Dalgınlıklarımız

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Telefonla konuşurken, karşımdakine telefonum kayboldu kapat arıycam diyen benim:)

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
lise son sınıfa geçerkenki 3 ay tatilinde benzin istasyonunda çalışmıştım. işten ayrıldım liseye başladık arabayla bi benzinliğe gittim camı açıp pompacıya hoş geldin abi demiştim arabanın içinde uzun bi kahkaha atılmıştı :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bir keresinde annemle beraber eve gitmek için otobüse binecektik. Farketmemişiz. Otobüs çevik kuvvet otobüsüymüş. İçeriden seslendiler sonra indik :D 7-8 sene önce falan olmuştu :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
son iki olay bomba [MENTION=102736]~J.c--W_[/MENTION] ne yapmışsınız siz yahu :D :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birkeresinde çok yorgundum aslında sağdaki durakta duracağıma gitmişim soldakinde durmuşum. O tarafa giden otobüse bindim kentkart bastım. 2 durak sonra fark ettim.. :D Birde her iki durakdan giden otobüsler tam terse gidiyorlar.. :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
her zaman evin kapısını açtıktan sonra anahtarı kapıda unutuyorum evdekiler alıştı ben geldikten sonra biri kesin gidip anahtarı kontrol edip alır :)

zhrylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) sizinkilere çok güldüm bi' kaç tane de bende var: #Ge çen kurban bayramıydı. Dedemlerdeyiz, bayağı kalabalık gelen giden vs. İnsanlara hoş geldin dememiz gerekiyor ancak çoğunu tanımıyorum. Benim de bir huyum var, karşımdakinin ismini bilmeden iki satır konuşamam, kuzenime sordum bunlar kim diye o da çoğunun ismini ben de bilmiyorum hoş geldin de geç dedi. Ama ben durur muyum insanlara hoş geldin derken beynim o kadar saçma isimler üretti ki bırakın aileyi bizim köyde yok o isimler. Tabi ben de o uydurduğum isimlerle insanlara hoşgeldiniz dedim hatta muhabbeti ilerlettim ve her cümlemde de isim kullanmaktan vazgeçmedim. Zaten abla kıvamındaki birkaç kişiye teyze dedim, isimlerde uyduruk, insanlar garip garip bakıyor, baktım üç kişi de istisnasız aynı tepki artık kendimi zar zor zaptederek diğerleriyle isimsiz iletişim kurdum. Tabi kuzenlere de malzeme çıktı tüm bayram tekrarladılar. #Yine aynı bayram. Gelenlere çay falan ikram ediyoruz. Eniştem bana kaş göz yapıyor, baktım önündeki sehpada bardak boş, misafirin çayını tazele diyor diye düşündüm. Bardağı aldım, doldurdum getirdim, adam yok sağol içmeyim falan dedi biraz da utangaç biri gibiydi zahmet olmasın diye düşündüğünden kabul etmiyor zannedip yok amca olur mu doldurdum iç sen falan dedim, içerdin içmezdin adam aldı en sonunda bardağı, neyse ardından adama 3 bardak daha içirttim güya çekiniyor diye özel baskı uyguluyorum bi de :) Neyse adam kalktı gitti eniştem, kuzenim, dayım gülmeye başladı noldu dedim. Meğer eniştemin kaş göz ettiği bardak kendisininmiş, o adamın bardağını çaylarla benden önce ilgilenen kuzenim almış götürmüş adam içmiyorum deyince, ben de eniştemin bardağıyla adama bir çaydanlık çay içirmişim, eniştem de mevzu çakılmasın diye tekrar çay da istememiş 1 saat boş boş beklemiş. # Bir de her zaman yaptığım bir şey var mesaj gelir açar okurum bi de güzel sanki karşılıklı konuşuyormuş gibi cevap veririm ama sadece konuşarak, yazıp da göndermem. Sonra niye cevap atmadın dendiğinde de yoo atmıştım derim. Bunu aşamıyorum hep yapıyorum. Telepati yoluyla anlaşasım varsa demek.. Bitti aklıma bu kadar geldi ben yazarken bile çok güldüm ama okurken aynı his olur mu bilemeyeceğim :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçen yaşadım :S

