• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Darkorbit Yenilendi

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bir zamanlar saatlerimizi , cebimizdeki üç kuruş parayı harcadığımız Darkorbitte önemli değişikler meydana geldi.Artık oyunu 3D-Üç Boyutlu- hale gekdi.Tabi dilerseniz oyunu 2D olarak oynamaya devam edebilirsiniz.Özellikle görevlerden gelen LF-3-En iyi silah- her görevden 50k credits geliyor daha sonra level arttıkça 60-70-80 diye artmaya başlıyor.Eskiden sıkıcı, saatlerce oynayıp anca 100k credits yapardık.Ben ise bir gün oynadım.2.6M credits,20k uridium, Bigboy,LF-3 vs., 2 Droit lf-3 var ondada.Kısacası çok iyi bir hale gelebilirsiniz.Darkorbite bekliyorum sizi.

Oynadığım Server: TR3
Nick: Padischah
Şirket:EIC

[video=youtube;Dljm6F4IC-o]https://www.youtube.com/watch?v=Dljm6F4IC-o[/video]

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu oyuna başladım ama çok sevmedim pvp önemli gibi duruyor ben pve oynamayı daha çok seviyorum :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
3 günde Vengance aldım, hatta alabilirsem Golide geliyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya ben çok iyiyim yada oyun çok basitleşti. :mrgreen:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Oyuna başladım 3. günde Vega, 4. günde Goli aldım.Droidler 3-4-4 seviye.Şirketi değiştirdim MMO ya geçtim çok daha iyi.Ve 20.000+ uridium var.4 günde daha ne yapılabilir :D Eskiden bunlar yapmak için aylarca uğraşılırdı.Tabi bende günde bir saatle yetinmedim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada harika bir para kasma taktiği buldum :dirol: -Israr etmeyin söylemem :devil2: -

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Zamanında ne oynardık akuttaydım gezegen venüstü, emeğimle hiç para yatırmadan 8 adet droid yapmıştım, üstüne de 2 3-4 milyon civarı kredi :D