Dan Brown serisi hakkında.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
-Da vinci şifresi
-Dijital kale
-İhanet noktas
ı -Melekler ve şeytanlar
-Kayıp sembol
Bunlar dan brownun kitapları.Bu kitaplar birbirleriyle bağlantılı mı? Seri mi seri ise hangisi öncelikli ? [MENTION=63117]friendly[/MENTION] :=) da vinci şifresi'ne yeni başlayacağım. ama birçok forum da melekler ve şeytanların önce okunması gerektiği,da vincinin onun devamı niteliğinde olduğunu yazmışlar.. ben de öyle mi yapsam.pek farkı olur mu.. okuyanlar fikirlerini söylerse memnun olurum...

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitaplar birbirinden bağımsız, hangisini istersen önce okuyabilirsin. Dijital kale hariç hepsini okudum favorim Da Vinci Şifresi. Kitapları üst üste okumanı tavsiye etmem aynı tür ve aynı yazar olunca sıkmaya başlıyor(ben yaptım da ordan biliyorum).

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] Ben dün yorumumu yaptıydım. Daha ne desem boş.. :) Hala hatırlama evresindeyim. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lafın havada kalamsın :)

@Empatik

http://forum.shiftdelete.net/kitap/308580-ne-okuyorsunuz.html

Okuduk dedik ya :)

Davinci Şifresi Serinin 1. Kitabıdır.
2. Kitap ise Melekler ve Şeytanlar.

@friendly Usta Wikide yazılma tarihleri sırası şu şekilde ;

Yani şimdi Da vinci 2. kitap Melekeler 1. kitap mı oluyor senin dediğinin tersine ?

Kronolojik sıralaması farklı olabilir. Fakat Dijital Kale nin tarzı çok ağır gelmişti bana. Bu tabi bir öznel bakış açısı.

Şimdi benimde içime kurt düştü... Hangisi birinci kitaptı diye... Ben Davinci diye biliyorum... Dur bir araştırayım.

Cehennem kitabının türkçesi Mayıs ayında çıkacak daha ona var.

İstersen sen bi Dijital Kale'den başla mutlaka onu da beğeneceksindir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Empatik haklısın sıralama senin dediğin gibi. Ama ben iki kitabı aynı anda almıştım 2005 di sanırım... Taksim İstiklalde Megavizyondan almıştık... İkisini bir solukta okumuştum ama hala hafızam bana Davinci'ye ilk başladın diyor.. Belki yanlış hatırlıyorum...

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İhanet Noktası hariç hepsini okudum, sırada Inferno var :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dan brown okunması gereken bir yazar! sıra çok da önemli değil. kendin de bi sıraya koyabilirsin okuduktan sonra.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Onu bunu bilmem hepsi harika kitaplar bi solukta okudum tasvirler yazilar akici ve akilda kalici bu yüzden ben hayran kaldim kitaba