Davetiye İstek (ncore,torrentday,iptorrent,sceneacces)

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar elinde ncore,torrentday,iptorrent,sceneacces,bitmetv,hdme.eu ve 3Dtorrent sitelerinin davetiyesi elinde olan var mı Seedlerim Yüksektir ve seedbox kullanıyorum yardımcı olabilecek birisi varsa minnettar olurum
Site örneklerim hepsi 2 haftalık (turktorrent hariç)
TVtorrent.png

turktorrent.png

Torrentleecch.png

lasttorrent.png

GDspace.png

awecomehd.png

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Dostum davetiyem yok ama bir şey soracağım. Bu kadar veriyi 2 hafta içerisinde mi indirdin?

esenadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş sende üye olduğum her forumda davetiye istek topici açmışsın :D

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gerçekten hepsini 2 hafta önce davetiye yolu ile aldım hiçbir fake durumu yoktu sadece biraz kastırdım sürekli takip ettim tarih olanlar günün tarıhı isterseniz kayıt tarihlerinide çekip koyabilirim:D

teşekkürrler 3d-ttorent üye oldum
Verileri hepsini sıfırdan başlayarak yaptım 2 seedbox ile:D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
zor değil bu oranları yakalamak hele ki seedbox varsa bence cok kolay. arkadaşın yaptıgı gıbı sureklı takıp edılırse bu sıteler çok rahat upload kasılabılır. kı bende bu kadar bır surede belkı bundan daha cok upload kastım bu sıtelere. Ncore üyelıklerı yanılmıyorsam sadece bağış yoluyla yapılıyor. Scc davetiyesi bulman bıraz zor yabancı sıtelerın forumlarında bulabılırsın ama adamlar türkiye yi yasaklı İP lerın içine dahil etmiş o yuzden vermıyorlar. Ötekileri bulmak zor olmasa gerek.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
zor değil bu oranları yakalamak hele ki seedbox varsa bence cok kolay. arkadaşın yaptıgı gıbı sureklı takıp edılırse bu sıteler çok rahat upload kasılabılır. kı bende bu kadar bır surede belkı bundan daha cok upload kastım bu sıtelere. Ncore üyelıklerı yanılmıyorsam sadece bağış yoluyla yapılıyor. Scc davetiyesi bulman bıraz zor yabancı sıtelerın forumlarında bulabılırsın ama adamlar türkiye yi yasaklı İP lerın içine dahil etmiş o yuzden vermıyorlar. Ötekileri bulmak zor olmasa gerek.
Ncore bazı üyelere davetiye vermiş bugün bulabilirsen al ben kaptım bir tane. :mrgreen:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Resimlere baktım ve bana inandırıcı gelmedi. Daha doğrusu fake yapmadığın inandırıcı gelmedi. Veri rakamları o kadar abartıki. hemde bir sitedede değil hepsinde, bir de türktorrent hariç hepsi iki haftalık demişsin :D

Kusura bakma ama ben inanmadım. İnanan varsa, yardımcı olacaktır elbet. En basiti awesome da üye sayısı o kadar düşük ki neredeyse tüm sunumları sen yaptın diyecem resme bakınca :D 2 haftada hemde :D

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
en azından torrentday,sceneacces davetiyesi olan yok mu arkadaşlar

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Valla Profum bilmiyorum ne kadar torrent işini biliyorsunuz her yayınlanan sunumu ilk sen indirdiğin zaman 1 Gbt hızınla ilk gönderende sen oluyorsun aldığını çok rahat gönderebiliyorsun böyle olunca Ratio tavan yapıyor hele bide günün 18 saatini bilgisayar başında geçiriyoraN ve biliyorsunuz ki bu gibi siteler ayda haftada bir fake uploada karşı tarama yapıyorlar size 2 ay sonra aynı hesapların resminide çekip yollayabilirim silinmediğini görmeniz için yorumunuz için teşekkür ederim
Resimlere baktım ve bana inandırıcı gelmedi. Daha doğrusu fake yapmadığın inandırıcı gelmedi. Veri rakamları o kadar abartıki. hemde bir sitedede değil hepsinde, bir de türktorrent hariç hepsi iki haftalık demişsin :D

Kusura bakma ama ben inanmadım. İnanan varsa, yardımcı olacaktır elbet. En basiti awesome da üye sayısı o kadar düşük ki neredeyse tüm sunumları sen yaptın diyecem resme bakınca :D 2 haftada hemde :D

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Davetiye Gönderebilecek arkadaş yok mu

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimde bir adet cinemageddon.net davetiyesi vardır,iptorrents davetiyesi karşılığında takas etmek istiyorum.