Nvidia Kontrol Paneli indirdim, açtım. Bir hata veriyor: '' Uygulama Kurulu Olan Nvidia Sürücüsüyle Uyumlu Değil.''Öncelikle Geforce Experience uygulamasını indirin, daha sonra uygulama içerisinden ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.
Microsoft Store'dan Nvidia Kontrol Panelini indirin, daha sonra 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından ekran kartınızı seçin.
Bu işlemleri yaparken Laptop'unuzun prize takılı olduğundan emin olun.
Bunun yolu iGPU (Intel UHD Graphics)'yu devre dışı bırakmaktan geçiyor. BIOS'ta ayarı varsa da gizlidir muhtemelen.Ekli dosyayı görüntüle 172422
Görüldüğü üzere dahili ekran Intel UHD Graphics (Dahili Ekran Kartı) olarak gözüküyor. Laptopda harici olarak GTX 1650 var. Nasıl dahili ekranda gtx 1650 ye geçebilirim?
Güncelleştirdim ama hala aynı hatayı alıyorum maalesef.Öncelikle ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz gerekiyor.
Aygıt Yöneticisinden dahili ekran kartını devre dışı bırakıyorum, saçma sapan bir ekran kartıyla çalışıyor. Hiçbir türlü gtx1650 yi birincil ekran olarak ayarlayamıyorum.Bunun yolu iGPU (Intel UHD Graphics)'yu devre dışı bırakmaktan geçiyor. BIOS'ta ayarı varsa da gizlidir muhtemelen.