Davetiye Takas

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.Arkadaşlar geçen gün de yazmıştım.LEECHTÜRK DAVETİYESİ GÖNDERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...Daha önce leeectürk üyesiydim.Anlamadığım bir sebepten dolayı (birara sitede bi problem vardı o sıra hesabım silindi)hesabım silindi.Ratiom 16-18 arasındaydı.Bana güvenebilirsiniz.Hatta karşılığında ARENA TR TORRENT DAVETİYESİ verebilirim isterseniz...AYRICA TÜRKTORRENT.BİZ SİTESİNDE VE ARENA TR DE POWER USER`IM.ZATEN IMAJINI AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ.ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM.E mailim ; Mevlut_170343@hotmail.com

2.İnternetimin minimum hızı aşağıdaki gibidir arkadaşlar bana güvenebilirsiniz...
1495764735.png

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR BENDE ARENA TR DAVETİYESİ VAR.AMA SADECE LEECHTÜRK DAVETİYESİ OLAN BİRİ VARSA ONA VERECEĞİM.ÇÜNKÜ BANA ÇOK ACİL LEECHTÜRK DAVETİYESİ LAZIM.HATTA 1 LEECH E 2 ARENA BİLE VERİRİM
E MAİL im Mevlut_170343@hotmail.com

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bende de leechturk hesabı var ama anlamadığım bir nedenden arenatr hesabımı kapatmış. Acaba bir arena-tr yönetici varsa bana ulaşabilir mi ? Nedenini öğrenmek istiyorum.

lacivert5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdspace ve zamunda üyeliğ var karşılığında hd-torrents.org davetiyesi varsa çok makbule geçer

lacivert5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga kimsede hd-torrents.org yok bende çok aradım ama nanay zaten bu sitede pek bi paylaşımda yok varsada dandik siteler var...

murcielago

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya biri davetiye atsın 4 siteden üyelik ve o sitelerde zor üye olunan siteler ama tık yok :S

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
teşekkürler arkadaşlar kaptım bir üyelik

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar teklifim devam ediyo sürekli hatırlatıyorum...bana 1 tane LEECH bulun size 2 ARENA TR DAVETİYESİ vereyim adres mevlut_170343@hotmail.com burdan benimle iletişime geçebilirsiniz hayırlı forumlar dilerim
böyle bi teklifi kimse yapmaz kolay kolay ama leech davetiyesi benim için çoook önemli herkese hayırlı forumlar

FACESTTIME

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türktorrent bitturk davetiyesi verebilirim arena-tr lazım banada özelden ulaşın takaslayalım hemen.

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

kimse yok mu?

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türktorrent bitturk davetiyesi verebilirim arena-tr lazım banada özelden ulaşın takaslayalım hemen. ---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 21:44 ---------- kimse yok mu?
özel ileti attım

suleymanerdo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chdbits davetiyesi olan varsa 700gb upload'lı 50gb download'lı hdchina hesabı verebilirim yada hangi tracker'ı istiyorsa o trackerdan davetiye yada hesap verebilirim.Yardımcı olmak isteyen varsa mesaj atsın.

fatih1291

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr davetiyesine karşılık Leechtürk davetiyesi arıyorum.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar güncel hızlı Hd formatında dizi indirebileceğim bi site davetiyesi istiyorum.böyle bi siteye sahip arkadaş varsa demonoid davetiyesi gönderebilirim.

seagal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda Üyeliğine Karşılık Demonoid Üyeliği Verebilecek Biri Varsa Sevinirim. Davetiye Kodu Atmasıda Takasta Yeterli Olacaktır. Saygılarımla.

by.Doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent leech daveti arıyorum.
zamunda ile takas yapabilirim.
iletişim : erhanergul[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

th3sicilian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda davetiyesine karşılık Bittürk davetiyesi verebilirim arkadaşlar özelden veya miogladio[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com adresinden ulaşabilirsiniz bana.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turktorrent davetiyesi ne karşılık arena-tr davetiyesi verecem

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

isteynler mesaj atsın tks

graphic-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

gordion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10.net karşılığında ref5.net davetiyesi gönderilir

smyael

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde turktorrent davetiyesi var.. arena-tr davetiyesi karşılığı takas yapabilirim..

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent veya docspedia davetiyesine karşılık referans verebilene arena-tr davetiyesi takaslayabilirim. ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşın

erol1521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent davetiyesi verene arena-tr davetiyesi verebilirim.