Darkorbit dedik, drakensang çıktı

Trickster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir konuda darkorbit'in konusu açılınca aklıma geldi, ben de sorayım istedim..

geçenlerde darkorbit için bir eşya almak istedim, telefonla aldım..
ancak telefonuma ürünle birlikte drakensang diye bir oyunun kasma paketi geldi..

nedir bu drakensang, oynamaya değer mi, kasma paketi dedikleri paket oyunda bir avantaj sağlıyor mu bilen var mı acaba?
zaten neden bana böyle bir paket yolladıklarını da anlamadım, kampanya herhalde, eğer oyun güzelse bir faydası dokunur elbette :)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyun siteleri paralı alışveriş yapanlara genelde o şekilde hediyeler veriyorlar. Teşekkür amaçlı küçük şeyler. Çam sakızı çoban armağanı :D

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
police iyi güzel diyosunda ben baktım şimdi ne verdiklerine baya bişi yazıyo o çam sakızı ufak kaldı sanki. hoş drankensang oynamadım ama baya yazıyo.

Trickster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
en iyisi kendim girip bakayım dedim ve en doğru fikre sahip oldum. paketin etkisi daha zamanla çıkar ama karşıma torchlight vari bir oyun çıkınca çok mutlu oldum, bunu rahatlıkla söyleyebilirim..

tgytpc90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trickster, torchlight vari olup hem de web üzerinden oynanan ve grafikleri süper bir oyundur drakensang.. öpüp başa konulur.. kasma paketinin adı ilginç geldi sadece :D

Trickster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trickster, torchlight vari olup hem de web üzerinden oynanan ve grafikleri süper bir oyundur drakensang.. öpüp başa konulur.. kasma paketinin adı ilginç geldi sadece :D

Ancak görünen o ki benim gibi başkaları da bilmiyor bu oyunu, konu yukarılarda olmasına rağmen cevap gelmemesini buna bağlıyorum. f2p oyunlarla içli dışlı olan varsa, diablo, torchlight gibi oyunları da seviyorlarsa eğer bence bir baksınlar, zaman kaybı değil kesinlikle..