Şimdi bir pazarında 2 saat dolandım başıma güneş geçmiş bitmişim. :D Otobüse bindim. Kartımı bastım geçtim oturdum. Adamın biri geldi benim kartımda bakiye kalmamış dedi. Bana basar misiniz dedi ? :D Bende kabu lettim kalktım gittim yanına bastım. Bana 2 lira verdi saol dedi gülümsedim Ve adama ne dedim ? :D :D :D "Kolay gelsin" Abi adam saol dedi önemli değil filan diyeceğime gittim kolay gelsin dedim ya :D O an biraz gülümsemeler olsa da abartı değildi.. :D :D Şimdi bu kolay gelsin lafıda şuradan geliyor. Bit pazarında en az 50 yere bir şey sordum. Ve her seferinde koaly gelsin diyerek ayrıldığımdan dolayı :SD:D ASd as

zhrylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki gün önce de aradım su istiyorum ismimi teyit etti suyun markasını söyledi iyi günler dedi bende öptüm görüşürüz dedim :) ama kapattıktan çok sonra çark etti :)

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En sevdiğim dalgınlık sabah sabah iyi akşamlar demek :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Çok bomba olaylarda var ergen işi muhabbetlerde.

Yaklaşık 10-15 sene önce evin küçük çocuğu olarak bir pazar sabah erkenden kaldırılıp bakkala yollanmışım (misafir var).
Amacım 2 ekmek almak. Yarı uyku şekilde bakkala gittim bizim bakkal tezgahın arkasında bişeyle uğraşıyor.
Bende ekmek dolabının üzerindeki gazete küpürünü okumaya konulmuşum.
"Fenerbahçe her maç KALECİ harcıyor! (yazım fontu böyle kaleci daha büyük)
Gençlerbirliğinden 4 yiyen Fenerbahçe toplamda yediği ... gol ile şöyle oldu böyle oldu" derken
Bakkal ne istiyorsun Gökhan sorusuna
-2 kaleci versene Sadık abi! :mellow:
-:blink:
-Şey :blink: ekmek abi ekmek, gazeteyi okuyodumda :blink:
-:blink:

Birde yakın tarihde yaptığım bir olay var.
İş yerinde özellikle 2-4 arası çok yoğun oluyor. Kargolar, son siparişler, kargo firması arancak, malzeme geldimi? Paketlendi mi derken çok yoğun olabiliyorum.
Bir günü şirket cep telefonu ile kargoyu çağrıcam telefon çalıyor çalıyor cevap yok.
Tam o ara aklıma başka bişey geldi X malzemesi gelmedi kargoya yetişmeyecek, arayıp sormam lazım.
-Telefon! telefon nerde? Benim masada yok. O arada kulağımdaki telefona cevap verilmediği için kapandı, kapağını kapattım masama koydum.
Yerimden kalktım diğer masanın üstünde telefon arıyorum, yok!
Ulan şarja mı taktılar bunu, yok!

