Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. Daha önce the pirate bay falan kullandığım için referans veremeyeceğim ama internet hızından da anlaşılacağı gibi ratio tutturma konusunda bir sıkıntım olmaz.
arkadaşlar gece pc m açıkdır seed den yana bir sıkıntınız olmasın bana yardımcı olup bir davetiye göderir seniz sevinirim lütfen bir cevap veririmisiniz bana ?
--- Mesaj Güncellendi ---
Sayın moderatör ve yönetici arkadaşlarım sizden cevap bekliyorum utürktorren sitesindende raferansım indirme 9 gb yükleme 50 gb size gödercektim ama sayfaya yükleyemedim
2.http://www.speedtest.net/result/1654625505önceden hep pritebay, torrrent eu, isohunt gibi sitelerden download yaptığım için için size referans gösteremiyorum. ama davetiye gönderirseniz bende burda bol bol davetiye dağıtırım yüzünüzü kara çıkartmam.
3.hep pritebay, torrrent eu, isohunt gibi sitelerden download yaptığım için için size referans gösteremiyorum. ama davetiye gönderirseniz bende burda bol bol davetiye dağıtırım yüzünüzü kara çıkartmam.
3.hep pritebay, torrrent eu, isohunt gibi sitelerden download yaptığım için için size referans gösteremiyorum. ama davetiye gönderirseniz bende burda bol bol davetiye dağıtırım yüzünüzü kara çıkartmam.