DARK EvoPad R9722 kullanan var mı

My_Buzz_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=3]özellikleri çok güzel görünüyor. Kullanan varsa eğer bilgilerini paylaşırsa sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum.
almayı düşünüyorum ama önce bir yorumlarınızı merak ettim.

http://www.hizlial.com/dark-evopad-...kran-android-41-beyaz-tablet/02.049.9352.0021

DARK EvoPad R9722 Teknik Özellikler[/h]
  • Ürün Kodu : DK-PC-EVOR9722
  • İşletim Sistemi : Android 4.1
  • Ekran Boyutu : 9.7"
  • Ekran Çözünürlüğü : 1024x768
  • Panel Tipi : IPS Ekran
  • İşlemci Tipi :Çift Çekirdek
  • Ana İşlemci Üreticisi : Rockchip
  • Tablet Ana İşlemcisi : RK3066
  • Bellek Miktarı : 1GB
  • Dahili Depolama Kapasitesi : 16GB
  • Ağ Özellikleri : Bluetooth, Wi-Fi
  • Dahili 3G : Yok
  • Bluetooth : Var, 2.1 EDR
  • Kablosuz Ağ : 802.11 b/g/n
  • Veri Giriş / Çıkış : Micro USB, Mini HDMI Çıkışı, MicroSD Okuyucu
  • Kart Okuyucu : microSD (32GB'ya kadar)
  • Kamera : Önde ve arkada
  • Webcam Çözünürlük : Arka 2MP Ön 2 MP
  • Kutuya Dahil Aksesuar : Adaptör, Kullanma Kılavuzu, OTG (microUSB - USB Dönüştürücü) Kablo, PC Bağlantı Kablosu
  • Pil Kapasitesi : 6000-8000mAh
  • Ağırlık : 665
  • Boyutlar : 243 x 189 x 9,9 mm
  • Garanti Süresi : 2 Yıl

tasdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tür bir tablet alıcagına biraz daha para kat asus memopad hd 7 al daha iyi veya hp slate 7 en azından güvenilir markalar ve bence daha performanslı olurlar bu tabletden gine seçim senin

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu paraya galaxy tab 3 7.0 bulabilirsin bence daha iyi bir seçim olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dark 9722 aldım çok kullanışlı hızlı ve oyun oynaması mükemmel ama daha önce tablet kullanmadığım için biraz karışık

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
mükemmel kötü diyenlere bakma marka sağlam...

Bu modeli bilmem de Dark sağlam marka değil...

Elektronik ürünlerde şanssızlığa inanırım ve doğal karşılarım. Ama yaz tatili başlarında aldığım 2 tableti de halen adam akıllı kullanabilmiş değiliz.

Ürünlerin ikisinde de ilk seferde şarj problemi çıktı. Gönderdik, günlerce sonra sözde değişim oldu. Biri değişti, diğeri outlet ürünü olarak ( iade edilmiş tamir edilmiş olarak ) geldi. Hemen outlet ürünü geri yolladık bir sürü yazışma telefon trafiği ve günlerce sonra sıfır ürün geldi.

Bu sefer diğer tablet şarj problemleri yaşatmaya başlamıştı ve tamamen bozuldu. Yine şarj problemi şikayetiyle geri gönderdik. O tablet geri gelmeden diğeri yine bozuldu. Bekledik biraz sıkıldık. Gelen tablet de yine bozulunca ikisini birden yeniden yolladık.

Günlerce yine bekledik, tabletlerin biri şimdilik sağlam ama diğerini açamadık bir türlü. Geri yolladık yine. Neredeyse hiç kullanamadığımız tableti tamir etmenizi istemiyoruz dedik ama anakartını değiştirip yollamışlar.

''Tamir değil, değişim istemiştik'' dediğimizde ''anakart değişti ya tablet değişmiş kadar oldu'' yanıtı aldık. Her an yine ne zaman bozulacak acaba diye bekliyoruz. Bu sefer tabletleri yollamayı düşünmüyorum, bizzat tabletlerle birlikte kendim de gideceğim.

Marka sağlam filan değil... Çin malı fason tabletlere etiketini basan firmanın markası.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben daha 8 gün önce aldım hepsiburadadan ama şuan şarj problemi nedeniyle garantiye yollucam..Bakalım sonuç ne olacak...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben daha 8 gün önce aldım hepsiburadadan ama şuan şarj problemi nedeniyle garantiye yollucam..Bakalım sonuç ne olacak...

Kesinlikle iade talep edin.

Değişim talep hakkınız da var ancak gelecek cihaz da çok büyük ihtimalle yine sorun çıkaracaktır.