- Reaksiyon puanı
- 6,139
O şeref JustWatch örgütüne aittir...7 agustos 23.59 konu ac çökelim hemen ?
O şeref JustWatch örgütüne aittir...7 agustos 23.59 konu ac çökelim hemen ?
Arkadaş Aquaparka gitmekten vazgecti ?Kız kardeşiniz, komşu kızı ile girebilirsiniz
kapıları kitleyin :dYıllar sonra
Tavandan bile giriyorlar ???kapıları kitleyin :d
Kapıyı açık biraksak böyle bir şey yaşamayız bence ??Yıllar sonra
evi gömerimTavandan bile giriyorlar ???
İzle
artık kız konularına bu ekip olarak bakıyoruzGüzel bir konu bulunda oraya geçelim ? Etiketlemeyi unutmayın![]()
Olur olur hiç farketmezartık kız konularına bu ekip olarak bakıyoruz![]()
artık kız konularına bu ekip olarak bakıyoruz![]()
Başka taktik maktik soran olursa sizin örgütü salmali uzerlerine =pOlur olur hiç farketmezKonu olması yeterli bizim için ??
İyilerin dostu üyeciklerin düşmanı olarak her zaman hazırız. Hele multiyse vay haline ?Başka taktik maktik soran olursa sizin örgütü salmali uzerlerine =p
feci gaza geldim şuanİyilerin dostu üyeciklerin düşmanı olarak her zaman hazırız. Hele multiyse vay haline ?
Bir kaç saate yine bir konu açarlar çökeriz oraya ?feci gaza geldim şuan![]()
Şu askerleri görünce mi? Gjdjfjfeci gaza geldim şuan![]()
Evet olamayacağız. Çünkü her zaman ALFAYIZ.
Hayır, hiçbir zaman alfa olamadınız & olamayacaksınız!Evet olamayacağız. Çünkü her zaman ALFAYIZ.
Aaa gerçekten mi ?Hayır, hiçbir zaman alfa olamadınız & olamayacaksınız!
Ban yememin beni yıldırabileceğini düşünüyorsanız @Usain'e selam? Banlasın bakalım.Aaa gerçekten mi ?Ban yediğinizde anlarsınız.
Yok yanlış anladınız. Forum da adaletsizlik olup durup dururken banlanmazsınız. Multi iseniz sabriniz taşar. Gerçekten yeniyseniz ogrenirsiniz.Ban yememin beni yıldırabileceğini düşünüyorsanız @Usain'e selam? Banlasın bakalım.
Multi olduğumu düşünmenizin muti olmama, multi olmuş olmamın da fikirlerimin değişmesine yol açmayacağından bu teklifinizi yanlış, yersiz ve saçma buluyorum.Yok yanlış anladınız. Forum da adaletsizlik olup durup dururken banlanmazsınız. Multi iseniz sabriniz taşar. Gerçekten yeniyseniz ogrenirsiniz.
Ancak multi gibi duruyorsunuz. Asıl hesabınızla gelinde görelim kimsiniz ?
Saçma değil. Multi olanlar ya diğer forumlardan gelen gereksizler yada kuyruk acısı yaşayıp huzursuzluk çıkaranlar oluyor.Multi olduğumu düşünmenizin muti olmama, multi olmuş olmamın da fikirlerimin değişmesine yol açmayacağından bu teklifinizi yanlış, yersiz ve saçma buluyorum.
Abi adam bu kadar mı salak olur?İyilerin dostu üyeciklerin düşmanı olarak her zaman hazırız. Hele multiyse vay haline ?
Allah esirgeMEsin böyleleri ?Abi adam bu kadar mı salak olur?
Bazukayı geriye ateşledi resmen ? Ahahahaha