ahky
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 65
Telefonla konuşurken, karşımdakine telefonum kayboldu kapat arıycam diyen benim

sizinkilere çok güldüm bi' kaç tane de bende var: #Ge çen kurban bayramıydı. Dedemlerdeyiz, bayağı kalabalık gelen giden vs. İnsanlara hoş geldin dememiz gerekiyor ancak çoğunu tanımıyorum. Benim de bir huyum var, karşımdakinin ismini bilmeden iki satır konuşamam, kuzenime sordum bunlar kim diye o da çoğunun ismini ben de bilmiyorum hoş geldin de geç dedi. Ama ben durur muyum insanlara hoş geldin derken beynim o kadar saçma isimler üretti ki bırakın aileyi bizim köyde yok o isimler. Tabi ben de o uydurduğum isimlerle insanlara hoşgeldiniz dedim hatta muhabbeti ilerlettim ve her cümlemde de isim kullanmaktan vazgeçmedim. Zaten abla kıvamındaki birkaç kişiye teyze dedim, isimlerde uyduruk, insanlar garip garip bakıyor, baktım üç kişi de istisnasız aynı tepki artık kendimi zar zor zaptederek diğerleriyle isimsiz iletişim kurdum. Tabi kuzenlere de malzeme çıktı tüm bayram tekrarladılar. #Yine aynı bayram. Gelenlere çay falan ikram ediyoruz. Eniştem bana kaş göz yapıyor, baktım önündeki sehpada bardak boş, misafirin çayını tazele diyor diye düşündüm. Bardağı aldım, doldurdum getirdim, adam yok sağol içmeyim falan dedi biraz da utangaç biri gibiydi zahmet olmasın diye düşündüğünden kabul etmiyor zannedip yok amca olur mu doldurdum iç sen falan dedim, içerdin içmezdin adam aldı en sonunda bardağı, neyse ardından adama 3 bardak daha içirttim güya çekiniyor diye özel baskı uyguluyorum bi de
Neyse adam kalktı gitti eniştem, kuzenim, dayım gülmeye başladı noldu dedim. Meğer eniştemin kaş göz ettiği bardak kendisininmiş, o adamın bardağını çaylarla benden önce ilgilenen kuzenim almış götürmüş adam içmiyorum deyince, ben de eniştemin bardağıyla adama bir çaydanlık çay içirmişim, eniştem de mevzu çakılmasın diye tekrar çay da istememiş 1 saat boş boş beklemiş. # Bir de her zaman yaptığım bir şey var mesaj gelir açar okurum bi de güzel sanki karşılıklı konuşuyormuş gibi cevap veririm ama sadece konuşarak, yazıp da göndermem. Sonra niye cevap atmadın dendiğinde de yoo atmıştım derim. Bunu aşamıyorum hep yapıyorum. Telepati yoluyla anlaşasım varsa demek.. Bitti aklıma bu kadar geldi ben yazarken bile çok güldüm ama okurken aynı his olur mu bilemeyeceğim
![]()
İyi de niye aldılar ki sizi?Bir keresinde annemle beraber eve gitmek için otobüse binecektik. Farketmemişiz. Otobüs çevik kuvvet otobüsüymüş. İçeriden seslendiler sonra indik7-8 sene önce falan olmuştu
![]()
Ha siz duran otobüse bindiniz değil mi?Kapısı açıktı![]()
Ha siz duran otobüse bindiniz değil mi?
Ben de durdurdunuz sandım![]()