Davetiye Takas

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Fake upload yapana günahımı bile vermem.Senin gibiler yüzünden türk ip ler banlanıyor.Yerinizde olsam parayla bile bu adama davetiye satmazdım

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Fake upload yapana günahımı bile vermem.Senin gibiler yüzünden türk ip ler banlanıyor.Yerinizde olsam parayla bile bu adama davetiye satmazdım

Aynı fikirdeyim. Bu tarz kişiler yüzünden dediğin gibi büyük torrentlerden türk ipleri banlandı !

burak30875

Asistan
Reaksiyon puanı
0
revolution tt turk ipleri banlı... arkadaşım sana degil torrentleech günahımı vermem

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr ile leechturk davetyesi arıyorum elinde olup paylaşmak isteyen olursa şimdiden teşekkürler .'' mert-5806@hot. ''

bittürk - türktorrent - zamunda üyeliklerim referans olabilir.

nipalensis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LeechTurk davetiyesi arıyorum.
Karşılığında Bit-HDTV veya HD-Space davetiyeleri gönderebilirim.Pm ile ulaşın.

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk davetiye sistemi kapalı şuan . Fazladan elinizde olan kullanılmamış hesap verebilecek olan ?

Weuiwer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde BTN ve Hd-Space bulunmaktadır. Torrentleech Arıyorum

creed90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 2 adet torentleech davetiyesi var takas düşünmüyorum almak için ilgilenenler benimle irtibata geçsinler..

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Torrentleech 1 tane davetiyem var godaddy'den 2 tane 1 senelik domain regleyen ile takas edebilirim. İsteyen PM atsın. (Godaddy kuponu kullanacaksa 3 tane reglerim.)

patenaj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ref5 davetiyesi var elimde herhangi bir davetiye ile takas yapabilirim

sezar7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıktan da anlaşılacağı gibi torrentleech davetiyesi karşılığında demonoid davetiyesi vereceğim

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
turktorrent davetiyesi hala duruyor mu ? Eğer duruyorsa ben arena-tr davetiyesi ile takas etmek istiyorum..
cagdasturkyilmaz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

Leech Turk ve turktorrent davetiyesi var.arena-tr ile takas yapabilirim.
hisarigul[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

turktorrent davetiyesi hala duruyor mu ? Eğer duruyorsa ben arena-tr davetiyesi ile takas etmek istiyorum..
cagdasturkyilmaz@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

disnoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde arenatr, turktorrent.biz, broadcasthe.net (btn) davetiyeleri var ratioless sitelerden, torrentleech veya zamunda davetiyleri varsa pm atabilirsiniz.

DeLorean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde ref5.net davetiyesi mevcuttur ref5.net hesabını benimle paylaşacak arkadaşa davetiye gönderirim güven konusunda süphe olmasın ;)

darkstarss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech arıyordum buldum ve VIP üyesi oldum.feedthe.net davetiyesi verene torrentleech davetiye gönderebilirim.
ratio problemi olsa bile VIP üyelik alacağım için sorun olmayaktır.darkstarss@hotmail.com

DeLorean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dalgınlıktan yanlış olmuş yeni farkettim tvcapture üyeliği olup paylaşan olucaktı ilgilenenler pm atabilir eğer torrent davetiyesi isteyen varsa elimdeki torrent site davetiyeleri arasında secim sunarım.

pi511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitturk.net'ten başka davetiyem yok, arena-tr ya da başka bir torrent davetiyesi gönderen olursa memnun olacağım

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Demonoid davetiye gönderilir. Arena-TR yada leechturk,turktorrent karşılığında :)