Darty.com.tr-2

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Darty.com.tr diye bir site var. oradan cep telefonu alacağım. piyasa değeri 700 tl olan cep telefonu orada 399 tl. acaba bu siteyi bilen yada daha önce alışveriş yapan varmı? teşekkürler... bu arada alacağım cep telefonu Nokia 7900 prsm. fiyat konusunda yanılmış olabilir miyim?

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun fiyatı konusunda bir fikrim yok fakat DARTY dünya çapında tanınan ve özellikle müşteri hizmetlerinde bir adım önde olan bir firma olduğunu biliyorum. Güvenilir bir firma ayrıca sadece internetten değil mağazaları var oralardan da alışverişi gerçekleştirebilirsin

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun fiyatı konusunda bir fikrim yok fakat DARTY dünya çapında tanınan ve özellikle müşteri hizmetlerinde bir adım önde olan bir firma olduğunu biliyorum. Güvenilir bir firma ayrıca sadece internetten değil mağazaları var oralardan da alışverişi gerçekleştirebilirsin
eyvallah teşekkür ederim.:turned:

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar Darty.com.tr diye bir site var. oradan cep telefonu alacağım. piyasa değeri 700 tl olan cep telefonu orada 399 tl. acaba bu siteyi bilen yada daha önce alışveriş yapan varmı? teşekkürler... bu arada alacağım cep telefonu Nokia 7900 prsm. fiyat konusunda yanılmış olabilir miyim?

Fiyat konusunda yanılmışsın o telefonun piyasa değeri de 400 TL civarında, bi arkadaşım 2 ay önce almayı düşünüyordu ordan biliyorum.

Darty'de hala var mı bilmiyorum ama Seagate 320 GB 2.5" EXTERNAL HARDDISK 150 TL, hala varsa kaçırmayın derim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Telefonun hangi firmanın garantisinde oldugu çok önemli onu öğren almadan önce

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2

katılıyorum

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu açıklayıcı bilgilerden ötürü hepinize teşekkür ederim..