Dark Web'e polis baskını!

muskecan

mustafakemalcan.com
Reaksiyon puanı
10
Dark Web'e polis baskını! - ShiftDelete.Net

İllegal ürünlerin ve hizmetlerin satışının yapıldığı popüler dark web sitelerinden Dream Market'in yöneticileri sitenin kodlarında bir arka kapı bulunduğu keşfetti, peki arka kapıyı koyan kişi kim?

Dream Market'e yerleştirilen arka kapı hakkında ne düşünüyorsunuz?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Başta bir baktım, Dream Market nedir diye ? Başta zararsız, hatta insancıl duruyor dışarıdan. Ülkenizde yasal olarak sokamadığınız ürünleri satın alabiliyorsunuz. Bu benim bakış açımdan misal System76 bana bir laptop satamıyor ülkemiz yasaları yüzünden. Bu misal bana istediğim ürünü satın alabileceğim bir yer gibi göründü. Biraz daha inceledim ve şu içeriklerin de olduğunu öğrendim;
1.) Çocuk P+++++
2.) Suikast şirketleri. Anladığınız gibi, eğer servislerinden memnun kalmazsanız şirket hakkında konu açabiliyorsunuz bile.
3.) Birini yaralama, canını yakma ve ağlarkenki burun çekme sesleri ve şiddet video'ları
4.) Kitle imha silahları. Biyolojik silah, nükleer, adını siz koyun.

Bunlar gibi bir sürü pis şeyler dönüyormuş bu sitede. Ödeme yöntemi olarak bit coin kullanıyor bu herifler ve tor ağı üzerindeler kısaca takip etmesi zor. Ayrıca siteye sadece davet ile adam alıyorlar, herkes kayıt da olamıyor. Öğrendiklerim bu kadar, bu sağlayıcıların başına çökmeleri dünyayı daha iyi bir yer haline getirecektir mutlaka. İlk kez FBI'ı ayakta alkışlıyorum :imp: