1 Adet Türktorrent.eu davetiyesine ihtiyacım var.
Mirackuzu@live.com
Karşılıgında Arema - Türkdepo-Bitturk. sitelerine davetiye gönderebilirim
Mirackuzu@live.com
Karşılıgında Arema - Türkdepo-Bitturk. sitelerine davetiye gönderebilirim
bitturk davetiye istiyorum karşılığın da turknova davetiyesi verebilirim. Teşekkürler
karşılıksız gönderdim iki günde ban yedi arkadaş helal olsun...!
fake ratio dur kesin bizim Türk milletinin kafası ona çalişir anca![]()
bna hdwing üyeliği getir buffer sıkıntı degilbufferlı leectürk hesabı arıyorum
bna hdwing üyeliği getir buffer sıkıntı degil
- - - Mesaj Güncellendi - - -
HDwing davetiyesine katsılık iptorrent,torrentleech,zamunda,turktorrent,leechturk,turknova,turkdepo,hdturk,arena-tr,bitturk davetiyelerinden verebilirim veya isteyene upload da kasabilirim![]()
hdwing.org verebilirimbna hdwing üyeliği getir buffer sıkıntı degil
HDwing davetiyesine katsılık iptorrent,torrentleech,zamunda,turktorrent,leechturk,turknova,turkdepo,hdturk,arena-tr,bitturk davetiyelerinden verebilirim veya isteyene upload da kasabilirim![]()
![]()
![]()
Bu iki hesap için tekliflere açığım..Teklif çıkmazsa kullanabilicek arkadaşlara hesapları vericem
hdwing.org hesabını vereceğimbna hdwing üyeliği getir buffer sıkıntı degil
hdwing.org hesabını vereceğim
makul bir şey istiyorum pm attımdostum neyin karşılığında hdwing'i vereceksin? benim de ihtiyacım var hdwing'e.hatırladığım kadarıyla awesome-hd falan istiyordun.daha makul bir şey istersen takas yapabiliriz.
Kardeş teklif çıkmazsa ben bir torrentleech davetiyesi gönderirsem sevinirimmail adresimi özelden atıyorum