darkness_kaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,

hd-torrents başta olmak üzere özellikle hd - bluray indirimime yardımcı olacak üyelikler aramaktayım.

karşılığında torrentleech ya da torrentday verebilirim.

mamideltoro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TL veya Td karşılığında sana kimse HD-Torrents vermez dostum. Ya karşılığında vaatte bulunma ki karşılıksız verebilecek arkadaslar da vardır eminim, ya da karşılıgında bir davetiye vereceksen çıtayı biraz yükseltmen lazım

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dizimag ve bcg hesap veya davetiye arıyorum tl-hdtorrents-karagarga vs verebilirim

ram4o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
turknova.net davetiyesi arıyorum. Karşılığında bitturk.net ve/veya iptorrents.com davetiyesi gönderebilirim.