Vay arkadaş telefon yok diye 1-2dk lık aramadan sonra dönüp dolaşım masama oturmuştum, telefon masada duruyor :lol:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
:) sizinkilere çok güldüm bi' kaç tane de bende var: #Ge çen kurban bayramıydı. Dedemlerdeyiz, bayağı kalabalık gelen giden vs. İnsanlara hoş geldin dememiz gerekiyor ancak çoğunu tanımıyorum. Benim de bir huyum var, karşımdakinin ismini bilmeden iki satır konuşamam, kuzenime sordum bunlar kim diye o da çoğunun ismini ben de bilmiyorum hoş geldin de geç dedi. Ama ben durur muyum insanlara hoş geldin derken beynim o kadar saçma isimler üretti ki bırakın aileyi bizim köyde yok o isimler. Tabi ben de o uydurduğum isimlerle insanlara hoşgeldiniz dedim hatta muhabbeti ilerlettim ve her cümlemde de isim kullanmaktan vazgeçmedim. Zaten abla kıvamındaki birkaç kişiye teyze dedim, isimlerde uyduruk, insanlar garip garip bakıyor, baktım üç kişi de istisnasız aynı tepki artık kendimi zar zor zaptederek diğerleriyle isimsiz iletişim kurdum. Tabi kuzenlere de malzeme çıktı tüm bayram tekrarladılar. #Yine aynı bayram. Gelenlere çay falan ikram ediyoruz. Eniştem bana kaş göz yapıyor, baktım önündeki sehpada bardak boş, misafirin çayını tazele diyor diye düşündüm. Bardağı aldım, doldurdum getirdim, adam yok sağol içmeyim falan dedi biraz da utangaç biri gibiydi zahmet olmasın diye düşündüğünden kabul etmiyor zannedip yok amca olur mu doldurdum iç sen falan dedim, içerdin içmezdin adam aldı en sonunda bardağı, neyse ardından adama 3 bardak daha içirttim güya çekiniyor diye özel baskı uyguluyorum bi de :) Neyse adam kalktı gitti eniştem, kuzenim, dayım gülmeye başladı noldu dedim. Meğer eniştemin kaş göz ettiği bardak kendisininmiş, o adamın bardağını çaylarla benden önce ilgilenen kuzenim almış götürmüş adam içmiyorum deyince, ben de eniştemin bardağıyla adama bir çaydanlık çay içirmişim, eniştem de mevzu çakılmasın diye tekrar çay da istememiş 1 saat boş boş beklemiş. # Bir de her zaman yaptığım bir şey var mesaj gelir açar okurum bi de güzel sanki karşılıklı konuşuyormuş gibi cevap veririm ama sadece konuşarak, yazıp da göndermem. Sonra niye cevap atmadın dendiğinde de yoo atmıştım derim. Bunu aşamıyorum hep yapıyorum. Telepati yoluyla anlaşasım varsa demek.. Bitti aklıma bu kadar geldi ben yazarken bile çok güldüm ama okurken aynı his olur mu bilemeyeceğim :)

abi senden iyi yazar olur roman yazmışın devam böyle :D

zhrylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazen başlayınca duramıyorum böyle, daha uzatıyordum da baktım çocukluğuma iniyorum frenledim :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bir keresinde annemle beraber eve gitmek için otobüse binecektik. Farketmemişiz. Otobüs çevik kuvvet otobüsüymüş. İçeriden seslendiler sonra indik :D 7-8 sene önce falan olmuştu :)
İyi de niye aldılar ki sizi?:)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Evden telefonla konuşarak çıktım, 50 metre ilerde elimi cebleriime attım, montumun cebine attım baktım cep telefonum yok. Bir yandan da telefonda konuştuğum arkadaşıma bi dakka dedim, sonra farkettim ki telefon kulağımda :D ne gülmüştüm sonrasında :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Ben genelde dalgın olunca herkese farklı isimlerle seslenirim :D

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çikolatayı yiyecektim ağzını açtım ve hazır çöp varken atayım dedim. Çikolatayı çöpe attım paketi elimde kaldı, bir müddet bakıştıktan sonra. Olsun bunu bulamayan da var diyerek kendimi teselli ettim. :cool:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
:)
okulda benim sınıf 3. katta.geçen dönem bende yanlışla 2. katta bizim sınıfın tam altındaki sınıfa girdim. kendi sınıfım diye içerde sıraya geçtim oturuyorum. :) üstüne de içimden bizim sınıftada amma yabancı var bu teneffüs diyordum, sınıf başakına kızıyorum bunların burda ne işi var diye. biraz daha durdum. kafama dank etti dersin hocası gelince :D bir hafta kendime gelemedim. arkadaşlara nlatım baya güldük

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Metrobüse binerek buradan 2 öğrenci alirmisiniz dediğimi hatirliyorum.şöförün bakişlarindan olayi çözüp sakince gidip oturmuştum.