Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi sen uçmuşsun bunları nerden buldun baya eski.Herhalde sendede o eski plaklardanmı var.Bizde mirel matyönün 78 lik plağında varmış dinledim bulursam yapıştırırım.eklerim
çok teşekkür ederim risale çok değerli paylaşımlar bookmark'a ekledim evet plaklarımız var.bebecikken başladım plake dinlemeye çocukluğum plaklarla geçti sonra makaralı kasetler
çocukken dinlediğim çocuk plağı hiç unutmam dün gibi aklımda 100lerce kez ardanın masallarını dinlerdim. http://www.youtube.com/watch?v=TjMG2LyC83g
Anladım sizdede plak hastaları çoktu nedense bunların zevkleride aynı bir tane 10 lu pkabım var babacımın bu mirasını bazen dinliyorum benim bebelerde merakla seyrediyor.
Bende demis rusoftan var da bulamadım bunu koydum.
evet çok güzel eserler şöyle düşlüyorumda 1980lerden bu yana bu müziklerle yetişseydi gençlik bu kültür verilebilseydi bugün anlamsız saçma sapan yazılan şarkıları dinlemek zorunda kalmayacaklardı.tamamen kültür elçiliğiyle ilgili bir durum bugüne kadar nasıl bir kültür elçliği yapıldığı ortada .bu müziklerin canlandırılması gerekiyor ki gençlik doğru olan müziği elit müziği ayırt edebilsin.çok güzel günlerdi 1972-1985 yılları arası şöyle düşünüyorumda iyi bir kültür almışım ki boş müzikler dinlememişim.eklediğiniz müziklerin konuların hepsini bookmark'a ekliyorum çünki çok değerli.
güzel müzik dinleyen güzel düşünen insanlar merhametli olur.