Davetiye Takas

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eski leechturkde 130 gb uploadım vardı hepsi gitti. şimdi 25 gb dan başladık, bakalım eski haline getirmek ve tekrar power olmak ne kadar sürecek.

senseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Torrentleech davetiyesi takası arena tr, turktorrent türk trackerlardan yabancı kaliteli hd siteler chdbits benzeri ile takas yapılır pm veya mail yoluyla senseman70@gmail .com ulaşabilirsiniz saygılar

senseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech davetiyesi takası arena tr, turktorrent türk trackerlardan yabancı kaliteli hd siteler chdbits hd torrent benzeri ile takas yapılır pm veya mail yoluyla senseman70@gmail .com ulaşabilirsiniz saygılar

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapalı trackır sitelere üyeliği bulunmayanlara site tavsiye edebilirim :)

www.alpstorrent.com / açık trackır, açık üyelik ile hizmet veriyor ziyaret etmenizi tavsiye ederim :)

senseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd torrent ve yerli turktorrent benzeri sitelerde davetiyesi olan iletişime geçsin yarın gece 23.00 a kadar cvp gelmezse davetiyeyi bir arkadaşa satıyorum saygılar

senseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün akşama kadar turktorrent ve hd torrent bulamazsan satacağım davetiyeyi

kotomoto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Torrentleech davetiyesi takası arena tr, turktorrent türk trackerlardan yabancı kaliteli hd siteler chdbits benzeri ile takas yapılır pm veya mail yoluyla senseman70@gmail .com ulaşabilirsiniz saygılar
thanksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:06 ----------

thankssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

arcanight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar banada yolaya bilcek varmı davetiye soldieroflife[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
başka istediğin türk tracker varsa söyle yollayayım

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arena -tr yollayabılırmısnız acaba..banada omerozturk87[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesi bende şuan mevcut.bende torrentleech.org arıyordum eskiden bi arkadasın uyeliği kullanıyordum ama kaybettim takas yapabilirim..

krakozovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent davetiyesine karşılık arena-tr veya bitturk davetiyesi yollayabilirim isteyenler içinde upload ve download resimlerini paylaşırım.turktorrent davetiyesini takas yapıcak lütfen özelden ulaşsın :)

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Torrentleech davetiyesi arıyorum..
Karşılığında TurkTorrent.biz veya Demonoid.me davetiyesi verebilirim..
Mail Adresim
private2sell[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

mander

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Askere Gideceğim için HD Torrents.org,(Dünyadaki En iyi Hd tracker belkide) TorrentLeech,Sceneaccess,Awesome Hd,Bit Hdtv, BTN(Dünyada Sadece 55 kişi davetiye gönderebiliyor sitede) Hesapları Satılıktır Hesaplar Resimle Alıcıya Gösterilir Alan Kullanıcılara yanında iyi yabancı sitelerde bonus olarak verilcektir yetmacmen[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Bu adresten Ulaşabilirsiniz Güven Konusunda Şüphesi olan arkadaşlara Hertürlü bilgi verilecektir.

minTOKS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Askere Gideceğim için HD Torrents.org,(Dünyadaki En iyi Hd tracker belkide) TorrentLeech,Sceneaccess,Awesome Hd,Bit Hdtv, BTN(Dünyada Sadece 55 kişi davetiye gönderebiliyor sitede) Hesapları Satılıktır Hesaplar Resimle Alıcıya Gösterilir Alan Kullanıcılara yanında iyi yabancı sitelerde bonus olarak verilcektir yetmacmen@Gmail .com Bu adresten Ulaşabilirsiniz Güven Konusunda Şüphesi olan arkadaşlara Hertürlü bilgi verilecektir.

hd-torrents için en iyi hd tracker ifadesi bence yanlıştır. Ayrıca diğerlerini bilmem ama sceneaccess'i başkalarının kullanması sakıncalı olabilir

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde arena tr davetiyesi var.Leechtürk davetiyesi arıyorum.LEECHTÜRK davetiyesine karşılık ARENA TR davetiyesi vericem.ÇOK ACİL CEVAP LÜTFEN....

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

E mail adresimi de yazayım Mevlut_170343@hotmail.com.Davetiye yollarsanız çok minnettar olucam

lacivert5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde bir adet zamunda bir adettte hd space üeyeliği var
hd-torrents.org davetiyesi arıyorum takas yapmak isteyen arkadaşlar varsa çok makbule geçer

saygılar ....................:clover:

murcielago

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar hd-torrents.org davetiyesi verene 1 x iptorrents davetiye, 1 x zamunda üyelik, 1x torrentday üyelik, 1x arena-tr davetiye verilecektir. Çok acil bekliyorum cevaplarınızı. Extra'dan tüm tr torrent sitelerinden davetiye yada üyelik verilecektir.

areque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünyanın en büyük premium account sitesi olan ref5.net in elimdeki davetiyesini, r10.net davetiyesi karşılığında takas edebilirim.

İletişim için PM

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Chdbits ve bitmetv davetiyesi arıyorum. Elimde turktorrent.biz torrentleech.org iptorrents.com bitturk.com davetiyeleri ve zamunda hesabı mevcuttur.

gencbeyin34[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com