Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda Darmoshark M3S Pro modeline göz attım ve gerçekten almak istiyorum fakat birkaç konuda hala kararsızım. Özellikle fiyat/performance açısından ne kadar değerli bir seçenek olduğunu öğrenmek istiyorum. Bütçem 2000 TL civarında, ve bu fiyat aralığında gerçekten en iyi fareyi almak istiyorum. M3S Pro’nun fiyatına değip değmediğini sormak için buradayım.
cevap neden yok?
Son zamanlarda Darmoshark M3S Pro modeline göz attım ve gerçekten almak istiyorum fakat birkaç konuda hala kararsızım. Özellikle fiyat/performance açısından ne kadar değerli bir seçenek olduğunu öğrenmek istiyorum. Bütçem 2000 TL civarında, ve bu fiyat aralığında gerçekten en iyi fareyi almak istiyorum. M3S Pro’nun fiyatına değip değmediğini sormak için buradayım.
Almaya Değer Mi?
- Fiyat/performans oranı açısından bu fare gerçekten değer mi? 2000 TL civarında bir bütçem var ve bu aralıkta gerçekten memnun kalacağım bir fare almak istiyorum. Darmoshark M3S Pro'nun performansının, fiyatını hak edip etmediği konusunda ne düşünüyorsunuz?
- Kullanıcı yorumlarına baktığımda fare genelde olumlu yorumlar alıyor, ancak gerçek hayattaki kullanımda nasıl bir performans gösteriyor? Özellikle uzun süreli oyun ve günlük kullanımda yavaşlama, sensör problemi veya başka aksaklıklar yaşadınız mı?
Ergonomi ve Tasarım
- Palm grip kullanıyorum ve el uzunluğum yaklaşık 18 cm. Bu fare, Palm grip için uygun mu? Tutuş rahat mı, yoksa ellerimi zorlar mı?
- Ergonomi açısından özellikle uzun süreli kullanımda rahat mı? Uzun oyun seansları veya ofis kullanımında elimi yormadan rahatça kullanabilir miyim? Tasarımı ellerime ne kadar uygun?
- Ağırsız ve dengeli olmalı; bu fare uzun seanslarda ellerimi rahat ettiriyor mu?
Performans: DPI ve Sensör
- DPI hassasiyeti konusunda ciddi bir beklentim var. 10.000 DPI gibi yüksek hassasiyet gerektiren oyunlarda kullanmayı düşünüyorum. Bu fare gerçekten hassasiyet açısından yüksek performans sunuyor mu? Özellikle FPS gibi hassasiyet gerektiren oyunlarda ne kadar doğru hareketler yapabiliyorum?
- Optik sensör ile gerçekten kesintisiz ve doğru hareketler elde edebiliyor muyum? Bu farede sensör kaymaları veya gecikme sorunları yaşadınız mı?
Dayanıklılık ve Uzun Süreli Performans
- Malzeme kalitesi ve dayanıklılık nasıl? 1-2 ay sonra farede herhangi bir bozulma ya da düğme veya sensör problemleri yaşadınız mı?
- Tuşlar ne kadar dayanıklı? Oyun sırasında yoğun kullanımda tuşlar yavaşlamadan ve problem çıkarmadan işlevini yerine getiriyor mu?
- Bu fareyi uzun süre kullanmaya devam ettiğinizde tutup bırakma gibi bir sorun oluşuyor mu? Yani, fareyi her el değiştirisinde parmak izleri kayboluyor mu ya da malzeme aşınıyor mu?
Yazılım ve Özelleştirme
- Faredeki yazılım özelleştirmeleri yeterli mi? RGB ışıklandırma ve DPI ayarları gibi özelliklerin gerçekten rahatça ayarlanabiliyor olması çok önemli. Bu farede bu tür ayarları kolayca yapabiliyor muyum?
- Farede makro desteği var mı? Oyunda kullanmak için tuş atamaları yapabiliyor muyum? Fare yazılımı stabil ve kullanımı kolay mı?
Sonuç Olarak
- Darmoshark M3S Pro fiyatına göre gerçekten en iyi performansı sunuyor mu? 2000 TL’lik bütçeye bu fareyi alarak, tam anlamıyla memnun kalır mıyım, yoksa bu paraya başka fareler de alınabilir mi?
- Eğer bu fareyi alırsam, özellikle uzun süreli kullanımda, ergonomi, hassasiyet ve performans açısından herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
- Darmoshark M3S Pro dışında, bütçem dahilinde bu fareye yakın ya da daha iyi performans gösteren fareler önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
cevap neden yok?
Son düzenleme: