Dark Knight Rises'ın Sonu !

Reaksiyon puanı
0
Joseph Gordon-Levitt Dark Knight Rises'ın Sonu Hakkında Konuştu

John_Blake-1.jpg

Eğer Batman Dark Knight Rises'ı izlemediyseniz, muhtemelen okuyacaklarınız spoiler içerecektir o nedenle devam etmeyin. :devil:

Batman Dark Knight Rises'ı izleyen çoğunluğun aklındaki en büyük soru işareti filmin sonu. Filmde Robin'in ortaya çıkışı serinin devamı ya da noktalanması alanındaki düşünceleri çoğaltıyor. Bir çok söylenti Batman'in yeni bir versiyonunun ortaya çıkacağı doğrultsunda olurken, Robin'in solo filminin çıkacağı yönündeki düşünceler de savunulmuyor değil. Filmin sonunda Robin karakteri oduğunu anladığımız Josepoh Gordon-Levitt ise, katıldığı Jim Kimmel'ın showunda bu konuya şöyle açıklık getiriyor;

"Dürüstçe söylemeliyim ki hiçbir fikrim yok. Durum şu ki, oturaklı bir final olması gerektiğini düşünmüyorum. Bence izledğiniz filmdeki son bir üçleme için yeterince mükemmel. Üçlemenin başlangıcı olan Batman Begins'i ele aldığınızda bile Batman'in bir adamdan çok daha fazlası olduğunu görüyorsunuz. O bir sembol, herkesin olabileceği bir kahraman ve hepimizin içerisinde birer kahraman mevcut. Üçlemenin teması da bu."

Jim Kimmel Live'daki bu konuşmaya buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence devam filmine gerek yok tam tadında bitti üçleme

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Eğer Christopher Nolan'ın "Batman'in bir üçleme olacağını ve kesinlikle The Dark Knight Rises'ın bu üçlemenin sonu" olduğunu söylediğinden haberim olmasaydı Batman'in kesinlikle devam edeceğini söyleyebilirdim.Ama Nolan "Batman'in Sonu" dedi."Robin" karakterinin baş kahraman olduğu bir serinin geleceğini söylemek bence hiç yanlış olmaz.Gelmeyebilirde ! Tamamen Nolan'ın tercihine kalmış bir durum bu.Ama benim kanaatim %75 Batman hikayesi Robin üzerinden devam edicek !!!