Daha temiz konular

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar az önce aklıma geldi bu ilk önerim umarım beğenirsiniz
hani youtube'da var ya video sahibi kendi konusundaki gereksiz yorumları silebiliyor
benzer birşey yapsak hani konuların kilitlenmesine gerek kalmadan konuyu açan adam gereksiz ortamı geren bir yorum gördüğünde onu silebilme yetkisine, silmese bile hani eksi not verip görünmeme yetkisine hani merak edip isteyen yan taraftaki oka tıklayıp öyle görse hani youtube'da bazı yorumlar öyle görünmüyor, yan taraftaki oka basıyorsun öyle görünüyor atıyorum -5 alınca(rakamdan tam emin değilim) normalde görünmüyor oka basınca görünüyor -10 alınca siliniyor ya işte ne bileyim benzeri birşey yani hayalgücümüze bağlı
ne dersiniz(hem herkes kendi konusunda daha fazla yetkiye sahip olsa modların yükü de hafifler)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Öyle bişey olması çok zor o tip mesajları sadece mesaj sayının altındaki RAP. butonundan şikayet edebilirsin o şekilde gereken yapılır.Senin dediğinin bir forum sitesinde olması çok zor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yok yok Olmaz Öyle . Adam Konuyu Açar işine Gelmeyenleri Siler Atar . Provaköterlere Gün Doğar .!
- Demire Biçim Vermek için Eritmeliyiz ilk önce

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
buradaki birçok teknolojik imkanı ben daha başka forum sitesinde görmedim
burası gerçekten her anlamda teknoloji forumu olduğunu gösteriyor
yani zordur ama burası da kolay bir forum değil
profesyonel bir forum olduğunu bildiğimden bu öneriyi yaptım yoksa yani yapmam bile

tamam silmesin ama görünüşünü engellesin isteyen gene görür
ayrıca sadece konuyu açan değil diğer insanlar da oy versinler
yani mesela -7 oy alan gizli görünür yani görmek için yandaki bir ok tuşuna falan basılır
-20 -30 oy alan silinir falan filan
ayrıca isteyenler + oy da verir -8 iken -4'e düşer tekrar görünür, ilginç ve süper olur

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Konu açan arkadaş gıcık olduğu birisinin yorumunu gördüğünde basacaktır (-)'yi :D
Bu konuda da en çok yarayı HapS arkadaşımızın alacağını tahmin ediyorum :D
Ama dediğin sisteme hiç gerek yok gerçekten, çünkü burda yorumların ve yorumcuların kalitesi belli, kimin neyi ne kadar bildiğini yorumundan zaten anlarsın, anlamsız, alakasız ve aşağılayıcı mesajlar zaten çoğunlukla görmezden geliniyor, arada bir yeni gelen arkadaşlar tartışmaya giriyor ama daha sonra ortalık yatışıyor, burada hepimiz aklı başında kişileriz, kime nasıl davranılması gerektiğini biliyoruz :)
Daha sağlıklı bir ortam için her zaman yönetimden istekte bulunmak gerekmez, forumu forum yapan üyeleridir ;)
Daha huzurlu ve mutlu bir forum için hepimize görev düşmektedir :)
Forumumuzun sloganını biliyorsunuz umarım :) Savaşma seviş :)