leechturk karsilii bitturk, arena-tr, turktorrent.biz, waffles, iptorrents, bit-hdtv, torrentleech davetiyesi verebilirim
Yabanci torrent sitesi davetiyesi olanlarda teklifte bulunabilirler .
LEechturk karşlığı Torrentleech gönderebilirmisin acaba ?
leechturk karsilii bitturk, arena-tr, turktorrent.biz, waffles, iptorrents, bit-hdtv, torrentleech davetiyesi verebilirim
Yabanci torrent sitesi davetiyesi olanlarda teklifte bulunabilirler .
ben gonderirim sana bana sende turktorrent biz yollaarena-tr veya leechturk davetiyesine karşı turktorrent davetiyesi gönderebilirim arkadaşlar
turktorrent davetiyesi elimde var arena-tr ile takas yapılır
ssellcukk@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com
r10 ,scc ,gft (r10 öncelikli) herhangi biri karşlığında turktorrent.biz davetiye verebilirim (speed test ratio örneği vb isterim ,veririm)
başka istekler olmazsa sevinirim![]()
pm'den ulaşırsınız...
onlar lazımdı onları yazdım bi türktorrentde türk için scc ,gft kadar değerli.Bu bir kamera şakası herhalde. kameralar nerde? scc ve gft. hiç güleceğim yoktu! Bu trackerların levellarından haberin var mı?
elimde az kullanılmıs leechturk hesabım var arena-tr ile takas etmek istiyorum.
Hem r10 istiyorsun hemde çok acil güldürme bizi Allah aşkına.başlıktanda anlaşıldığı gibi r10 davetiyesine ihtiyacım var biraz acil.
elinde olup hayrına paylaşmak isteyenyada saydığım sitelerden üyeliğimi davetiye karşılığında verebilirim yada ortak kullanırız belki
![]()