hakan1987
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
bittürk açık yahu neden girmiyorsun 

![]()
![]()
![]()
![]()
1 Adet Broadcity Davetiye Gönderirseniz Şu Adrese Sevinirim yediveren_61@hotmail.com Teşekkürler İyi Forumlar
göndermiş olduğunuz url siteye davet beyefendi davetiye kodu değil ben davetiye istiyorum yinede teşekkürleryolladım
Hocam selamlar. TürkTorrent davetiyeniz varsa gönderebilir misiniz? Uzun yıllardır paylaşım yapan bir kullanıcıyım, son ratiom 10du. Atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
1 Adet Broadcity Davetiye Gönderirseniz Şu Adrese Sevinirim yediveren_61@hotmail.com Teşekkürler İyi Forumlar
Torrent mi? Şaka falan mı bu? Korsan, crack yardım isteyen birisi olunca hemem konu kilitlemesini biliyorsunuz ama, 28 sayfadır hâlâ konu kilitlenmemiş. Sabitte olan konum saçma sapan bir nedenden artık sabitte değil, yönetim konusunda fazla iyimser davranmışım...Not: Davetiye Şablonu Sadece Torrent Sitelerinin Konuları İçin Kullanılacaktır...
Ne alakası var hocam film dizi izlemektemi suç siz sanki torrent kullanmadınız hiç.Torrent mi? Şaka falan mı bu? Korsan, crack yardım isteyen birisi olunca hemem konu kilitlemesini biliyorsunuz ama, 28 sayfadır hâlâ konu kilitlenmemiş. Sabitte olan konum saçma sapan bir nedenden artık sabitte değil, yönetim konusunda fazla iyimser davranmışım...
Ne isterseniz izleyin, beni ilgilendirmez. Fakat korsan, torrent, crack dolaylı yoldan (davetiye) bile olsa yasak. Yani konunun kilitlenmesi gerekiyor, umarım anlatabilmişimdir.Ne alakası var hocam film dizi izlemektemi suç siz sanki torrent kullanmadınız hiç.
Creative bu bölümü silmeyi planlıyormuş.Ne isterseniz izleyin, beni ilgilendirmez. Fakat korsan, torrent, crack dolaylı yoldan (davetiye) bile olsa yasak. Yani konunun kilitlenmesi gerekiyor, umarım anlatabilmişimdir.