Davetiye Takas

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
leecturk davetiye veya turktorrent uyelik karsılıgında torrentleech davetiyesi veya ipt davetiyesiarıyorum(veya bu yabancılara esit olan trackerlar olabilir) arkadaslar

Dostum spam yapıp durma yeter.

Leechturk, turktorrent yada herhangi bir türk torrent sitesi torrentleech, ipt vb. sitelere eş değildir. Bu anlayışlada olamaz. Bu sebepten bu sitelerin davetiyesini bulman imkansıza yakın. Kimse güvenmediği adama vermez bu davetiyeleri. Zaten zor bulunuyor, herhangi bir terslikte davet edeni de şutluyorlar.

Anlayacağın sen bu davetiyeleri bulmak istiyorsan ya sitede aktif olacaksın, arkadaşlarından bulacaksın ya da bu sitelere denk olan sitelerden davetiyen veya denk sitelerden güven veren profilin olacak.

Bu şekilde olmaz.

ayhany

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesi cinemageddon davetiyesi ile takas edilir.teşekürler

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde yılbaşına kadar 1 adet SCC davetiyesi bulunmaktadır sağlam trackerlarda davetiyesi olan ve ilgilenenler mesaj atabilir :)

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hdstar.org,awesome-hd.net, leechturk davetiye aramaktayım,karsılıgında iptorrents,beyondhd.org,3dtorrents.org davetiyeleri veririm.
Geniş icerikli hd sitelere üyeyim,gerektigi taktirde hız testi ve sitelerden caps gönderebilirim,8 mbit download ve 8 mbit upload hızım var.

ipt ye karsılık leecturk verebilirim arkadasım özelden yazmıssın ztn gelince lütfen ulas bana

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 adet leecturk davetiyem kaldı karsılıgında arena-tr istiyorum :D

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar torrentleech karşılığında torrentday.com ve hd-space.org trackerlarından ikisinden de davetiye gönderebilirim.
iyi bir torrent kullanıcısıyım.davetiye sahibini asla sıkıntıya sokmam.20Mb upload ve 10Mb download hızım var.Nedenini bilemiyorum ama şu an nedenini bilmediğim birşeyden dolayı speedtest yapamıyorum.uploada geçince hata veriyor.sabah tekrar denicem ve göndericem.

http://b1212.hizliresim.com/14/x/hfllc.png hd-space
http://b1212.hizliresim.com/14/x/hflm1.png torrentday

gönderene de göndermeyene de şimdiden teşekkürler.

vpn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba leechturk davetiyesi arıyorum karşılığında arena-tr ve turktorrent davetiyesi yollayabilirim 20 şer tane her ikisidnen mevcut irtibat kenan@mynet.com

safaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10.NET karşılığnda trteam.net davetiyesi karşılığında verilecektir

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar elimde bir kac tane Arena-TR davetiyesi var Yabanci torrent trackerlar lazim elinde olan varsa sunlardan birinin davetiyesiyle takas yapmak istiyorum :

hdbits
torrentleech
chdbits
awesome hd
chinahdtv
what.cd

Ilgilenen arkadaslar ozel mesaj yoluyla bana ulasabilir. Herkese iyi forumlar

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
El insaf arena tr davetiyesine karşılık "hdbits, torrentleech, chdbits, awesome hd, chinahdtv, what.cd" istenir mi?

Ya torrentten anlamıyorsunuz yada milletle kafa buluyorsunuz. Arena tr bu sitelerin hiç birine denk değildir.

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Webnick denk olmadigini biliyorum fakat yurtdisi trackerlara karsilik en azindan kaliteli bir Turk torrent tracker ilgilenen olur diye dusundum.

ARENA TR karsiligi leechturk ve turktorrent olabilir eger yurtdisi trackerla takas bu kadar imkansizsa. Elinde leechtrk veya turktorrent davetiyesi olan biriyle Arena tr davetiyesini takas yapabilirim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Webnick denk olmadigini biliyorum fakat yurtdisi trackerlara karsilik en azindan kaliteli bir Turk torrent tracker ilgilenen olur diye dusundum.

Akıllı bir torrent kullanıcısının olmaz hacı kusura bakma.

hdbits, what cd, chdbits davetiyeyi millet mumla arıyor. o kadar az. Neden arenaya versin. Eğer öyle biri varsa ben bunların birinin davetiyesine hem arena, hem turktorrent, hem de leechturk, üçünün davetiyesini birden vereyim.

Ayrıca istiyorsa üstüne torrentleech vereyim :D

Bilmem anlatabildim mi bunların davetiyesinin ne kadar zor bulunduğunu.

awesome hd zaten şu an üye almıyor davetiye sistemi kapalı. chinahdtv üyelikleri açalı daha 1 ay olmadı takip etsen üye olurdun. Torrentleech aramak yerine Torrentday ara. onun davetiyesini bulmak daha kolay hemde içeriği Torrentleech ile neredeyse aynı. Hatta fazlası vardır.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar elimde bir kac tane Arena-TR davetiyesi var Yabanci torrent trackerlar lazim elinde olan varsa sunlardan birinin davetiyesiyle takas yapmak istiyorum :

hdbits
torrentleech
chdbits
awesome hd
chinahdtv
what.cd

Ilgilenen arkadaslar ozel mesaj yoluyla bana ulasabilir. Herkese iyi forumlar

:blink:Çok şakacısın ya.:D
Bu forumda gezenler hakikaten arena-tr karşılığında bunları istiyorsun zanneder.

mehmettuna68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde arena-tr davetiyesi var turknova veya leecturk davetiyesi ile takas edilir

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar elimde Arena Tr davetiyesi var. turknova, bitturk, leechturk davetiyesi ile takas edebilirim. ozelden ulasabilirsiniz.

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde 5 adet turktorrent.eu davetiyesi var.
Ayrıca 1 adet ekstra Zamunda hesabı ve yine 1 adet ekstra Hd-Torrents hesabı bulunmakta. Türktorrent davetiyesi karşılığı Leechturk, Zamunda veya Hd-Torrents hesabına karşılık Torrentleech veya Awesome-HD istemekteyim. Zamunda ve Hd-torrents üyelikleri sıfırdır. ikisinden de hiç download yapılmamıştır.

ZAMUNDA;

shwZs.png

HD-TORRENTS;

9ILKL.png

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar elimde 5 adet turktorrent.eu davetiyesi var.
Ayrıca 1 adet ekstra Zamunda hesabı ve yine 1 adet ekstra Hd-Torrents hesabı bulunmakta. Türktorrent davetiyesi karşılığı Leechturk, Zamunda veya Hd-Torrents hesabına karşılık Torrentleech veya Awesome-HD istemekteyim. Zamunda ve Hd-torrents üyelikleri sıfırdır. ikisinden de hiç download yapılmamıştır.

ZAMUNDA;

shwZs.png

HD-TORRENTS;

9ILKL.png

hocam zamunda ve hd-torrent karşılığı torrentleech istiyorsun ama şu an ikisi de açık yani bedava.Daha dikkatli olalım :D

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam zamunda ve hd-torrent karşılığı torrentleech istiyorsun ama şu an ikisi de açık yani bedava.Daha dikkatli olalım :D

HD-torrents kapalı şuan. zamunda da üyeliğim olduğu için açık veya kapalı dikkat etmiyorum. dolayısıyla bilemem. ama en nihayetinde kapanacaktır. şu an açıksa bile kaçıran olursa bu sadece bir teklif. herhangi bir art niyetim yok. sonuçta burası takas bölümü.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Burası aslında davetiye takas bölümü, hesap takası değil. Neyse sana kolay gelsin arayışında