DarkLady ile röportaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gördüm gördüm :D Üye olup mesaj bile yazdım :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Oooo Bütün çirkinler buradaymış :) Neyse burayı yeter meşgul ettiğimiz g Artık grubumuzda sohbete devam....

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yok yalan değil :D Bu arada gruba sabotaj var, çirkin olmayanlar üye olabiliyormu ki başkan :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
olsalar daha ii olur neden dersen
çirknliğimiz bi kat daha artar:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Biz çok çirkiniz yaa :D
Mesaj anlaşıldı :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
:D cıks olmaz valla, 24 senedir üçgen jetonumla mutluyum ben :D Kimseye ellettirmem jetonumu :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Majesty sen yeter ki iste tüm sanat camiasını üye yapalım buraya:)

Şaka yaptım yaa.. :sorcerer:
Bi defa İstanbul-Ankara uçuyorduk. Yan koltuklarda keçi sakal bi arkadaş vardı. Hostes harflerin üstüne basa basa "Bergüzar hanım iyi yolculuklar" deyince ayıktırdı yanımdaki arkadaş..
Makyajsız haliyle pek çok yurdum bayanından çiykinn zaten.. İmrenmeyin bizim neden bi Tan'ımız olmadı bi zamanlar diye..
Kimseyle röportaj yapmak istemiyorum..
İlla ki yapılacaksa sitenin güzel insanlarından birinini röportajını okumayı tercih ederim, hem valla hem billa :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ablacık ünlü olmuşsun :) Daha da tanımış oldum seni :) ;)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
:D cıks olmaz valla, 24 senedir üçgen jetonumla mutluyum ben :D Kimseye ellettirmem jetonumu :D
ii tmm ellemiyoz:innocent:

Bi defa İstanbul-Ankara uçuyorduk. Yan koltuklarda keçi sakal bi arkadaş vardı. Hostes harflerin üstüne basa basa "Bergüzar hanım iyi yolculuklar" deyince ayıktırdı yanımdaki arkadaş..
Makyajsız haliyle pek çok yurdum bayanından çiykinn zaten.. İmrenmeyin bizim neden bi Tan'ımız olmadı bi zamanlar diye..
İlla ki yapılacaksa sitenin güzel insanlarından birinini röportajını okumayı tercih ederim, hem valla hem billa :)
O kadar makyajı en çirkin kadın bile yapsa dudak uçuklatacak kadar güsel olur zaten:)
valla billa deme çarpılcan sonra:D parmaklarından sona ağzın gözün eğilmesin :D

Ablacık ünlü olmuşsun :) Daha da tanımış oldum seni :) ;)

Yaa kardeşim hiç sormaa:Dher zamanki halim dicem:innocent::D
Daaha da tanıycaksınnnnnn;)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Bende bir olayımı analtayım 2. kez istanbula geldim. Tek başımayım vapura bindim levente gideceğim hani istanbulla konuşurşar ya istanbul ben geldim. Bende öyle diyordum istanbul ben geldim bakalım bana ne süprizlerin olacak bir baktım tam karşımda ünlü bir sanatçı Sizce kim olabilir. Tabiki ajdar
funnydevran_ajdar2ci6.jpg

:pinch::pinch::pinch::pinch::pinch:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aman Allahım bu nasıl bir şans.2. kez İstanbula geliyorsun ve dünyanın hatta tüm evrenin hiperstarı karşına çıkıyor :D Hemşo boynuna atlamadaysan gerçekten çok ayıp etmişin demektir.Yanlış anlama boğmak için :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Burayı fazla meşgul etmeyelim bu olayı grupta paylaşayım. Yoksa ilk röportaja kilit sayemizde gelecek :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
owww Ajdar gibi bi yakışıklıyı görmüşünnnnnn :P

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
neydi sosyal mesajımız.yeşili sevelim doğayı koruyalım.
meçhul_yolcu da bir ot arasıra ilaçlayalım böcük sarmasın.:D
demiştim mesajımda.inceleme yapmadı DarkLady kardeşim.canı sağolsun.
okul ders yoğun tabi.

ama ben ziraat fakültesinin tüm labaratuvarlarında kendimi incelemek için ortama sızdım.
Biodizel Laboratuvarı :benden yakıt olmuyormuş.:D
Toprak, Gübre ve Bitki Besleme Araştırma Laboratuvarı
Bitki Biyoteknoloji Laboratuvarı
Genetik Laboratuvar
Mikrobiyoloji
Bitki Koruma
hatta bu labaratuvarlarda sızmışım biraz uyuya kalmışım pardon.:D:D

sonuçta :
doğum tarihime göre Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
nüfus kağıdına göre Mayıs 22 - 31 ---Dereotu olduğum çıktı.:D:D
Isırgan otu
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz..:D
çok doğru son günlerde konulara dalıp baya bi ısırıyorum konuları..:D
*SiRiNe* kardeşimden özür diliyorum.:Dben ısırgan otuymuşum ne yapayım.:Diki açtığınız güzel konuyu ısırdım.

Dereotu
Siz lider olmak için doğmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten,dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. Insanların arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz.:whistling::D
dereotu adı üstünde dere yani bizim evimiz dere kenarında imiş ben orda doğmuşum:D
ziraat fakültesini de dağıttık:D
zaten lisede bir kız arkadaşım sürekli bana sen otsun derdi 40 kere söylemiş demek ki ot olduğumuz ortaya çıktı.:D
nasıl ziraat fakültesi diploması alabilrmiyim DarkLady kardeşim.bitirdim valla fakülteyi kendimi buldum yeter dimi.?tez konum olsun.:D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
meçhul_yolcu da bir ot arasıra ilaçlayalım böcük sarmasın.:D
abi burayı algılayamamışımm:wassat:bak söyleyince farkettimm (utanma smileside yok ki)
sen bizim tıbbi otlarımızdan birisin ;):clover:dersler değilde vize haftası :helpsmilie:
bende diom bu laboratuvarları kim ele geçirdi:Dneyse yabancı değilmişş:)

biz senii kabul ettik ısırmassın dimiiiiiii:D

bak bende ayrık otuyum tanıştığımıza memnun oldum(bu arada sana ısırgan otu mu yoksa dere otu mu dicezz):happy:

abi sen bu hızla gidersen diplomayı bırak prof. bile olursun:innocent::clover:

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
resmimi paylaşayım.:D
300.jpg

ısırgan otu diyebilirsiniz.:D
Vücutta hücre yenilenmesini sağlayan ısırgan otu; alyuvar yapımını artırıyor. Yaprak ve sürgünleri salata şeklinde veya pişirilerek yenildiğinde, kansere karşı etkili oluyor.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
waytttttttt sen neymişsin bee ABİİİİİİİİ :)

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sankim konunun kilit zamanı gelmiş gibi geldi bana bilmiyorum siz ne dersiniz :p