Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda hiçbir Türk yorrent sitesinde üyeliğim yok davetiye gönderirseniz ben de çok mutlu olurum.Torrent konusunda az çok tecrübeli biriyim. Ysfogncmrt31@gmail.com
bende arena-tr mağdurlarındanım uzun yıllar demonoid vs kullandım. Türk torrent sitelerinden üyelik davetiyesi gönderebilirseniz sevinirim. hackerpredator@hotmail.com
Tüm torrent sitelerinde (türk) davetiye beklerim genel seed yapıyorum torrent çekmekle uğraşmıyorum kendime ait yabancı film arşivimden upload yapıyorum. hdturk - turknova gibi bilindik sitelerde yararlı olmak isterim. Daha önce leechturk'te seed yaptım. Şimdiden teşekkür ederim
Uzun zamadır arena-tr uyeliğim vardı kapandığı için yeni site kullanmam için elinde olan türk sitelerinde torrent sitesi için davetiye olan varsa gönderirse çok memnun olurum teşekkürler sevememki@hotmail.com
leechturk, turknova, arena-tr, turktorrent, torrent-turk vb. davetiye paylaşmak isteyen olursa müteşekkir olurum. Daha önce hiçbir private tracker veya ücretsiz üyelikli tracker(aslında böyle bir şey var mı onu da bilmiyorum) ile münasebetim olmadığı için tek referansım zamunda.net'teki 5.0'a yakın rating'im ve 1,3 Terabyte'lik upload'ım. 2 yıldır üyeyim ve herhangi bir mecburiyetim olmadığı halde prensip gereği seed yapmaya özen gösteriyorum. (İstemci, PC açık kaldığı sürece açık kalır.)
Siteleri için davetiye aramaktayım. Seedbox kullanıcısıyım, Türk torrent ve yabancı torrent sitelerinde üyeliklerim bulunmaktadır. Elinde bu trackerler ve başka trackerler ların davetiyesi olan arkadaşlar benimle paylaşabilirse memnun olurum. İstediğiniz profil, seedbox görüntü ve linklerini gönderebilirim.
Pm göndererek iletişime geçebilirsek memnun olurum.
Saygılarımla keyifli forumlar.
Değerli üyeler:
23.02.2018 Saat:23:59 tarihine kadar üyelikler geçici olarak açılmıştır.
Bu vesile ile eş, dost, akraba ve sevdiklerinize duyurulur.
Hatırlatma: Multi ip vb kayıt BAN sebebidir.
BiTTuRK Staff
bittürkte üyeliğim vardı fakat askerliğimden dolayı üyeliğim iptal edilmiş bitturk türktorrent torrent-turk gibi sitelerden davet kodu gönderirseniz çok sevinirim al-kaç olmucana emin olabilirsiniz. ali_1455_1@hotmail.com
Merhaba Arkadaşlar Bu Mesaj Bilgilendirme Amaçlıdır..
Sayın kullanıcılarımızın dikkatine; www.hdturk.eu adresimize Türkiye'den erişim engellenmiştir.
Yeni domain adresimiz: www.hdturk.de olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Önceki sitede bulunan kullanıcı bilgileriniz ile aynı yerden kullanmaya devam edebilirsiniz.
Soru ve sorunlarınız için lütfen sitemizdeki iletişim bölümünü kullanın.
Şuanda hdturk.de herşey kaldığı yerden tüm hızıyla yolumuza devam ediyoruz.
ve ÜYE ALIMLARIMIZ KISA BİR SÜRELİĞİNE tüm hızıyla devam ediyor...
Bütün Üyelerimize Duyrulur...