Turbox, favori markamİnternette rx 460 için darboğaz yapmadığını söylüyorlardı ama bunu bulabildim.Ayarları yüksek oynarsan galiba bunda darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Yani 3470 için 1600 TL çok yüksek bir fiyat. Önerim 2. El I7 3770K almanız. 700-750 TL gibi fiyatlarda rahatlıkla bulursunuz. Onun dışında artan fiyata attığım kartı alabilirsiniz.i5-3470 ile darboğaz olmayacak maksimum performans ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçe 1500-1600 TL'yi geçmezse memnun olurum
i5-3470 ile darboğaz olmayacak maksimum performans ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçe 1500-1600 TL'yi geçmezse memnun olurum
RX 550 kötü bir ekran kartı diye biliyorum. Şuan ki kartım daha iyi galiba.İnternette rx 460 için darboğaz yapmadığını söylüyorlardı ama bunu bulabildim.Ayarları yüksek oynarsan galiba bunda darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com