Davetiye Sistemi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Başına gelmiş gibi konuştun :d

Ayrıca arkadaşlar sakın banlanayım demeyin , baksanıza artık davetiyeyle üye olunacakmış :D

evet geldi af sayesinde döndüm
sap ın biri yüzünden anlamadan dinleemeden haksız yere banlandım

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Böyle iyi olacak gerçekten.:)

monochrome

Asistan
Reaksiyon puanı
4
üyeliklerin kapanması iyi olacaktır. yoksa davetiye anlamsız....

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
En çok temadaki değişikliği sevdim. Ya şu donanımhaberden ne anlıyorlar anlamıyorum. Bu kadar mı kullanışsız, zor bir site olur ya. Resmen o forumda gezerken yoruluyorum ya. Oradakilerde buraya gelsin isterdim. Birleştirin forumları. :)

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu yeni davetiye sistemin tam oturabilmesi için özellikle cep tel. no ile etkinleştirme olmalıdır yoksa bir kişi önceden elde ettiği bir üyelik ile onlarca farklı üyelik açar yine forumun huzurunu bozar

en önemlisi birinci sayfada Zaman Efendisin belirttiği gibi daveti alan kişi herhangi bir yanlış yapar ve forumdan banlanırsa onu davet eden kişiye ceza vs. gibi getirisi olmalı

bu şekilde herkes siteye davet edeceği kişiye dikkat eder, forum huzurunu bozan tiplerden bir nebze rahatlamış oluruz

önemli oranda çözüm de getirir bence bu iki özellik ihmal edilmemeli

saygılar

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
En çok temadaki değişikliği sevdim. Ya şu donanımhaberden ne anlıyorlar anlamıyorum. Bu kadar mı kullanışsız, zor bir site olur ya. Resmen o forumda gezerken yoruluyorum ya. Oradakilerde buraya gelsin isterdim. Birleştirin forumları. :)

Hepsine davetiye yolla gelsinler buraya :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar foruma artık normal yoldan üye olunmuyor.Kayıt ol tıklandığında şu hatayı veriyor

Your invitation is either not valid or has already been used.

Davetiyeniz geçersiz veya daha önceden kullanılmıştır

Davetiye sistemi aktif edildi heralde.Acaba bundan sonra böyle mi olacak.Yoksa dünkü olay neticesinde bir süreliğine mi kapandı...

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Paki üyelik davetiyesi alamayıp üye olmak isteyenler?

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Uygulama bencede güzel görünüyor.Her kez üye olamayacağına göre artık yasaklanan bölümlerinde yeniden çılmasında bir sakınca yok.Ayrıca şu abonelikler kısmı neden çalışmıyor? mesajları takip etmek çok zor:(

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Uygulama bencede güzel görünüyor.Her kez üye olamayacağına göre artık yasaklanan bölümlerinde yeniden çılmasında bir sakınca yok.Ayrıca şu abonelikler kısmı neden çalışmıyor? mesajları takip etmek çok zor:(
Daha önce bu konuya dair duyuru yapmıştım. Ama gene yazayım, geçici olarak bu özellik devredışı bırakıldı.
Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra tekrar aktif edilcek ve duyurusu yapılacak.
Henüz net bir tarih yok, ama en kısa sürede bu sorunu gidereceğiz.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de beğendim davetiyesiz üye alımı kapatılmalı bence. nasıl arena tr davetiyesi olmadan ben oraya üye olup download yapamıyprsam davetiye bulamadığım takdirde sdnye üye de olamamalıyım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Benim 100 davetiyem vardı 90 nını kim yürüttü söyleyin bakim :D davetiye olayı çok iyi bir karar ancak dediğim gibi benim 90 davetiyemi geri verirseniz çok iyi olacak :D

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Son zamanlarda artmaya başlayan,birşeyler paylaşmak yerine , sataşmak , küfretmek , laf sokmak gibi eylemlerin artması, bu davranışlar karşısında üyenin banlanmasına rağmen, onlarca farklı üyelikler alarak aynı hal ve hareketlere devam edilmesi, forumun içerik ve huzurunu bozmaya başlamıştı.
Bu yüzden geçici bir süre ile üye alımı durdurulmuştur.
Büyük bir ihtimalle davetiye sistemi ile devam edilcektir.
Nihayi karar en geç pazertesiye kadar verilmiş olup, burada duyurulacaktır.

Güzel günler dileği ile.
Forumun huzuru için hep destek tam destek.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
eskı nezih gunlerımıze donmek umuduyla.. hayırlı olsun

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim 100 davetiyem vardı 90 nını kim yürüttü söyleyin bakim :D davetiye olayı çok iyi bir karar ancak dediğim gibi benim 90 davetiyemi geri verirseniz çok iyi olacak :D

vega benimde 90 tanesi kayıp bende istiyorum o kayıp 90'ı:hammer: ...!

110881Ekran-Alintisi.JPG