Dark Avenger Oynayanlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar internet konusu olsun bir çok yerde arama yaptım ancak pek oynayan kişi kitlesi bulamadım, çok eğlenceli ve oynanımı basit olan bir oyun , oynayan arkadaşlarla birlikte sorunlarımızı buraya yazar ve yanıtlarsak çok daha güzel olacaktır, ben şuanda 34 levelim bilmeyen yeni başlayan arkadaşların merak ettiklerini yanıtlayabilirim.
Nick : oqRe

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ben oynuyorum bu oyunu :) yeni başladım daha level 6 dayım :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende oynuyorum şarza takarak ama yoksa şarz dayanmıyor dead trgerda tavsiye ederim oda çok iyi bir oyun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende oynuyorum 40 lvl im şuan karakterim iyi ama internet hızlı olmasına rağmen lag problemi baya var bugun(05.06.2013) oyun tamamen açılmıyor bu genel bir sorunmu acaba?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende oynuyorum 40 lvl im şuan karakterim iyi ama internet hızlı olmasına rağmen lag problemi baya var bugun(05.06.2013) oyun tamamen açılmıyor bu genel bir sorunmu acaba?

lag bendede oldu oyun açılmıyordu sonra düzelmiş

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
altın hilesi var mı bunun yahu :devil:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
altın hilesi var mı bunun yahu :devil:

altın hilesini bende arıyorum şu geri sayım kötü cidden combo yapıyosunda düşmanlarına kılıcınla döne döne saydırıyosun tekrar dolması için 10 saniye geri sayıyor bi daha dolana kadar pembeli yaratıklar beyaz çizgi şeklinde ateş ediyolar oda mıknatıslımı nedir onuda anlamadım çünkü hep yiyorum :) ( ayrıca oyun tam bir batarya düşmanı benden tavsiye tableti şarza takıp oynamalı yoksa en fazla 1 saat dayanıyor şarz) kaçıncı leveldesin hocam

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
altın hilesini bende arıyorum şu geri sayım kötü cidden combo yapıyosunda düşmanlarına kılıcınla döne döne saydırıyosun tekrar dolması için 10 saniye geri sayıyor bi daha dolana kadar pembeli yaratıklar beyaz çizgi şeklinde ateş ediyolar oda mıknatıslımı nedir onuda anlamadım çünkü hep yiyorum :) ( ayrıca oyun tam bir batarya düşmanı benden tavsiye tableti şarza takıp oynamalı yoksa en fazla 1 saat dayanıyor şarz) kaçıncı leveldesin hocam

daha önce lv 10 daydım formatta silindi verilerim :) şuan lv9 dayım. her gece 1-2 saat oynuyorum. telefondan %50 şarj götürüyor :) internet te açık olduğu için harbiden batarya canavarı bu oyun :D

ramis89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elite stone en iyi armor ve weaponlarin gücünu artırmak için kullanılıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim sorum oyunu play dan yüklemedim apk sini indirip yüklendim güncelleme yapamıyorum karakterim silinmeden nasıl bir yolizlesem güncel oyuna eski karakterini aktarabilirim yardım lütfen karakterim sağlam olmasa sorun değilde en iyi 2.silahın 6/7 si var

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
googleplaye gir oyun zaten yüklü olduğu için tanır diye tahmin ediyorum oradan elle güncelleme yapabilirsin eğer tanırsa :)
elite stone en iyi armor ve weaponlarin gücünu artırmak için kullanılıyor

Benim sorum oyunu play dan yüklemedim apk sini indirip yüklendim güncelleme yapamıyorum karakterim silinmeden nasıl bir yolizlesem güncel oyuna eski karakterini aktarabilirim yardım lütfen karakterim sağlam olmasa sorun değilde en iyi 2.silahın 6/7 si var

ben de oynuyorum bu arada 9lvlim ama daha nasıl öyle çok lvl olucaz ? sngle player oynuyorum bn böyle 1vs1 faşan oluyor mu başkalarıyla ?

ramis89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-single player de lvl atlıyorsun
-ınfınıty tower da sıralamaya girerek hediye kutusu kazanıyorsun
-death match de 3 vs 3 yapıyorsun
-boss raid de boss keserek elmas kazanıyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım 127 gems ım var bununla ne alsam ıyı olur ? yeteneklere mı basayım sılah mı alayım?

monsters79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş tlfndan dosyalarıma gir ordan android/data/com.gamevil.doz.global dosyasını aç içindeki file klasörünü hafıza kartına kopyala. sonra oyunu kaldır. google playden yükle oyunun son sürümünü. hafıza kartındaki file dosyasını tekrar aynı yerine (android/data/com.gamevil.doz.globalın içine) at. tamamdır.

