Davetiye Takas

KnockOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 1 tane torrentday davetiyesi var iptorrent ile takas edebilirim takas edecek arkadaşa referanslarımı gösterebilirim ayn şekilde karşı tarafında referanslarını göstermesini isterim hit&run yapacak kişilerle işimiz olmaz

takası boşver bana yolla onu sen :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
elimdeki torrentleech ve torrentday davetiyesini takas etmek istiyorum. Elinde bu sitelere denk olduğunu düşündüğünüz yabancı trackerlar ile takas yapılır.

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk 2 adet davetiyem vardır takas edilecektir bilginize takas icin istedigim site torrentleech ve iptorrents simdiden tskler(1 adet ipt,1 adet torrentleech ) :)

takas edecegim üyelerin msj sayılarının yüksek olmalarını tercih ediyorum

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk 2 adet davetiyem var istedigim siteler ipt ve torrentleech

mehmet10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar arena tr davetiyem var. leechturk yada turktorrent ile takas edebilirim.

tolgative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde 2 adet leechturk davetiyesi bulunmaktadır...
arena-tr veya benzeri site davetiyeleriyle takas yapmak istiyorum..

alpalp9202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena Yada Türknova davetiyesi yollayana
isteğe bağlı iptorrent ve zamunda davetiyesi yollayabilirim.
mail=apo_.149@hotmail.com
istediğiniz torent sitesinide söylerseniz....

mehmet10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde arena davetiyesi var. zamunda yada leechturk ile takas yapabilirim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
filelist.ro davetiyesine karşılık 1 adet torrentleech davetiyesi verebilirim. ilgilenen arkadaşlar pm gönderebilir.

bende torrentleech var başka site öner diyen davetiye sahipleri hangi sitenin davetiyesini istediğini belirtirse imkan dahilinde temin ederiz.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
filelist daveyem var fakat gönderemiyorum vip gibi birşeyler çıkıyor ayrıca diğer aradığım siteleri pm atıyorum

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leecturk davetiye veya turktorrent uyelik karsılıgında torrentleech davetiyesi veya ipt davetiyesi arıyorum arkadaslar

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leecturk davetiye veya turktorrent uyelik karsılıgında torrentleech davetiyesi veya ipt davetiyesiarıyorum arkadaslar

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
leecturk davetiye veya turktorrent uyelik karsılıgında torrentleech davetiyesi veya ipt davetiyesi arıyorum arkadaslar

kado9 sen bana özelden torrentleech dışarıdan vip olarak üyelik alıyor mu diye sormuştun. bende siteye girip bakmam lazım, bakınca haber veririm demiştim.

baktım ve anlayabildiğim kadarıyla böyle birşey mümkün değil. önce üye olup sonra vip olabiliyorsun. bağış yaparak üye olamıyorsun.
tabi yanlış anlama ihtimalim her zaman söz konusudur bunu aklında bulundur ve daha doğru bilgi edinmek için aşağıdaki linkleri kendin bir incele.

http://wiki.torrentleech.org/doku.php/start
http://wiki.torrentleech.org/doku.php/user_guides

buda vip üyelikle ilgili yardım alabileceğin mail adresleri: vip@torrentleech.org
bilemiyorum ama önce bağış yapıp sonra chat kanalından yönetilerle irtibata geçip üye olma durumu belki vardır.

mail yada chat kanalından site yönetileri ile irtibata geç derim.

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kado9 sen bana özelden torrentleech dışarıdan vip olarak üyelik alıyor mu diye sormuştun. bende siteye girip bakmam lazım, bakınca haber veririm demiştim.

baktım ve anlayabildiğim kadarıyla böyle birşey mümkün değil. önce üye olup sonra vip olabiliyorsun. bağış yaparak üye olamıyorsun.
tabi yanlış anlama ihtimalim her zaman söz konusudur bunu aklında bulundur ve daha doğru bilgi edinmek için aşağıdaki linkleri kendin bir incele.

http://wiki.torrentleech.org/doku.php/start
http://wiki.torrentleech.org/doku.php/user_guides

buda vip üyelikle ilgili yardım alabileceğin mail adresleri: vip@torrentleech.org
bilemiyorum ama önce bağış yapıp sonra chat kanalından yönetilerle irtibata geçip üye olma durumu belki vardır.

mail yada chat kanalından site yönetileri ile irtibata geç derim.

tm dostum saol

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leecturk e karsi yabanci tracker istiyorum arkadaslar lütfen irtibat a gecin

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
filelist.ro veya bitmetv arıyorum (evet hala :P ) karşılığında Torrentleech davetiye verebilirim veya başka tracker isteğe göre elimizde var işte bir iki kaliteli site :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Elinde BCG(black cast games) davetiyesi veya hesabı olan varmıdır

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
filelist.ro ve bitmetv devetiye arayışım devam etmektedir. Scc ve TL davetiyem var takas için. ilgililere duyurulur

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mike Shinoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elimde türktorrent.eu ve arena-tr davetiyeleri mevcut. Yabancı trackerlar karşılığında takas yapabiliriz. İrtibata geçmek isteyen arkadaşlarım serkand87@hotmail.com adresine mail atabilirler.

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leecturk davetiye veya turktorrent uyelik karsılıgında torrentleech davetiyesi veya ipt davetiyesiarıyorum(veya bu yabancılara esit olan trackerlar olabilir) arkadaslar