Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, turktorrent veya turknova davetiyesi arıyorum. ikisinde de üyeliğim vardı, 35mb ve kotasız internetle 300gb upload ve yüksek ratio ile. memlekete gidince de giriş yapınca farklı ip diye banlandı aynı anda. rica ediyorum elinde olan varsa irtibata geçsin.. gorkemnur.91@gmail.com
bilgisayar ve torrenti aktif kullanıyorum(dizi film program vb ) , turktorrent davetiyesi arıyorum.. referans olarak sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.. mervanakl@gmail.com
Herhangi bir siteden davetiye gönderilirse çok müteşekkir olurum. AKK'siz Fiber İnternet kullanıcısıyım.
NOT: Sonuçların inandırılığı için mesajın yazıldığı tarih saat ve aşağıdaki tarih ve saate bakabilirsiniz.
(Özellikle 4k ve yüksek boyutlu (40-50gb) filmleri izlemeyi seviyorum. Bu hobide bana yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim) ybk9535@gmail.com
Merhabalar çok acil herhangi bir torrent sitesi için davetiyeye ihtiyacım var , eşimle film izlemek istiyoruz , evli olanlar anlar halimi mailim fztcemal@gmail.com şimdiden çok teşekkürler ilgilenen arkadaşlar için
İyi günler. Turk Veya yabanci torrent sitelerinden davetiye kodu olan varsa serseri1596@hotmail.com adresine davetiye atabilir mi ? Simdiden tesekkur ederim
arkadaşlar güncel turktorent.im hesabım bittürk türknova veya başka bir türk torrent davetiyesi olan djkralmali@icloud.com adresine gönderirse sevinirim
Arkadaşlar Merhaba, Mümkünse bitturk.net davetiyesi veya herhangi yerli bir torrent sitesi davetiyesi gönderirseniz sevinirim. Hayırlı geceler. ekberdemir@hotmail.com.tr
Rica etsem hdtürk veya bittürk eskiden turkdepo blutv dizilerini güncel olarak paylaşıyordu acaba onun gibi blutv den güncel olarak paylaşan bir torrent siteside olur davetiyesi yollar mısınız herobit davetiyesi yolluya bilirim isterseniz
Ve daha bir sürü sitede üyelliğim vardı ama siteler kapanmış
Turkdepo
Torrent-ultra sonradan torrent-turk oldu jankatergin96@gmail.com herobit göndermem hediyelerle öyledir bilginize site ilk kurulduğundan bere site bunyesindeyim