http://www.adroidhatti.com'a gir orda arat dark avenger para hilesi diye. orda v1.0.6 sürümü var apk olarak bir sürü gold yüklü. fakat eski sürüm olduğu için archer yok. ben de şöyle bir çözüm buldum bu işe. önce bu sitedeki sürümü indirip kur. bi char aç 1-2 lvl atlat. yanlız wifi ve data transferin kapalı olsun. sonra telefondan dosyalarıma gir sonra android/data/com.gamevil.doz.global dosyasını aç içindeki file dosyasını hafıza kartına kopyala. oyunu kaldır. google play den son sürümünü(v1.0.8) indir. kopyaladığın doyayı android/data/com.gamevil.doz.global klasörünün içine at. sana üstüne yazılsın mı diye sorcak. evet de. oyuna normal girebilirsin artık. hem açtığın char hem de goldların orda. artık istersen archer da açabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim oyun formatta gitti tekrar yükledim fakat eski karakterim gitti onu geri alma yöntemi varmı lütfen yardım edin

ramis89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş tlfndan dosyalarıma gir ordan android/data/com.gamevil.doz.global dosyasını aç içindeki file klasörünü hafıza kartına kopyala. sonra oyunu kaldır. google playden yükle oyunun son sürümünü. hafıza kartındaki file dosyasını tekrar aynı yerine (android/data/com.gamevil.doz.globalın içine) at. tamamdır.

http://www.adroidhatti.com'a gir orda arat dark avenger para hilesi diye. orda v1.0.6 sürümü var apk olarak bir sürü gold yüklü. fakat eski sürüm olduğu için archer yok. ben de şöyle bir çözüm buldum bu işe. önce bu sitedeki sürümü indirip kur. bi char aç 1-2 lvl atlat. yanlız wifi ve data transferin kapalı olsun. sonra telefondan dosyalarıma gir sonra android/data/com.gamevil.doz.global dosyasını aç içindeki file dosyasını hafıza kartına kopyala. oyunu kaldır. google play den son sürümünü(v1.0.8) indir. kopyaladığın doyayı android/data/com.gamevil.doz.global klasörünün içine at. sana üstüne yazılsın mı diye sorcak. evet de. oyuna normal girebilirsin artık. hem açtığın char hem de goldların orda. artık istersen archer da açabilirsin

Saol monster kardeş halletmistim senin dediğin yoldan hatta ben abarttım elbiseleri felan gücünü artırken taşlarboşa gitmesin diye kopyaliyorum geçmezse yeniden atıyorum dosyayı şuan tüm itemler7/7 biri 6/7 tabi bunlarda en üst bp yani yeşil taş ile alınanlardan şuan sıralama 44. yüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende oynuyorum PASCAL21'dim format attım gitti NOUMAA21 şimdi daha 36 Level oldum. bunun bi hilesi var mı biliyormusunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 sorum var cevaplarsanız sevinirim. 1. Gem nasıl kazanılıyor ( ateş sarısı olan değil diğeri ) 2. Ouında hep para az veriyor 15+22+10 canavarları kesince bu hep böyle mi pot mana 150 ama oyundan çok az geliyor kısaca yöntemlerini anlatırsanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm Arkadaşlar silinen çarlar geri geliyomu yanlışlıkla sildiö :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Slm Arkadaşlar silinen çarlar geri geliyomu yanlışlıkla sildiö :)

Normalde online oyunlarda silinen çarları geri getirilebiliyor Gm ler.

Android de işler nasıl bilmiyorum , maille iletişime geç büyük ihtimalle geri getirirler.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 levelim ama telefondan ayrıca bölumler çok kısıtlı gıbı geldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Noumaa21 para altin hilesi buldum apk olarak indirdim bp ve mücehver çalişmiyor ancak shoptan altinla alinabilcek en güzel elbiseyi alip mavi kirmizi taşlarla +7 daha basip death mach boss raid gibi yerlere gidip mücevher ve bp kasabiliyorsunuz 500 kills'im var bu elbiseler + basica çokta ezik sayilmaz aslinda akşam saat 8'de boss raid açik oluyor sohbete noumaa diye yazarsaniz dönerim büyük ihtimal çünkü her bossraide katiliyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen Allah İçin Mail Para Yatırdığım Çarım Gitti Geri Gelmesini İstiyorum 23 Lwl Hearth Striker Archerim 13 Lwl Green Piecemiydi Öyle Birşeydi Ondan Vardı Templarım Vardı Formatlandı Gitti Bi E Mail Felan Atsanız Acayip Sevinirim Sevinçten Havalara Uçarım Allah Rızası İçin Atın Allah İçin Atin Atandan Allah Razı Olsun:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuanki sürümde hileyi nerden indirebiliriz link verirmisiniz